دوستان یه سوال . میخوام از این شرتایی که جیبو زیپ داره ببرم ایا میذارن تو دوره اموزشی یانه؟؟؟؟![]()
دوستان یه سوال . میخوام از این شرتایی که جیبو زیپ داره ببرم ایا میذارن تو دوره اموزشی یانه؟؟؟؟![]()
دوستان میشه یه لیست جدید وسایل برای اموزشی بگین اینایی که صفحه ااوله رو ببریم یا عوض شده..لطفن یه لیست
وسایل بگین برای دوره اموزشی مزسی
بله حتما ببرید به نظر من که واجب هم هست
میخواستم بدونم الان بین دیپلم و زیر دیپلم توی آموزشی فرقی هست؟(خوابگاه و نوع برخورد) یا مثل همند؟
ضمناً درجه هر دو صفر خواهد بود؟
با تشکر.
میخوام زودتر دفترچه بفرستم...کسی هست که تازگی دفترچه فرستاده باشه ؟ اگه 20 شهریور بفرستیم ممکنه دی بیفته ؟ یک ماه و 10 روز مونده به آبان بنظرتون آبان می افته ؟!!!![]()
احتمالا دی ماه میفتین ظرفیت ابان روز 12م پر شد دو سه نفر مونده بود تا نوبت من بشه گفتن ابان پر شده بقیه میفتن اول دی
Sent from my LG-P715 using Tapatalk 2
بین دیپلم و زیر دیپلم فرقی نیستش بین فوق دیپلم یک مقدار فرق هستش بین لیسانس فرق هستش و بین فوق لیسانس واقعا فرق هستش
ما که الان 3 ماه خدمت داریم میشیم اما توصیه من ادامه تحصیل تا ارشد هستش
چون واقعا دیگه برای لیسانس ارزش قائل نیستن تو نظام
نمونش خود بنده الان افتادم دوره کد تکاور شبان این پادگان مخصوص زیر دیپلم و دیپلم هستش این یعنی فرقی قائل نیستن زیاد
با فوق برید سربازی راحت هستید
ارشد چه فرقی داره
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام دوستان عزیز چند سوال دارم امیدوارم کسی باشه بتونه کمک کنه بهم ...
من اعزام سال 87 بودم بعد یک سال خدمت دانشگاه قبول شدم و فوق دیپلم و بعدش هم لیسانس هم گرفتم.
تا برج 6 امسال که 1.6.93 به پادگان 01 شهدای وظیفه تهران اعزام شدم....
البته نه برای اموزش دیدن چون قبلا سابقه اموزش و خدمت داشتم . با مراجعه به 01 فقط امریه بهم داده شد و باید خودم معرفی کنم به تیپ 116 پیاده مکانیزه شهید صفوی قزوین که همون لشگر 16 زرهی سابق قزوین هست....و ادامه خدمتم رو انجام بدم
با توجه به کسر درجه هایی که ارتش انجام داده ....اما در امریه من رَسته ام اداری پرسُنلی خورده و درجه ام نیز ستوان سوم می باشد...که این به خاطر اعزام مجدد بودنم هستم که این درجه داده شده ...چون به نمام کسانی که شرایط من رو داشتند در پادگان 01 همین درجه ستوان سومی بهشون داده شده...
امکان دارد در محل خدمت بگویند درجه ات را گروهبانی کن؟؟ چون وقتی امریه من ستوان سوم است ایا اونا میتونن اجبار کنن به گروهبان شدنم؟؟
و اینکه اگر کسی از تیپ 116 اطلاعاتی داره به من بده من خودم قبلا 16 زرهی بودم(قیل از قبولی در دانشگاه)... اما چند سالی نبودم نمیدونم چه تغییراتی کرده ؟؟ایا اینجور که میگن سخت است ؟؟؟ایا قزوین کسر خدمت به خاطر شرایط نا مساعد اب هوایی دارد ؟؟
Last edited by MAM4D; 08-09-2014 at 21:25.
نه داداش خدا نکنهمن دنبال کارام هستم که تا اخر هفته پست کنم و ابان برم
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)