سلام به همه کسی ارم نیروی انتظامی رو داره البته بزرگ برای ماشین پلیس ایرانی که ساختم می خوام اگه کسی بزاره من هم ماشین رو میزارم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
سلام به همه کسی ارم نیروی انتظامی رو داره البته بزرگ برای ماشین پلیس ایرانی که ساختم می خوام اگه کسی بزاره من هم ماشین رو میزارم
اینقدری خوبه؟
برای کجای ماشین پلیس می خوای ماشین پلیس که آرم نداره
حالا با چی ساختی ماشین رو ؟
اگه می شه یک عکس بزار ببینم خوبه یا نه
درسته اما واسه داشتن يه مود برف توي بازي بد نيست. با اين سرعت اينترنتي كه من دارم فكر كنم تا امشبم تموم نكنم . البته من يكسره دارم دانلود نمي كنم .
اصلا اين امكانات مثل ليز خوردن تو جاده برفي و ... تا اونجايي كه من ميدونم تو GTA نيست .
من كه هنوز دانلود نكردم اما فكر نميكنم فقط سطحي باشه . چون من قبلا يكي دانلود كردم حدود 1 مگ كه اون سطحي بود . اما خوشم نيومد .
ببينم بنزه ؟سلام به همه کسی ارم نیروی انتظامی رو داره البته بزرگ برای ماشین پلیس ایرانی که ساختم می خوام اگه کسی بزاره من هم ماشین رو میزارم
پيكانه ؟
درضمن آرمين عزيز شناسه كاربري من خيلي درازه . هر وقت خواستي اسم من رو بنويسي فقط تايپ كن محمدرضا .
اين هم مود تغيير خون .
حجم : 151 كيلوبايت
پسورد فايل rar :
حتما ميگين به چه دردي ميخوره ؟ براي كسايي كه ميخوان بازيشون طبيعي بشه خوبه . بايد توي محل نصب بازي و فولدر models كپيشون كنيد . بك آپ فراموش نشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه این طور باشه که خیلی خوب محمدرضای عزیز.یه امتحان بکن به ما هم بگو.
خون خیلی قشنگ بود .خیلی ممنون.![]()
Last edited by Armin 2008; 03-02-2008 at 22:51.
اقا مجید شما استاد منی و خیلی بزرگتر از منی و بیشتر از من مبتدی سرت می شه ولی بهتر نبود یه ذره اون پست gta tehran رو مهربانانه تر می دادی؟این حرف رو از من به عنوان برادر کوچکترت بشنو نه اون کسی که تو این دنیای مجازی هستم.ببخشید اگه حرفم درست نیست معذرت می خوام ولی شما پسر گلی هستی می دونم که این نظر رو (نه انتقاد)از من می پذیری.
موفق باشی.
armin 08
افرین بر شما
اين هم يك سري كوچيك افكت كه بيشتر مربوط به ماشينا ميشه و براي طبيعي تر كردن بازي خوبه . اديت خودمه .
برخي از امكانات :
طبيعي كردن چراغ ها .
افزودن پلاك هاي جديد و زيبا .
و ...
حجم : 843 كيلوبايت ( 3.71 مگ بود )
پسورد فايل RAR :
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين افكت هام بد نيستن . خواستين بگيرين .
سلام دوستان
میشه کاری کرد که وقتی برای ایستادن ترمز میگیری یهو چرخ ها قفل نکنه و ترمز کیپ نگیره
یعنی ماشین کشیده نشه تو خیابون
مثل واقعیت میخوام وقتی ترمز میگیرم آروم آروم بدون اینکه کشیده بشه رو زمین وایسه
میشه؟
بله در هند لینگ ادتور abs رو فعال کنه همین بسهمیشه کاری کرد که وقتی برای ایستادن ترمز میگیری یهو چرخ ها قفل نکنه و ترمز کیپ نگیره
یعنی ماشین کشیده نشه تو خیابون
مثل واقعیت میخوام وقتی ترمز میگیرم آروم آروم بدون اینکه کشیده بشه رو زمین وایسه
میشه؟ ______
ببخشید بازم 2 تا شد
از قسط نبود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)