تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2402 از 4105 اولاول ... 1402190223022352239223982399240024012402240324042405240624122452250229023402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,011 به 24,020 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

نه همه سربازا، یه سری ور دل مامان باباشون خدمتو تموم کردن و طبیعتا از سختی های خدمت بویی نبردن.
    اینو بگم همه کسایی هم که خدمت میرن و سختی میکشن مرد نمیشن و جنس ادمش مهمه .بعضیا وقتی سختی بکشن چشماشون باز میشه بعضیا هم نه کلا سرشون زیر برف میمونه. یه بچه همسایه داریم ظاهرا دیپلم هم نداره این ادم قبل از خدمت موجود جالبی نبود اما کارها و رفتارهاش رو میشد تحمل کرد . تو بدترین جای ممکن یعنی نقطه صفر مرزی خدمت کرده بود و کلی هم به خاطر ضایع بازیهاش اضافه خدمت خورده بود و کلی هم بازداشت شده بود و فرمانده ها هم تا میتونستن دمار از روزگارش دراوردن .از اون ادمهای سوسول و مامانی هم نبود کلا تو باغ نبود.الان دو ساله که خدمتش تموم شده و انگار که نه انگار این بشر سربازی رفته .بعد از 2.5 سال سختی و ... یک ادم بی تربیت و جلف بی شعور هست که در اجتماع اگه باشه ابروی اطرافیانش رو هم میبره مخصوصا جایی که جنس مخالف هست .حالا سربازی چه تاثیری روی این ادم داشته ؟ بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده و به نظر من قبل از خدمت مودب تر بود و قابل کنترل

2. 6 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ببین داداش من سه سالم که تموم شد دانشگاه منو منع از تحصیل کرد و فایل اموزشیم رو هر ترم میبست تا نتونم انتخاب واحد کنم و میگفت قبل انتخاب واحد باید مجوز ادامه تحصیل ترم بعد رو بگیری تا اجازه انتخاب واحد بهت بدیم .منم هر ترم همین کارو میکردم و یه ترم یه ترم از نظام وظیفه مجوز میگرفتم .یعنی 3 سال مجاز خودم + 2 سال مجوز از نظام وظیفه . حالا یعنی الان که فارغ التحصیل شدم (یک ماه پیش) نمیتونم یه سال استراحت کنم و همین الان باید دفترچه بفرستم ؟
    شما چه مقطعی بودی عزیز جان

من کارشناسی ناپیوسته بودم
    درس خودم رو برات میگم
    3سال مجاز + 1 سال ارفاقی دانشگاه + 1 سال ارفاقی نظام وظیفه = 8 ترم تمام مهلتی که برای کارشناسی ناپیوسته یا کاردانی میتونه استفاده کنه ..کلا مقاطع دو ساله ورودی قدیم اینجوری میشد درس خوند

4. 2 کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

شما چه مقطعی بودی عزیز جان

من کارشناسی ناپیوسته بودم
    درس خودم رو برات میگم
    3سال مجاز + 1 سال ارفاقی دانشگاه + 1 سال ارفاقی نظام وظیفه = 8 ترم تمام مهلتی که برای کارشناسی ناپیوسته یا کاردانی میتونه استفاده کنه ..کلا مقاطع دو ساله ورودی قدیم اینجوری میشد درس خوند
    منم کارشناسی ناپیوسته بودم یعنی همون کاردانی به کارشناسی ولی 3 سالم رو که تموم کردم دانشگاه هرچی بهم ارفاق کرد در ازاش مجوزش رو از ن وظیفه خواست .یعنی به من گفت از نظر ما (چون دانشگاه ازاد بود) تا هر وقت که بخوای میتونی بمونی ولی باید هر چی بعد از 3 سال خوندی مجوزش رو بیاری .الان من مهلت 1 ساله استراحت دارم یا نه ؟

6. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

منم کارشناسی ناپیوسته بودم یعنی همون کاردانی به کارشناسی ولی 3 سالم رو که تموم کردم دانشگاه هرچی بهم ارفاق کرد در ازاش مجوزش رو از ن وظیفه خواست .یعنی به من گفت از نظر ما (چون دانشگاه ازاد بود) تا هر وقت که بخوای میتونی بمونی ولی باید هر چی بعد از 3 سال خوندی مجوزش رو بیاری .الان من مهلت 1 ساله استراحت دارم یا نه ؟
    به نظرم شما مهلت یک سال رو داری هنوز ... از نظام وظیفه برید سوال کنید ولی من فکر کنم شما فرصت یک ساله رو دارید

8. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید اینکه بعضی جاها میخونی سپاه دیگه آموزشی نداره و فقط از بین تکمیلی دار ها نیرو میگیره چیه داستانش؟ آخه منطقی نیست چون ممکنه در بعضی دوره ها تعداد تکمیلی دار ها از تعداد مورد نیاز سپاه کمتر باشه! لطفا توضیح بدین. با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مهلت یک ساله برای کسانی هست که سقف تحصیلشون در مقاطع کارشناسی و ارشد از مدت مجاز نگذشته باشه و وارد سنوات ارفاقی نشده باشند .
    همچنین جهت اطمینان میتونید با این ادرس مکاتبه داشته باشید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و جوابش رو هم از این ادرس دریافت کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید اینکه بعضی جاها میخونی سپاه دیگه آموزشی نداره و فقط از بین تکمیلی دار ها نیرو میگیره چیه داستانش؟ آخه منطقی نیست چون ممکنه در بعضی دوره ها تعداد تکمیلی دار ها از تعداد مورد نیاز سپاه کمتر باشه! لطفا توضیح بدین. با تشکر
    برادر هر کی هر چی گفت که نباید بگی درسته!... ! پس توی پادگان های آموزشی برادران تیپ آموزش نون از کجا در بیارن اونوقت ؟! یا مثلا کل یه مرکز آموزش رو تعطیل میکنن! ؟ حتی همون کسانی هم که برگ تکمیلی یا سبز دارن یه مدتی بین یک روز تا یک هفته میان پادگان آموزشی تا تقسیم بشن .
    جهت اطلاع از اخرین اخبار مربوط به حوزه خدمت به این ادرس مرجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از مُعین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هی اینجا رو دیدم یاد خدمت خودم افتادم بدون هیچ پارتی و آشنا و بسیج و اینجور چیزا بهترین جا افتادم قربون خدا برم خودش پارتی بود برام...

13. این کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان معاف از رزم شدن بدرد میخوره?

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان معاف از رزم شدن بدرد میخوره?
    معاف از رزم برای زمان جنگه! خودشون موقع اموزشی میگن : معاف از رزم برای جنگه ، اگه جنگ شه میتونی نیای!
    وگرنه کاربرد دیگه ای نداره
    Last edited by Soroush-S; 07-09-2014 at 23:19.

16. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

مهلت یک ساله برای کسانی هست که سقف تحصیلشون در مقاطع کارشناسی و ارشد از مدت مجاز نگذشته باشه و وارد سنوات ارفاقی نشده باشند .
    همچنین جهت اطمینان میتونید با این ادرس مکاتبه داشته باشید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و جوابش رو هم از این ادرس دریافت کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برادر هر کی هر چی گفت که نباید بگی درسته!... ! پس توی پادگان های آموزشی برادران تیپ آموزش نون از کجا در بیارن اونوقت ؟! یا مثلا کل یه مرکز آموزش رو تعطیل میکنن! ؟ حتی همون کسانی هم که برگ تکمیلی یا سبز دارن یه مدتی بین یک روز تا یک هفته میان پادگان آموزشی تا تقسیم بشن .
    جهت اطلاع از اخرین اخبار مربوط به حوزه خدمت به این ادرس مرجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دوست عزیز که راهنمایی کردی. لطفا بگو آیا با وجود داشتن غیبت قبل از اعزام اونم بیش از یک سال میشه برای تکمیلی اقدام کرد یا نه؟
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •