از این باکس تا دم در خونه ما که محتمع هست نصب هست
من خودم تا واحد هم سیم فیبر کشیدم
ولی بازم وصل نمینند
میگند کم کم باید ۱۰ نفر درخواست بدند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران
از این باکس تا دم در خونه ما که محتمع هست نصب هست
من خودم تا واحد هم سیم فیبر کشیدم
ولی بازم وصل نمینند
میگند کم کم باید ۱۰ نفر درخواست بدند
دردسری گیر افتادیم
منطقه مخابراتی جماران
امکان داره هنوز فعال نکردن باکس فیبرنوری. میتونی چک کنی ببینی سیمی از زیرش رد نشده باشه چون این باکسا قابلیت وصل 24 خونه داره تا تبدیل شدن به 72
Last edited by peyman47; 19-04-2020 at 17:53.
شما باید بگید با کی شدیم "مجتمع". یعنی 9 نفر علاقمند اینترنت پر سرعت در مجتمع شما پیدا نمیشه؟ کمی هم روابط عمومی یاد بگیرید که چطور این 9 نفر دیگه رو راضی کنید. مثلا طرح های مودم رایگان و .... واسه افراد کم مصرف و یا تبلیغ روی سرعت واسه بقیه و اینکه فقط یک بار هزینه کنند و یه عمر راحت شن و ... . البته قبول دارم نیاز من کاربر به اندازه 80 میلیون جمعیت دیگه ضروری تره ولی مخابرات هم میگه هم اینقدر هزینه کنم و فقط یک مشترک داشته باشم، انصافه؟!
داداش از باکس Fat درب منزلتون عکس بذار لطفا.من دارم بقیه همسایه هارو راضی میکنم ک فرم امضا کنن بدیم دست مخابرات برامون فیبر بکشه اونوقت برای شما باکسش نصب شده مخابرات گیر داده؟عجب عوضی این مخابرات دزد
Last edited by mf.aghaei70; 20-04-2020 at 00:26.
دوستان الان دوماه هست که اینترنت من همزمان با خط تلفن وصل شده ولی تا الان هیچ قبضی واس نیومده! مگه قبضو اس ام اس نمیکنن؟ سرویسمم پس پرداخته، شماره تلفنو که تو ۲۰۰۰ و سایت مخابرات میزنم میگه مبلغ قبض ۳۰۰۰ تومن شماره مجازیرم که تو ۲۰۰۰ میزنم میگه مبلغ قبض ۳۳۰۰۰ تومن بعد تو سایت مخابرات همین شماره مجازی رو قبض پایان دوره که میزنم میگه مبلغ قبض ۱۰۳۹۰۰ ولی میان دوره که میزنم میزنه ۳۳۰۰۰ تومن، این چجوریه کدومشو باید پرداخت کنم؟ قبض شماره مجازی رو باید پرداخت کنم یا شماره اصلی رو؟
شمارش با خط ثابت فرق ذاره برو تو پنلت اون شمارس اولش با 2199 شروع میشه
میدونم شمارش فرق میکنه، میگم قبضاشو باید جداجدا پرداخت کنم یا همش میاد رو شماره اصلیه؟ اصلا به چه دردی میخوره این شماره مجازی
قبضش هم برای شماره مجازیس از ۲۰۰۰ پرداخت کن
تانوما ربطی به خط ثابت نداره کلا جداست
مبلغ قبض باید با طرحی که انتخاب کردی یکی باشه
Last edited by peyman47; 21-04-2020 at 07:47.
من الان دو ماه دارم استفاده میکنم ۲۰۰۰ قبض پایان دورشو میگه ۳۳ هزار تومن طرحی که انتخاب کردمم ماهی ۶۵ تومنه احتمالا+۹ درصد مالیات
به ۲۰۲۰ زنگ بزن مطمعن بشو
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)