???????????
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
???????????
دیگه والا شانس !
در یک کلمه فقط شانس میشه گفت
به مرکز مخابراتیو شلوغیو کیفیت خطو همه اینا ها بستگی داره
ماله من داخلی اوکیه تقریبا، اما خارجی داغووون !
اینقدر آمار دانلوداتون رو تو تالار اعلام نکنید کلا شبانه رو یا محدود میکنن یا پولی حالا من گفته باشم خود دانید عزیزان بعدشم دانلود سرور داخلی که مهم نیست هر کی تونست تو سرور خارجی بدون پول دادن ۱۲ هزار تومان اکانت افزایش سرعت ۲۰ گیگ دانلود کنه اونوقت هنر کرده الانم سرویس های 30 مگابیتی vdsl2 تو تهران اومده یک نمونش بیتانت هست ولی خیلی گرونه مودم مخصوص هم میخواد بعضی سرویس هاشم شبانه رایگان داره
Last edited by sorooshfm; 17-09-2015 at 16:01.
عزیز من عکس رو توی پستم پاک کردم شما هم توی نقل قولی که کردی عکس رو پاک کن
دوستان سرعت اپلود اگه کم کنن ممکنه توی سرعت دانلود توی دانلود منیجر تاثیر بزاره ؟
فکر نکنم درضمن vdsl هنوز خیلی گرونه مودم مخصوصشم باید بخری الان ایسوس مدم دو کاربره که هم vdsl و هم ADSL باشه داره میده بالای ۷۰۰ هزار تومان
مودمش رو دارم .
Asus N66 U خودم 600 خریدم مثل اینکه شده الان 400
دوستان اینکه حجم اضافی خریداری شده در سرویس قبلی باید به سرویس جدید منتقل بشه مگه قانون نیست و توی همه شرکت ها باید رعایت بشه ؟؟
این موضوع توسط آسیاتک رعایت نمیشه و دیشب 7 گیگ حجم سرویس قبلی من که اضافی خریده بودم را به سرویس جدیدم که تمدید کردم اضافه نکرد !!
توی 195 شکایت بکنم فایده ای داره ؟؟
Last edited by masoudboy; 18-09-2015 at 08:25.
310 هزار تومان شده با گارانتی آواژنگ 415 هزار تومان با گارانتی سازگار که نمیدونم چرا اینقدر اختلاف قیمت داره بین این دو گارانتی ولی قیمتش ۳ برابر مودم های ADSL معمول تو بازاره که اونم هم به خاطر خوش ساخت بودن و سه آنتنه بودنشه و هم به خاطر پشتیبانی از vdsl
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)