آها. اوکی. اونی که میگفتم اسم فایلش 9 بود.
به هر حال مشکلی نیست. همینو که فرمودین ترجمه میکنم.
خوشحالم که به شما کمک میکنم.![]()
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
آها. اوکی. اونی که میگفتم اسم فایلش 9 بود.
به هر حال مشکلی نیست. همینو که فرمودین ترجمه میکنم.
خوشحالم که به شما کمک میکنم.![]()
سلام
***درخواست همکاری ****
درخواست کمک بر ای ترجمه بازی به فارسی(هر یک از دو ستان که کمک کنه یک نسخه از بازی به پاس قدر دانی و هدیه به آدرس ایشان ارسال خواهد شد ضمنا نام ایشان در قسمت همکاران در بازی ثبت و نمایش داده خواهد شد)
این هم فایلها
* من تمام فایل ها رو به8 قسمت تقسیم کردم هر کس دوست داره همکاری کنه یکی اشو انتخاب کنه فقط بعد از دانلود به من اطلاع بدید تا از لیست حذفش کنم
این هم آی دی من:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل شماره :1
فایل شماره:2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل شماره3:انتخاب شد اقای:FerineFastکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل شماره 4:انتخاب شد اقای:FerineFast
فایل شماره 5: این فایل تو سط اقای :keb انتخاب شد
فایل شماره6: انتخاب شد برای آقای metana
فایل شماره 7:انتخاب شد آقای :ali121314
فایل شماره 8:انتخاب شد آقای :Sub-Zero70
*باتشکر فقط هر کس هر کدوم رو انتخاب می کنه اعلا م کنه تا اون رو از لیست حذف کنم
Last edited by ufo-alien; 04-09-2010 at 14:50.
با سلام خدمت دستان عزیز و گرامی!!!
خواهشا یکی کمک کنه!
این بازی جنرال زیرو هور با مد Reborn The Last Stand رو بر روی کامپیوترهای گیم نت دارم!
خواهشا اگه میشه راهنمایی کنید که چگونه میشه گیر کردن این بازی رو گرفت؟!
وقتی 2 نفره شبکه ایی بازی می کنیم گیر می کنه و وقتی که 8 نفره هم بازی می کنیم بازم گیر می کنه!
انواع مپ هم از اینترنت دانلود کردم اما مشکل از مپ نیست می خواستم بدونم چیکار کنم که این مسئله حل بشه!چرا بازی های خیلی سنگین تر از جنرال در هنگام شبکه بازی کردن گیر نمی کنه اما این جنرال گیر می کنه؟!
یک ارروری هم گاهی اوقات میداد همون اررور معروف Technical ... و اون خیلی الان کمتر شده اما الان وسط بازی بالای تصویر می نویسه Syncronize ... و از بازی میره بیرون؟!
اگه میشه در این دو مورد راهنمایی کنید!
پچ Reborn 5 رو پاک کنید و 4 رو نصب کنید. شاید درست شد.
ببین این بازی ربتی به سخت افزار نداره یه جورای معروفه که تو شبکه نمیکشه
پچ 1.4 آپ کردن جنرال زیرو رو بگیر
کل جنرال ها تو پاک کن بعد 1 رو نصب کن زیرو رو نصب کن پچ رو نصب کن بعد هر مودی خواستی بریز روش تو لن که هیچ تو انترنت هم به این سادگیا ننمیندازه بیرون ممکنه گاهیس لک بزنه اما بیرون دیگه محاله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by iilliya; 04-09-2010 at 12:18.
سلام دوست من با کمال تاسف باید به عرض شما بر سونم ایر اد از مد هست و به هیچ چیز دیگه هم مر بوط نمیشه خودتو اذیت نکن.........![]()
با سلام.
دوستان عزیز از لحاظ پچ و ... مشکلی نداره! همون 1.4 هستش (البته اون موقعه ایی که پچ 1.4 رو نصب کردم خیلی از مشکلاش برطرف شد اما بازم گهگاه میاد بیرون!)
نمیشه کاری کرد که همین مود 5 درست بشه!
وقتی ایشون بگن نه یعنی نه![]()
میشه درستش کرد ولی خیلی وقت میبره باید دونه دونه فایل هاشو باز کنم و تست کنم تا ایر ائ کار پیدا شه یک فایل ایر اد داره الان سرم خیلی شلوغه واقعا شر منده...
Last edited by ufo-alien; 06-09-2010 at 00:30.
دو ستانی که قصد داشتند در ترجمه کمک کنند لطفا تا تاریخ 20.6.89 کار هاشون رو تحویل بدند تا ورژن جدید بازی رو ارا ئه بدیم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)