1 مگ خط روی 5 مگشما چه سرعتی خریداری کردید؟
-----------------------------
البته من تا همین چند روز پیش سرعت روزانه عالی بود و راحت به 500 میرسید ! الان چند روزه که این جوری شده !
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
1 مگ خط روی 5 مگشما چه سرعتی خریداری کردید؟
-----------------------------
البته من تا همین چند روز پیش سرعت روزانه عالی بود و راحت به 500 میرسید ! الان چند روزه که این جوری شده !
Last edited by MOHAMMAD2010; 17-09-2015 at 11:26.
سلام، میخواستم ببینم حداکثر سرعتی که دارای ساعات شبانه رایگان هست، چقدره؟ و اینکه چقدر میشه باهاش در شب دانلود کرد.
من دانلودم زیاده و میخوام شبی حداقل چهار گیگ دانلود داشته باشم، به نظرتون آسیاتک به کارم میاد یا نه؟ نظر خودم روی هایوب بود ولی توی منطقه من ارائه نمیشه.
در ضمن هزینه هم تا 30 تومن در ماه میخوام بکنم.
ممنون
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
Last edited by mostafamrm1; 17-09-2015 at 11:56.
سلام
من دیشب با سرویس شهاب تونستم از سرور داخلی همش 9 گیگ بگیرم؛ نسبت به امار بقیه احساس میکنم خیلی کمه
امارم منصفانه اس آیا؟ سرور خارجی که یعنی افتضااااااحه برام !!! از مایکروسافت نمیتونم دانلود کنم بس که داغونه !
شهاب نیم گیگ + 3 گیگ ترافیک جدا گانه میشه 30 تومن
کم کمش شبی 4.5 گیگ رو دارین
اگه خوش شانس باشین تا شبی 17 18 گیگ رو هم ممکنه داشته باشین
من خودم با این سرویس شبی حدود 10 گیگ دانلود میکنم
در ضمن اینو هم اضاف کنم که اسیاتک برا تمام سرویساش محدودیت داخل شبکه رو برای خیلی از مراکز مخابراتی برداشته و اگه مرکز مخابراتی شما مشکلی نداشته باشه شاید با سرویس نیم چاشت 512 هم تو 2 ساعت بتونین چیزی حدود 7 گیگ دانلود کنید (البته فقط از سرورهای اسیاتک که اپلود بوی هم جزوشونه و میتونین ریموت کنین در اپلود بوی)
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by k1ozil; 17-09-2015 at 12:09.
به پهنای باند اینترانت مرکز مخابراتی بستگی داره
منم نهایتن 10 گیگ میتونم از سرورهای اسیاتکی دانلود کنم
ولی خوش بختانه لینک خارج و تورنت هم برای من وضعش عالیه و مثل داخلیس
خیلی ممنون از پاسخ ـتون، این نیم گیگ+ 3گیگ یعنی خودش نیم گیگ داره و باید 3 گیگ خریداری کرد؟
من همون 4 گیگ هم کافیه برام. بنظر خودم که خیلی بهتر از 512 نامحدود مخابرات هست، نظر شما با توجه به اینکه بازی نمیکنم و وبگردی زیادی هم تو طول روز ندارم، چیه؟
و هزینه هر گیگ اضافهش چنده؟
فرستاده شده از SM-G900Hِ من با Tapatalk
تورنت رو که اصن امارش رو ندارم چون تا حالا یکبارم استفاده نکردمو نمیدونم چه طوریه
ولی خارجی افتضاحه! نمیدونم زنگ بزنم بهشون بگم فرقی میکنه یا نه
بله
منظورم 3 گیگ ترافیک جداس هر گیگی 4000 تومنه
بله خیلی بهتره اصلا برای ساعتی 200 مگ ارزش نداره کامپیوتر روشن باشه و با توجه به مصرفتون فک نکنم حجم کم بیارید
* در ضمن دقت داشته باشید که سرویسها شهاب 1و2و4 گیگ شبانه رایگان ندارند و دوباره سرویس شهاب 10 گیگه که شبانه رایگان داره به همین دلیل گفتم شهاب نیم گیگ با ترافیک جدا پس به اشتباه سرویسها 1 2 4 گیگ رو نخرید
Last edited by k1ozil; 17-09-2015 at 12:21.
من دیشب بالای 20 گیگ دانلود کردم
Last edited by misagh1372; 17-09-2015 at 15:06.
جریان چیه بعضی ها محدودیت ندارن بعضی ها دارن کار خاصی انجام دادید ؟
من 10 مگ گرفتم ولی شب ها روی 250 قفله خارجی و ایرانی هر دو
البته یکی دو شب در ماه سرعت ازاد میشه ولی اکثرا محدوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)