از طریق نسخه سبک برو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dsn رو عوض کن ممکنه تغییر رو احساس کنی
شاید مشکلت حل بشه
از طریق نسخه سبک برو داخل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dsn رو عوض کن ممکنه تغییر رو احساس کنی
شاید مشکلت حل بشه
آقا من میخوام بازی آنلاین بازی کنم ولی پینگم 570 هس نمیشه.
یه راه داشت که زنگ میزدی و میگفتی سرویست ور چکار کنن که پینگش بیاد پایین؟؟؟
اگه اونو بگی رو سرعت اثر نمیذاره؟
زنگ زدم تهدید کردم به لغو اشتراک ! سرعتم بهتر کردن نمیدونم چیکار کردن ....
گفتن خططت هم برسی کردیم نویز نداری![]()
با توجه به تغییرات در انجمن شبکه نام تاپیک تغییر یافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو تو تنظیمای مودمت و MTU رو بالا ببند
البته اون MTU که شرکت میگه درسته ولی در حال حاضر این کارو کنی بهتره
من با مال شرکت پینگام بالا پایین میشد و تایم اوت داشت ولی الان پینگم یکدستو سالمه
میشه یکم بیشتر توضیح بدی ؟
ساده تر من وارد نیستم زیاد
متاسفانه سرعت 512 در تهران هم اگه با سرور خوب و دانلود منیجر دانلود کنی سرعتت بین 70 تا 100 میشه
شب ها که دیگه پایین 30 بسته میشه
همه شرکتا در این کشور همینن نه فقط پارس انلاین
دوست عزیز اگه انگیلسی بلدی این بخون و انجامش بده:
Open a command line window as an Administrator (ie. right click on All Programs > Accessories > Command Prompt and select Run as administrator) ...
Type the command netsh and wait for prompt
Type the command interface and wait for prompt
Type the command ipv4 and wait for prompt
Type the command set subinterface "Local Area Connection" mtu=1300 store=persistent
بیا اینم توضیح بیشتر:
مودمم Symphonyهست
وقتی وارد تنظیمات مودم میشم یه گزینه ای مثلAdvanced Setup هست که رو اون کلیک میکنم و سمت راست در جدول یه گزینه editهست،اونو بزن next کن تا تو صفحه های دیگهیه جارو میبینی نوشته MTU تو کادرش عددتو میدی و اخر سیو ودر اخر اخر که همون جدول اولیه هست سیو و ریبوت رو میزنی
چون شمام پارس انلاینی از روی این مودم توضیح دادم ولی اگه یه مودم دیگه داری بالاخره تو منوش باید همینا باشه
ولی شما رو 8500 ببندیا یه چیزی شبیه این
بازم میگم اون MTUکه شرکت میده بهتره تغریبا
موفق باشی
Last edited by 987321852; 01-08-2013 at 18:28.
من هم پینگم بالا بود زنگ زدم گفتم پروفایل رو روی گیم ببندند اینجوری خیلی بهتر شد و همونجوری که گقتن MTU هم تاثیر دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)