تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2400 از 4105 اولاول ... 1400190023002350239023962397239823992400240124022403240424102450250029003400 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,991 به 24,000 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه HamiD-Xfors's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

دوستان تا نرید سربازی نمیتونید درکش کنید!

من الان 2 هفته هست که میرم سربازی. نمیگم راحته ولی با مرور زمان با شرایط وفق پیدا میکنید . من خودم صافی کف پا (flex) دارم با کف طبی سعی میکنم با بقیه هماهنگ شم . معاف از رزم هم نیستم .

فقط اینو میخواستم بگم دوستانی که آخر سر باید برن به نظرم طولش ندن و برن . 1 سال استراحت آدمو طنبل میکنه! بعدش سربازی واستون سخت تر میشه و هر چی سن پایینتر بهتر! قبل از سربازی واسه ورزش و

دویدن وقت بذارید که کم نیارید ! سختش هفته اوله! امیدوارم همه سالم و سلامت برن و بیان

نبود 20 ماه و2 هفته؟
    Last edited by HamiD-Xfors; 05-09-2014 at 14:53.

2. 6 کاربر از HamiD-Xfors بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خیلی ممنونم که جواب دادید، پس 100% در کارت درج نمیشه دیگه؟
    داداش به نظر من اول برو تو یگان بعد اگه دووم نیاوردی برو دنبال معاف از رزمی شاید یه پست خوب گیرت اومد یا اینکه بهت سخت نگذشت اول بزار ببین چه پستی بهت میدن بعد اگه خوب نبود برو دنبال معاف از رزمی. .فعلا عجله نکن ممکنه در اینده ای نه چندان دور روی کارت درج کنن اونوقت پشیمون میشی .درسته معاف از رزمی شاید مشکلی برای کار پیش نیاره اما از این که به اندازه یه سرباز سالم خدمت کردی و سختی کشیدی اما اخرش باید این معاف از رزمی رو یدک بکشی پشیمان میشی .

4. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من میخام واریکسل عمل کنم؟
    حالا میخام یه کلکی سوار کنم که فرمانده اجازه بده برم عمل...
    به نظر شما چکار کنم؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان تا نرید سربازی نمیتونید درکش کنید!

من الان 2 هفته هست که میرم سربازی. نمیگم راحته ولی با مرور زمان با شرایط وفق پیدا میکنید . من خودم صافی کف پا (flex) دارم با کف طبی سعی میکنم با بقیه هماهنگ شم . معاف از رزم هم نیستم .

فقط اینو میخواستم بگم دوستانی که آخر سر باید برن به نظرم طولش ندن و برن . 1 سال استراحت آدمو طنبل میکنه! بعدش سربازی واستون سخت تر میشه و هر چی سن پایینتر بهتر! قبل از سربازی واسه ورزش و

دویدن وقت بذارید که کم نیارید ! سختش هفته اوله! امیدوارم همه سالم و سلامت برن و بیان

نبود 20 ماه و2 هفته؟
    به سلامتی داداش..چقدر زود 2هفته شد چطور اوضاع چه خبر؟

7. 2 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من میخام واریکسل عمل کنم؟
    حالا میخام یه کلکی سوار کنم که فرمانده اجازه بده برم عمل...
    به نظر شما چکار کنم؟
    نیاز به کلک نیست شما بگید داره اذیت میکنه تا بهتون نامه بدن بعد برید بیمارستان و عمل کنید تمام

9. این کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خیلی ممنونم از جواب های دوستان
    اقدام برای معافیت از رزم خیلی بیشتر از اقدام برای اعزام به صورت معمولی وقت می بره؟ من می خوام هرچه سریعتر اعزام بشم، چون تا مهر سال بعد وقت دارم خدمت کنم، بعد اون ارشد باید بخونم، هرچه بیشتر خدمت کنم تا اون موقع بهتر، به نظرتون از فردا برا معافیت از رزمی اقدام کنم و کاراش انجام بشه کی اعزام میشم؟ دوستم دو هفته پیش به صورت معمولی و بدون معافیت اقدام کرد، آبان اعزام میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

ولی فکر نمیکنم این مهلت یک ساله ربطی به اضافه درس خوندن داشته باشه بعدش من 1 سال اضافه درس نخوندم بلکه 2 سال اضافه خوندم
    فدات شم منم شرایطم مثه شماست ... خوب میدونم چی میگی

3 سال مجاز + 1 سال اجازه تموم کردن تحصیل بدون مجوز نظام وظیفه + 1 سال با مجوز نظام وضیفه که این مدت شامل ارسال دفترچه یا همون استارحت میشه که به شما اجازه دادن درست رو تموم کنی

درست ؟

با این وجود شما دیگه حق ادامه تحصیل به مدرک بالاتر نداری . گواه این حفم رو میتونی آخرین برگه ای نظام وظیفه برای اتمام تحصیل بهت داده رو نگاه کنی متوجه میشی
    Last edited by TATU_TATY; 05-09-2014 at 19:01.

12. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

دوستان من قبلنم گفتم پدرم فوت شده 3برادرو2خواهردارم که متاهل و زندگی جدا ازمنو مادرم دارن

الان منومادرم باهم زندگی می کنیم فقط .مادرمم اوضاع جسمانیش خرابه به دلیل پیری من برم خدمت

نمیدونم چه کار میشه! مادرم!! من اموزشی افتادم محمدرسول الله بیرجند 5 روزدیگه یعنی چهارشنبه باید برم

میخوام بدونم به دلیل فوت پدرم مدارک فوتی پدرمو بدم ممکنه منو بعداموزشی بندازن شهرخودم؟؟؟

کجا باید مدارک فوتی پدرمو بدم همون روز اعزام یا بعد اموزشیم؟؟؟

یکی بهم گفت حتما فوتی پدرتو ببری میندازن شهرخودت...میخوام بدونم چند درصده احتمالش؟؟/

شرایطی هارو روز اعزام میخونن؟؟ تو نظام وظیفه؟؟؟

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

دوستان من قبلنم گفتم پدرم فوت شده 3برادرو2خواهردارم که متاهل و زندگی جدا ازمنو مادرم دارن

الان منومادرم باهم زندگی می کنیم فقط .مادرمم اوضاع جسمانیش خرابه به دلیل پیری من برم خدمت

نمیدونم چه کار میشه! مادرم!! من اموزشی افتادم محمدرسول الله بیرجند 5 روزدیگه یعنی چهارشنبه باید برم

میخوام بدونم به دلیل فوت پدرم مدارک فوتی پدرمو بدم ممکنه منو بعداموزشی بندازن شهرخودم؟؟؟

کجا باید مدارک فوتی پدرمو بدم همون روز اعزام یا بعد اموزشیم؟؟؟

یکی بهم گفت حتما فوتی پدرتو ببری میندازن شهرخودت...میخوام بدونم چند درصده احتمالش؟؟/

شرایطی هارو روز اعزام میخونن؟؟ تو نظام وظیفه؟؟؟
    نگران نباشید.. بعد از آموزشی یا میندازن شهر خودتون یا اینکه بعدا توی یگان هم اگر مدارکتون رو ارائه کنید میتونید انتقالی بگیرید شهر خودتون.. ایشالا که مادرتون حالشون بهتر میشه، ولی مدارک بیماری و پزشکیشون اگه دارید حتما با خودتون ببرید..

15. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AshkeMahtab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نگران نباشید.. بعد از آموزشی یا میندازن شهر خودتون یا اینکه بعدا توی یگان هم اگر مدارکتون رو ارائه کنید میتونید انتقالی بگیرید شهر خودتون.. ایشالا که مادرتون حالشون بهتر میشه، ولی مدارک بیماری و پزشکیشون اگه دارید حتما با خودتون ببرید..
    ممنون دل گرمی دادین

17. این کاربر از AshkeMahtab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •