از همگی ممنون برم ببینم چکاره ایم
از همگی ممنون برم ببینم چکاره ایم
جواب عليرضا :::
با اين ترينر ميتوني توي بازي هر وسيله نقليه اي كه توي بازي هست رو ظاهر كني ( اون هواپيما هم توش هست)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
namber_one جان راه دومی که پیشنهاد دادی که نمیشه چون نرم افزارش رو ندارم که فایلش رو باز کنم و شاید هم اگه باز شه نفهمیم چی به چیه
راه سوم رو هم فایل IMGTOOL رو گرفتم دیدم وقتی میخواهی بازش کنی ارور میده و میگه فایل صدمه دیده و نمیدونم از این جور حرف ها دوباره دانلودش کردم باز هم همینطور بود.
اگه امکان داره خودت دست به کار شو یه هلی بده ببینیم چی میشه.
با تشکر
اگه تا فردا ساعت 16 صبر كني فايل هندلينگ درست شده رو برات ميذارم كه سرعت موتور زياد شه
ممنون بابت زحمتی که گردنت انداختیم![]()
اگه می خوای یه پیغام خصوصی بده برات پست کنم.
نه ...!! می شه سعید جان به جواب رسیده !نوشته شده توسط Ship Storm
خوب بله با ترینر سهله ... ولی می خوام ببینم بدون ترینر کی می تونه برام پیداش کنه و یه عکس هم ازش بگیره.. !!!نوشته شده توسط nomber_one
Last edited by علیرضا; 14-08-2007 at 14:30.
نه نه این کار ها رو نکنید مزه ی بازی می ره...
برید و مهارت هاتون رو افزایش بدید یا اگه چاقید لاغر کنید ... ولی بدون دستکاری بازی و یا مهارت ها هم می شه رفت ها!!
دعا کنید پول دستم بیاد یه سیستم جدید بگیرم... تو این سیستمم دو سه تا بازی بیشتر نمیشه نصب کرد... هاردم 40 گیگ ه.
اگ سیستم جدید بگیرم هر روز همین جا نوکر همتونم تا شب.. براتون مرحله رد می کنم... ادیت می کنم... کد مد می زارم و....
Last edited by علیرضا; 14-08-2007 at 14:36.
من فايل رو برات گذاشتم
(((اول از فايل خودت حتما كپي بگير))))
بعد اين فايل رو دانلود كن و جاي اون يكي قرار بده
چون اسم موتور رو نميدونستم سرعت همه موتور ها رو زياد كردم
پس بعد از اون مرحله حتما فايل اصلي رو جايگزين كن ...
فايل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه رفیق ... اراده کنم سر دو روز جوره اما نمی دونم سیوشو چیکار کنم ... تا مرحله کذایی اموزش خلبانی رفته بودما ولی وقتی دیدم نمی تونم ردش کنم بازی رو پاک کردم . خیلی تلاش کردم ولی نشد .اگه می خوای یه پیغام خصوصی بده برات پست کنم.
سلام
منظورت اینه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)