تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2401 از 4105 اولاول ... 1401190123012351239123972398239924002401240224032404240524112451250129013401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,001 به 24,010 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

1.به نظر من استفاده کنید .. این که میگن معاف از رزم درکارت درج میشه غلط است ..ارتباطی بین معاف از رزم بودن و ایجاد مشکل برای کار پیدا کردن نیست مگر در مشاغل بسیار حساس که فکر نمیکنم برق قدرت از اون جمله باشه ..

2. شما اگر امریه بگیرید نمیتونید برای برای ادامه تحصیل ترخیص بشید و باید 2 سال رو کامل بگذرونید
    اگه ارشد قبول شیم ولی امریه باشیم نمیذارن بریم دانشگاه؟ این که خیلی ضد حاله .
    قرارگاه خاتم هم همین وضعیت رو داره؟ یا اونجا اگه ارشد قبول شیم واسه درس ترخیص میکنن؟
    یه سوال دیگه ، این چند صفحه رو خوندم یکم گیج شدم:
    من کارشناسی پیوسته بودم ورودی 88 که 5 سال طول کشید ، آخرشم دانشگاه نامه نظام وظیفه رو بهم داد توش نوشته تاریخ فراغت از تحصیل93/4/30 الان من تا کی مهلت دارم که دفترچه بگیرم؟
    با سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید اینکه بعضی جاها میخونی سپاه دیگه آموزشی نداره و فقط از بین تکمیلی دار ها نیرو میگیره چیه داستانش؟ آخه منطقی نیست چون ممکنه در بعضی دوره ها تعداد تکمیلی دار ها از تعداد مورد نیاز سپاه کمتر باشه! لطفا توضیح بدین. با تشکر

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

فدات شم منم شرایطم مثه شماست ... خوب میدونم چی میگی

3 سال مجاز + 1 سال اجازه تموم کردن تحصیل بدون مجوز نظام وظیفه + 1 سال با مجوز نظام وضیفه که این مدت شامل ارسال دفترچه یا همون استارحت میشه که به شما اجازه دادن درست رو تموم کنی

درست ؟

با این وجود شما دیگه حق ادامه تحصیل به مدرک بالاتر نداری . گواه این حفم رو میتونی آخرین برگه ای نظام وظیفه برای اتمام تحصیل بهت داده رو نگاه کنی متوجه میشی

من سال 86 وارد دانشگاه شدم و به دليل مشکلات متعدد بعد 14 ترم يعني تابستان امسال فارق التحصيل شدم!
    پارسال براي دريافت سنوات به دانشگاه نامه زدم که بعد از ارسال نامه به نظام وظيفه، مسئول نظام وظيفه ي شهر ما عنوان نمودن که ورودي ها 86، تا تاریخ 93/06/31 ميتونن بدون درخواست تمديد سنوات ادامه تحصيل بدن (پاي برگه تمديد سنوات اين مورد نوشته و مهرو امضا توسط مسئول نظام وظيفه شد)، حالا سوال من اينه با اين شرايط من يکسال فرصت فراغت فارغ التحصيلي رو به من ميدن يا بايد از فردا دفترچه رو ارسال کنم؟

Last edited by BIKHIAL_ALL_75; 06-09-2014 at 10:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    یک سوال شاید مسخره خنده دار

شده تا حالا کسی بره خیلی چاق بوده لاغر بشه یا برعکس خیلی لاغر بوده چاق بشه ؟!!! قد چی تا حالا شده کسی وقتی رفت قد بکشه یعنی قدش بلند تر بشه ؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام

شده تا حالا کسی بره خیلی چاق بوده لاغر بشه یا برعکس خیلی لاغر بوده چاق بشه ؟!!! قد چی تا حالا شده کسی وقتی رفت قد بکشه یعنی قدش بلند تر بشه ؟
    سوالت مسخره نیس...کاهش یا افزایش وزن رخ میده(مخصوصا آموزشی) اما قد رو نمیدونم.گمون نکنم
    Last edited by sasan.69; 06-09-2014 at 15:17.

6. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

سلام

معمولا در اکثر موارد کاهش وزن رخ میده، مثل خود من که در 5 اول خدمت حدود 5 کیلو کاهش وزن داشتم ولی بعد 5 ماه که رییس شدیم 15 کیلو اضافه وزن گرفتم یعدی 10 کیلو نسبت به وزن اولیم بیشتر شدم!

8. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

من تا حالا نرفتم اما زیاد از این موارد دیدم .بستگی به ژنتیک هر کس داره .من کسایی رو دیدم که تا 25 سالگی هم بچه بودن و حتی ریش سبیل نداشتن مثل یه بچه 12 ساله بودن وقتی سربازیشون تموم شده دیدم مثل یک ادم 40 ساله هستن و کلی ظاهرشون مردونه شده طوری که اصلا نشناختمشون .همینطور دیدم که یک ادم 55 کیلویی بعد از یک سال خدمت 87 کیلو شده وران ها و بازوهاش 3 برابر بزرگتر شده طوری که تو شلوارش جا نمیشدن .همسایمون هم 200 کیلو وزنش بود بعد از 16 ماه 78 کیلو شد .اما قد اگر تو سن بالای 24 باشه یلند نمیشه فقط چون موقع تمرین بدن کش میاد و خوش استیل میشی به نظر میاد بلند شدی اما کسی رو ندیدم کوتاه بشه ولی خوب لاغر شدن تا حدودی رو قد تاثیر میزاره.

10. 2 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

فدات شم منم شرایطم مثه شماست ... خوب میدونم چی میگی

3 سال مجاز + 1 سال اجازه تموم کردن تحصیل بدون مجوز نظام وظیفه + 1 سال با مجوز نظام وضیفه که این مدت شامل ارسال دفترچه یا همون استارحت میشه که به شما اجازه دادن درست رو تموم کنی

درست ؟

با این وجود شما دیگه حق ادامه تحصیل به مدرک بالاتر نداری . گواه این حفم رو میتونی آخرین برگه ای نظام وظیفه برای اتمام تحصیل بهت داده رو نگاه کنی متوجه میشی
    ببین داداش من سه سالم که تموم شد دانشگاه منو منع از تحصیل کرد و فایل اموزشیم رو هر ترم میبست تا نتونم انتخاب واحد کنم و میگفت قبل انتخاب واحد باید مجوز ادامه تحصیل ترم بعد رو بگیری تا اجازه انتخاب واحد بهت بدیم .منم هر ترم همین کارو میکردم و یه ترم یه ترم از نظام وظیفه مجوز میگرفتم .یعنی 3 سال مجاز خودم + 2 سال مجوز از نظام وظیفه . حالا یعنی الان که فارغ التحصیل شدم (یک ماه پیش) نمیتونم یه سال استراحت کنم و همین الان باید دفترچه بفرستم ؟

12. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

سربازی خیلی سخته . شما واقعا همتون مردید. مَرد. یعنی هر کی میره سربازی رو تموم میکنه یه مرد واقعیه. دمتون گرم.
    نه همه سربازا، یه سری ور دل مامان باباشون خدمتو تموم کردن و طبیعتا از سختی های خدمت بویی نبردن.

14. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skull_avatar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگه ارشد قبول شیم ولی امریه باشیم نمیذارن بریم دانشگاه؟ این که خیلی ضد حاله .
    قرارگاه خاتم هم همین وضعیت رو داره؟ یا اونجا اگه ارشد قبول شیم واسه درس ترخیص میکنن؟
    یه سوال دیگه ، این چند صفحه رو خوندم یکم گیج شدم:
    من کارشناسی پیوسته بودم ورودی 88 که 5 سال طول کشید ، آخرشم دانشگاه نامه نظام وظیفه رو بهم داد توش نوشته تاریخ فراغت از تحصیل93/4/30 الان من تا کی مهلت دارم که دفترچه بگیرم؟
    با سپاس
    یه چیزی یادم رفت بگم من واسه کنکور کارشناسی هم یه سال پشت کنکور بودم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •