ادرس مدیر سایت؟؟؟؟؟؟؟؟
تو ایران هرچی که زیاد بخرنش گرون تر میشه:برخلاف تمام کشور های دیگه!
کنسول هم استثنا نیست
بچه ها واسه این آپدیت جدیده کاری نکردن؟؟ ال تی نیومده؟ کیمیشه پس بریم لایو؟
آیا میشه دسته usb که برای pc هست رو به اسلیم وصل کنیم ؟ اگه میشه مشکلی برای دستگاه ایجاد میکنه یا خیر ؟
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سی 4 برای 9504 ال تی داده که می شه رفت لایو و آپدیت کرد و بازی کرد ولی بازی های جدیدی که با قفل جدید بیان نمی شه بازی کرد. الان شما می تونید ال تی 1.9 رو نصب کنید و برید لایو ولی ارزش نداره که برای یه ال تی دستگاه رو بازی کنید صبر کنید ال تی 2 بیاد
دوستان می خوام اسلیم بگیرم به چه نکاتی توجه کنم؟؟؟ لوازم جانبی چیا واسش بگیرم؟؟؟ دسته اضافی رو بگم مخصوص اسلیم بده؟؟؟
مر30![]()
آقا این دستگاه کینکت تا کی بدرد بخور هست و مورد استفاده قرار می گیره آیا دستگاه های آینده هم ساپورت می کنند دستگاه فوق را؟
ای ابدیت 19 می چیه؟ یکم توضیح بدین ؟
کی -- میشه؟
تنها نکته اینه که درایو دستگاه 0225 باشه و دستگاه هم کاملا Pack باشه و باز نشده باشه.
وسایل جانبی که چیزه خاصی لازم نداره , مهترین هاش یکی هارد هست . بقیه اش دیگه نسبت به نیازی که دارین مورد استفاده قرار میگیره.
برای مثال شما میخواین از شبکه ی LIVE استفاده کنید احتیاج به یک Headphone LIVE دارید تا با دوستان خود حرف بزنید.
Kinect حالا حالاها خیلی جا برای کار داره !!
به احتمال خیلی زیاد به خاطر قدرتی که در داخل این Device نهفته هست امکان استفاده ی اون در نسل بعدی هم امکان پذیر هست.
البته خوده MS گفته در نسل بعد از Kinect 2 استفاده خواهد کرد اما فعلا هیچ چیز معلوم نیست.
این آپدیت همون آپدیتی هست که دیسک های جدید XGD3 رو Support میکنه . یعنی دیسک هایی که با افزایش 1GB فضا روی آنها میزان
امنیت این دیسک هارو چند برابر کرده و از کپی کردن آنها جلوگیری میکند.
دوستان من الان دنبال ارتقای سیستم هستم ولی گفتم درباره xbox هم تحقیق کنم شاید نظرم عوض شد
اول اینکه اگه بخوام از خارج کشور( اروپا) بگیرم به صرفه است یا نه؟ بعد برا نصب بازی ها مشکلی پیدا نمیکنم اینجا؟ یعنی میشه ه.ک و این جور چیزا کردش؟
دوم اینکه نگیریم بعد کیفیتش پایین باشه بخوره تو حالمون یه چیزی هست که میدونیم از pcضعیفتره ولی مساله اینه که چقدر ضعیف تر؟
سوم اینکه من از ده سال پیش که سگا بود از کنسول استفاده نکردم و نمیدونم با دسته هاش میشه به راحتی موس بازی کرده یا نه؟ اصلا xbox هیچ جوری موس نمیخوره؟
در اخر با توجه به اینکه از خارج میگیرم کدوم مودل رو بگیرم چی ها رو در نظر بگیرم و باهاش چه چیزایی باید بگیرم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)