تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 376 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب تو نرم افزار پورت سبز شده؟(راستی من شنیدم از ویستا به بعد ترافیک ارسال هم مانیتور میشه ممکنه ان دردسر ایجاد کرده باشه)
    راستش منم که خودت می دونی داتکی هستم محدودیت روز که همیشه بوده شبها ولی درست میشه و من از 80 90 درصد سرعت دریافتم استفاده می کنم.احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه
    .

سلام

آره سبز شده توی ساعت 7 به بعد شب سرعتم خوب میشه

من قبل از عید با پورت فورواردینگ توی ساعات اداری سرعت تورنتم خوب بود ولی بعد از عید قاط زد

ترافیک ارسال منظورت همون قسمتیه که sent و receive رو میزنه؟

یعنی چه جوری دردسر ساز میشه؟ توضیح میدی؟

"احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه"(اینم توضیح میدی؟)

مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کار بدی نیست چون اینجوری شاید بتونی نسبت ارسال دریافت رو بیشتر کنی ( گرچه نمی دونم ممکنه باعث دردسر میشه یا نه چون تست نکردم )البته این روش یک نقطه ضعف داره ....ممکنه وقتی دانلود می کنی یک وقت از طریق ترکر دانلود هات ثبت شه ولی اپلود هات ثبت نشه و یا بلعکس که اینجوری یک ضد حال اساسی احتمال داره بخوری.
    من همیشه وقتی ترکر ها کار می کنن اینو غیر فعال می کنم تا بازدهی ام بهتر باشه .چون وقتی غیر فعالش کردم بیشتر ضد حال زده بهم.
    ببخشید کامل نگرفتم چی شد، شاید یه کم بیشتر توضیح بدم بهتر باشه:
    من از ترکرهای عمومی دان میکنم (اکثرا سریال). همیشه هم ترکرها (اونهایی که توی لیست هستند) اکثرشون کار میکنن (یعنی working میزنه).
    شما گفتی موقع دانلود ممکنه شما برای peerهایی که dht پیدا میکنه، آپلود کنی که در این صورت توی سوابق توی ترکر ثبت نمیشه.
    وقتی هم که فقط دارم سید میکنم بازهم ترکرها در حالت working هستند، حالا ممکنه من برای peerهایی که dht پیدا کرده فقط آپلود داشته باشم. پس توی سوابقم توی ترکر ثبت نمیشه و سید کردن من بی فایده میشه.
    حالا اگه من موقع سید کردن dht رو غیرفعال کنم که سید کردن و نسبتم توی ترکر ثبت شه بهتر نیست؟

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی سایتی دارد که بشه برای تورنت سرج کرد وبرنامه مورد نظزر را پیدا کرد؟؟
    یا سایتی که فیلم ها تورنت با لینکشان را معرفی کرده باشد
    با تشکر فراوان

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkangel85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی سرچ میکنیم کلی گزینه میاد واسه دانلود (فیلمو میگم) حالا سوال من اینه که کدومشون بهترین کیفیت رو دارن؟!!!
    کلا میشه یه توضیح بدین که این اصطلاحات چین؟!! Xvid, axxo, dvdscr, dvdrip
    یه سوال دیگه هم داشتم، من از برنامه utorrent استفاده میکنم بهترین تنظیماتش چیه که با سرعت تمام بتونه دانلود کنه؟
    و اینکه اون علامت سبز رنگ پایین صفحه واسه من نمیاد خیلی وقتا، چیکار باید بکنم؟!!!
    سوال منو یکی از دوستان جواب دادن!!! ولی من هیچی از حرفاشون دستگیرم نشد!!! اگه ممکنه کسی که واسه سوالا جواب کاملی داره جواب بده!! ممنون میشم

داره خودمونی میشه miladng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زير بارون

پيش فرض

تورنت براي من ديگه كار نمي كنه وقتي هم كار كنه سرعت به 1kهم به زور مي رسه

يه ويروس بهنام geronic هم كامپيوتر گرفه اصلا پاك نميشه ........................كمك..........

حـــــرفـه ای s_a_m4000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004

پيش فرض

سلام
    از دوستان کسی سایتی دارد که بشه برای تورنت سرج کرد وبرنامه مورد نظزر را پیدا کرد؟؟
    یا سایتی که فیلم ها تورنت با لینکشان را معرفی کرده باشد
    با تشکر فراوان
    خود سایتهای تورنت که امکان سرچ دارن که !!
    سایتهایی هم هستند که میشه باهاشون چند سایت عمومی تورنت رو سرچ کرد ولی بهترین راه همونه که از خود سایت مربوطه سرچ کنید
    سوال منو یکی از دوستان جواب دادن!!! ولی من هیچی از حرفاشون دستگیرم نشد!!! اگه ممکنه کسی که واسه سوالا جواب کاملی داره جواب بده!! ممنون میشم
    اونایی که شما گفتین کیفیت فیلم هستش که قبلا مفصلا گفته شده ولی شما dvdrip رو دانلود کن برای اطلاعات بیشتر یه سرچ کنی توضیحات همش میاد
    بهترین تنظیم یک چیز روتین نیست که بشه به همه تجویز کرد شما همون تنظیمات دیفالت یوتورنت رو بکار ببرید اگه سرعت حداکثری نداشتین اونوقت دستکاریش بکنید اول از همه هم پورتهای tcp تون رو افزایش بدید
    -همه ی تنظیمات در پستهای قبل تر بحث شده اند -

7. این کاربر از s_a_m4000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام

آره سبز شده توی ساعت 7 به بعد شب سرعتم خوب میشه

من قبل از عید با پورت فورواردینگ توی ساعات اداری سرعت تورنتم خوب بود ولی بعد از عید قاط زد

ترافیک ارسال منظورت همون قسمتیه که sent و receive رو میزنه؟

یعنی چه جوری دردسر ساز میشه؟ توضیح میدی؟

"احتمال میدم وضع تورنت و نسبت ارسال افراد و اولویت هاش مشکل داشته باشه"(اینم توضیح میدی؟)

مرسی
    شاید باگ شرکت داتک بوده رفع کردن چون برای من از اول ساعات اداری دریافت کم میشه.

ببخشید کامل نگرفتم چی شد، شاید یه کم بیشتر توضیح بدم بهتر باشه:
    من از ترکرهای عمومی دان میکنم (اکثرا سریال). همیشه هم ترکرها (اونهایی که توی لیست هستند) اکثرشون کار میکنن (یعنی working میزنه).
    شما گفتی موقع دانلود ممکنه شما برای peerهایی که dht پیدا میکنه، آپلود کنی که در این صورت توی سوابق توی ترکر ثبت نمیشه.
    وقتی هم که فقط دارم سید میکنم بازهم ترکرها در حالت working هستند، حالا ممکنه من برای peerهایی که dht پیدا کرده فقط آپلود داشته باشم. پس توی سوابقم توی ترکر ثبت نمیشه و سید کردن من بی فایده میشه.
    حالا اگه من موقع سید کردن dht رو غیرفعال کنم که سید کردن و نسبتم توی ترکر ثبت شه بهتر نیست؟
    باید dht رو موقع سید غیر فعال کنی و گرنه حداقل 30 درصد ( و حتی بیشتر ) از مقدار حجم دریافتی ات تو ترکر ثبت نمی شه
    تورنت براي من ديگه كار نمي كنه وقتي هم كار كنه سرعت به 1kهم به زور مي رسه

يه ويروس بهنام geronic هم كامپيوتر گرفه اصلا پاك نميشه ........................كمك..........
    صد دفعه ...ما انسان هستیم و علم غیب نداریم ...باید از نرم افزارتون و بخش تنظیمات و وضعیت تورنتتون تصویر بزارین تا بشه فهمید.

برای سیستمتون هم به این زیر بخش مراجعه کنید تا دوستان راهنمایی کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خود سایتهای تورنت که امکان سرچ دارن که !!
    سایتهایی هم هستند که میشه باهاشون چند سایت عمومی تورنت رو سرچ کرد ولی بهترین راه همونه که از خود سایت مربوطه سرچ کنید

اونایی که شما گفتین کیفیت فیلم هستش که قبلا مفصلا گفته شده ولی شما dvdrip رو دانلود کن برای اطلاعات بیشتر یه سرچ کنی توضیحات همش میاد
    بهترین تنظیم یک چیز روتین نیست که بشه به همه تجویز کرد شما همون تنظیمات دیفالت یوتورنت رو بکار ببرید اگه سرعت حداکثری نداشتین اونوقت دستکاریش بکنید اول از همه هم پورتهای tcp تون رو افزایش بدید
    -همه ی تنظیمات در پستهای قبل تر بحث شده اند -
    برای کمک به این دوستمون هم من تاپیک مربوط به فرمت هارو می زارم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

با سلام .
    ببخشید میشه با این نرم افزار مثل idm تنظیم کرد که دانلود از کی شروع بشه و کی تموم بشه ؟
    چون من اینترنتم محدوده نمیتونم تا 2 شب بشینم که بزارم دانلود !
    تازه 7 صبح هم بیدار شم کنسلش کنم !!!!!
    اگه اینطوری جایی داره ممنون میشم راهنمایی کنید .

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

با درود ...
    من از u torrent استفاده میکنم ... سرعت ماکزیمم ADSL من 25 است ولی با این u torrent سرعتم از 21 بیشتر نمیره ... میشه کاریش کرد ؟؟

در ضمن لیست Trackers ها رو میشه بنویسید که تو نرم افزار اضافه کنم ؟؟

پروفشنال siavashsiavash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام
    من با تورنت دارم دان می کنم
    می خواستم بدونم توبرنامه تورنت عددی به عنوان ارسال اطلاعات نمایش داده می شود
    این ارسال یعنی چه؟؟؟
    یعنی دیگران از اطلاعات من دارن استفاده می کنند؟؟؟یعنی اطلاعات من هم شیر می شود؟؟؟
    اگر اینگونه هست چطور می توان از این امکان جلوگیری کرد؟؟

میشه کمی درباره ایتم های داخل برنامه توضیح دهید
    مثلا شریکها(البته ترجمه فارسی منوهاست)یعنی جه؟؟
    و در زیر درخواستها 3l0یعنی چه؟؟ فلگ ها یهنی چه؟؟؟؟و...........................
    با تشکر فراوان
    Last edited by siavashsiavash; 11-04-2009 at 01:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •