داداشا سلام
من یه مودم تی پی لینک دارم چراغ adslدر اول روشن و بعد خاموش میشه ولی در مرتبه دوم وصل میشه
اگه کسی مودم داره یه فیلم از بوت شددنش بده بی زحمت ممنونم!!!
داداشا سلام
من یه مودم تی پی لینک دارم چراغ adslدر اول روشن و بعد خاموش میشه ولی در مرتبه دوم وصل میشه
اگه کسی مودم داره یه فیلم از بوت شددنش بده بی زحمت ممنونم!!!
منم همینم زورم نمیرسه به هیچ جایی
بچه ها جم بشیم هممون شکایت کنیم
سلام
منم 512 دارم همین مشکل رو دارم نمیدونم باید چه خاکی تو سرم بریزم الکی حجمم تموم میشه یه سیستم هم به مودم وصل نیست و وایرلس مودم هم همش خاموشه
بابا مال من نامحدود 256 بود راضی بودم مشکلی باهاش نداشتم سرخود برداشتن 512 اش کردن
ترافیک خارجی 4 برابر کم میکنه یعنی 250 مگابایت از سرور خارجی دانلود کنی 1 کیک از 40 گیگ کم میشه !!!!!!!!!!
والا نمیدونم باید یه شکایتی تنظیم کنیم
آقا موافقم......
یه شکایت کنیم جلوش گرفته بشه موافقا اعلام کنن (لطفا !!!!!)
![]()
خلاصه همگی باید یه شکایت با موضوع کاهش مشکوک حجم بین الملل کنیم . در ضمن ما میدونیم که حجم بین الملل از حجم کلی به صورت ۴ برابر کم میشه . چون ممکنه مخابرات و یا سازمان تنظیم بخواد با دستاویز قرار دادن همین موضوع قضیه رو جمع کنه اما همگی مطلع هستیم که قبلا مصرف حجم خیلی منطقی تر بود و هر مشکلی هست سر این پنل جدید درست شده .
اقا موافقم منم
من یه شکایت کردم در مورد تعرفه خارجی داخلی که بروز نیست
آقا عجب وضعیه این مخابرات! من اگه قبلش این تایپیک رو خونده بودم عمرا از مخابرات نمیگرفتم مرکز ما خلوته همه سرویس دهنده ها پورت خالی، دارند. بهرحال امروز پنجمین روزه vdsl گرفتم یکساله هم گرفتم خدا رحم کنه فعلا که سرعت و کیفیت عالی بوده البته امیدوارم همینجوری بمونه! قیمت هم مناسب تر از بقیه هست هشتاد گیگ بین الملل در ماه چهل تومن جای دیگه ندیدم حتی با سرعت هشت مگ (اینجا چهل مگ هست ). سوالی که دارم سایت دانلود فیلم که با مخابرات داخلی حساب بشه لطفا معرفی کنید.
اقا از همه خواهش میکنم
همه شکایت بزنن در مورد هدم رعایت تعرفه داخیلی خارجی
مخابرات 6 ماه لیستشو اپدیت نکرده میگه نمیکنم
تو تلگرام یکی به من مسیج بده یه گروه بزنیم در مورد این داستان @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ahremanii
این ماه واقعا افتضاح شد. ماه قبل هم حجم خوری داشت ولی الان دیگه از حد گذشت.
من سرویس سرشار دارم 100 + 200تا شبانه
اولا اینکه ماه عوض شد سرویس شبانم را شارژنکرد و از ادامه قبلی رفت، توی چنل اعتراض ثبت کردم چرت وپرت تحویلم دادن.
دو اینکه من همیشه این سرویس مقداری حجم اضافه میاوردم ، مصرفم هم کمتر نشده باشه بیشتر هم نشده اما ماه قبل 5 روز و این ماه 15 روز زودتر تمام شد!!!!! مگه میشه؟! بخدا حجم خوری میکنن
Last edited by mohsen2129; 07-03-2020 at 08:46.
سلام
من هم فکر میکردم فقط من مشکل حجم خوری رو دارم .(ولی میبینم که همه مثل من شدن )
تیکت زدم فقط الکی و با لحن طلبکارانه چرت و پرت گفتن و آخرش هم گفتن تقصیر خودتون بوده خوب خودتون مصرف کردین !!!
ولش کردم فردا پس فردا کلا مخابراتو جمعش میکنم و میرم رو ایرانسل
موفق باشید
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)