بله
اینجا کلا انتن هم نداره فقط همراه اول میشه
بله
اینجا کلا انتن هم نداره فقط همراه اول میشه
من فکر کنم به جاهایی که پوشش داره 360 به هیچ وجه نمیده .احتمالا هزیزه داره براش.
بله
اینطور که معلومه مخصوص کاربران وایمکس هست این طرح
چون وایمکس رو دارن جمع میکنن این طرحو درست کردن برای کاربران وایمکسی که تحت پوشش نیستن
سلام اصلا چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یه جورن اون چیزی که مهمه وباعث میشه رو شبکه همراه اول ریجستر بشه سیم کارت ۳۶۰ درجه هست شما میتونید باسیم کارت ۳۶۰ درجه با هر مودمی که فورجی داشته باشه به جز گوشی به شبکه همراه وصل بشید من خودم تست کردم و کاملا مطمعن هستم وسرعت هم رو ۴۰ قفل هست پسدنبال سیم کارت ۳۶۰ درجه باشید مودم مهم نیست با مودم جیبی هم وصل میشه فقط باید دستی apn بسازید
سلام اصلا چیزی به نام مودم ۳۶۰ درجه نداریم مودما همشون یه جورن اون چیزی که مهمه وباعث میشه رو شبکه همراه اول ریجستر بشه سیم کارت ۳۶۰ درجه هست شما میتونید باسیم کارت ۳۶۰ درجه با هر مودمی که فورجی داشته باشه به جز گوشی به شبکه همراه وصل بشید من خودم تست کردم و کاملا مطمعن هستم وسرعت هم رو ۴۰ قفل هست پسدنبال سیم کارت ۳۶۰ درجه باشید مودم مهم نیست با مودم جیبی هم وصل میشه فقط باید دستی apn بسازید
اگر سیم کارت ۳۶۰ درجه گذاشتید و به همراه اول ریجستر نشد تو قسمت تنظیمات شبکه به صورت دستی سرچ کنید موقعی که شبکه فورجی همراه اول پیدا کرد به صورت دستی انتخابش کنید
رومینگ دیتا هم فعال کنید
سیمکارت 360 تون رو روی مودم عادی نزارین
طبق تجربه دوستان ممکنه سیمکارتتون رو مسدود کنن
دوستان این طرح 360 چیست؟ یعنی الان سیم کارت های مبین نت روی همراه اول رومینگ می شود؟ یا فقط بعضی سیم کارت های مبین نت؟ قیمتش چنده؟
فقط سیمکارت های 360 روی شبکه همراه اول رومینگ میشه
طرح 360 مخصوص یوزر هایی هست که مشترک وایمکس هستن و منطقه اون ها تحت پوشش td-lte نیست
چون دارن وایمکس رو جمع میکنن این طرح رو جایگزینش کردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)