فرشاد بیا ایپی 2.185.6x کیفیتش از تک رقمی ها و 5.233 بهتره فقط خیلی کمیابه
اگر منو میگی که برا این چند روز قطعی شکایت نکردم دلیلش مشخصه یکاری کرده بودم چند روز پیشش که نمیشد شکایت کرد وگرنه درنگ نمیکردم![]()
فرشاد بیا ایپی 2.185.6x کیفیتش از تک رقمی ها و 5.233 بهتره فقط خیلی کمیابه
اگر منو میگی که برا این چند روز قطعی شکایت نکردم دلیلش مشخصه یکاری کرده بودم چند روز پیشش که نمیشد شکایت کرد وگرنه درنگ نمیکردم![]()
Last edited by sh@y@n; 15-05-2015 at 12:44.
باز خوبه تو جرات نمیکنی شکایت کنی من حتی جرات نمیکنم به پشتیبانی زنگ بزنم![]()
من تعجب میکنم شما که از مخابرات ناراضی هستین چرا نمیرین یه شرگت دیگه
من شنیدم شرکت راصد اینترنتش عالیه هم تایم رایگانش 12 تا 7 هستش
دوستان سلام
من دو مگ داشتمم با 50 گیگ دانلود سرعت دانلودمم خوب بود 600 الی 700 میزد شب و روز .الان 2 مگ گرفتم با 3 گیگ دانلود ولی یهویی سرعت دانلودم کم شد الان میزنه برام 300 و شب 150 تا بیشتر نمیره .اگه برگردم رو سرویس سابقم سرعتم بر میگرده یا نه ؟
به احتمال زیاد نه
مخابرات خیلی دندون گرد شده و دیگه نمیزاره کسی شبانه دانلود کنه با سرعت خوب![]()
درسته که از مخابرات شکایت داریم ولی هیچ isp بهتر از مخابرات در حال حاضر نداریم که بتونه از لحاظ قیمت و کیفیت رقابت کنه که بشه به گزینه دیگه فکر کرد
همین الانم که همه ناراضی هستن بخاطر سرعت دانلود شبانس وگرنه از لحاظ کیفیت خیلی خوبه قبلا هم خوب بود , درحالی که بقیه شرکتا یا کیفیت ندارن یا اگر کیفیت نصف و نیمه ای داشته باشن اصلا سرویس شبانه ندارن
راصد هم گرون فروشه من اگر بخوام بخاطر شبانه برم راصد همین ایرانسل جفتمه شبانه 24 گیگ 10 تومن سرعتشم محدودیتی نداره هم ارزونتر از راصد میفته هم سرعت شبانش بیشتره
کی گفته ما ناراضی هستیم؟گفتیم اگر شبانه 5مگو اضافه کنه خیلی خوب میشه چون ما 2مگ داشتیم 500کیلوبایت سرعت میداد ولی الان شبانه رو اسمی کرده در عوض یک ساعت بهش اضافه کرده گفتیم شبانه 5مگو اگر اضافه کنه خیلی خوبه که سرعتش 630کیلوبایت باشه
در حال حاضر بهترین کیفیت و قیمتو مخابرات داره با وجود اینکه شبانه رو اسمی کرده باز بهترین شرکته مخصوصا از نظر سرعت تک کانکشن حتی بدون دانلود منیجر سرعتو کامل میده پینگ هم الان برا ما که رو تک رقمی ها هستیم عالیه از 130بالاتر نمیره
Last edited by farshad0123; 15-05-2015 at 15:14.
خوب فرشاد شما باور داری ما زنگ بزنیم شبانه 5 مگ اضافه میشه ؟حرف کاربرا تنها چیزی هست که خریدار نداره والله ...
![]()
چون در حال حاضر انگار فقط مخابرات شبانه نامحدود داره وگرنه هیچ کس حاضر نمیشد بمونه مخابرات .
راصد هم adsl فقط صنایع فولاد رو پوشش میده ، وایرلسش هم که اصلا اون طور که میگی نیست ساعتش فرق میکنه .
اره دیگه. دیگه اصل کلامو گفتی.
توی ایرانیا این روحیه پیدا میشه فقط
مثلا هر چی داریما میگیم بهترینه.. ماشین میخری میگی ماشین من عالیه میگیم تگنسبت به رقباش فلان جا ضعف داره..... نه نه.... ماشینم هیک مشکلی نداره بهترینه بین رقبا.
گوشی میخری.... اپل... اپل عالیه..... سامسونگ بهترینه...... تو اصلا سونی ژاپن رو با کجا مقایسه میکنی....... خلاصه...... داستان ادامه دارد......
اینجا هممم..... مخابرات بهترینه..... اصلا مگه بهتر از مخابرات وجود داره..... بقیه بدرد نمیخورن.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)