تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 300 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام دوستان من از یه نفر شنیدم وقتی زبان بازی رو بزاری رو عربی لوت های خوبی میاره ومن گذاشتم و چند تا اتک واقعا خوب برام آورد به طوری مه من تو انگلیسی 120تا بزور پیدا میکردم 300تا برام آورد اما بعد از چند اتک لوت خوب اصلا نمیاره همشون زیر 100تا میخواستم ببینم مشکل از کجاست
    تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases#Frequency_illusion
    یه جورایی میتونه مربوط به این هم باشه. =)

با اسپل زلزله میشه کلن کسل رو زد؟!

و یه چیز دیگه با او اون اسپل نارجی نیروهای هوایی مث دراگ ا مینیون و بالن هم میشه زد...

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
    با اسپل زلزله نمیشه نیرو های کلن کسل رو زد، فقط به ساختمون ها دمیج میده و مقدار دمیجش هم درصدی از Maximum HP ساختمونه. و البته به دیوار ها هم دمیج بیشتری میده و به خاطر همین تو بعضی شرایط شبیه Jump Spell ازش استفاده میشه.
    اسپل نارنجی (Poison Spell) هم میتونه نیروهای هوایی رو بزنه، اما مقدار دمیجی که میده کمه و آسیبی که به درگن و بالن و لاوا هاوند میرسونه اصلا کافی نیست. اما مینیون و Lava Pup رو از بین میبره به راحتی.
    Last edited by .:PAR3A:.; 10-08-2015 at 22:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

متاسفانه همینطور رفتم و 46 درصد شد، یه ستاره هم نشد
    یکی دو بار اینجوری اتک بزنی همچی قشنگ دستت میاد و راحت 2 ستاره میکنی.من با همین روش همیشه 2 میگیرم بعضی وقتا هم 3! فقط لول پکای من 3 هستش.ولی سعی کن تو استفاده از زلزله ماهر شی چون واقعا تو این جور اتک های زمینی جواب میده.من قبلا ریج میبردم و اصلا به زلزله اطمینان نداشتم ولی بعدی از یکی دوبار استفاده بهش ایمان آوردم!

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

یکی دو بار اینجوری اتک بزنی همچی قشنگ دستت میاد و راحت 2 ستاره میکنی.من با همین روش همیشه 2 میگیرم بعضی وقتا هم 3! فقط لول پکای من 3 هستش.ولی سعی کن تو استفاده از زلزله ماهر شی چون واقعا تو این جور اتک های زمینی جواب میده.من قبلا ریج میبردم و اصلا به زلزله اطمینان نداشتم ولی بعدی از یکی دوبار استفاده بهش ایمان آوردم!
    داداش تان هال من 8 هست، اگه اسپل زلزله ببرم باختم حتمیه همش 7 تا میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط .[emoji14
    AR3A:.;8686713]تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases#Frequency_illusion
    یه جورایی میتونه مربوط به این هم باشه. =)

با اسپل زلزله نمیشه نیرو های کلن کسل رو زد، فقط به ساختمون ها دمیج میده و مقدار دمیجش هم درصدی از Maximum HP ساختمونه. و البته به دیوار ها هم دمیج بیشتری میده و به خاطر همین تو بعضی شرایط شبیه Jump Spell ازش استفاده میشه.
    اسپل نارنجی (Poison Spell) هم میتونه نیروهای هوایی رو بزنه، اما مقدار دمیجی که میده کمه و آسیبی که به درگن و بالن و لاوا هاوند میرسونه اصلا کافی نیست. اما مینیون و Lava Pup رو از بین میبره به راحتی.
    من نگفتم نیروهاشو ، میگم خودشو خراب کنی که اصلا نیرویی ازش بیرون نیاد...

البته اگه بشه اسپل زیادی مصرف میکنه و نمی ارزه...

اگه نباشه جاش خالی می مونه osta_ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    BND

پيش فرض

داداش تان هال من 8 هست، اگه اسپل زلزله ببرم باختم حتمیه همش 7 تا میشه
    تاون من هم 8 هست.البته مکس 8 هستم و تاونم تا دو روز دیگه 9 میشه.حالا اگه شد از چندتا از اتک ها فیلم میگیرم میزارم همین جا .

6. این کاربر از osta_ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تاون من هم 8 هست.البته مکس 8 هستم و تاونم تا دو روز دیگه 9 میشه.حالا اگه شد از چندتا از اتک ها فیلم میگیرم میزارم همین جا .
    برای اینکه اتک حسابی ببینی و یاد بگیری تر هر لولی چطوری لوت بری یا اتک وارت رو 100 کنی تو یوتیوب چیزا خیلی خوبی گیر میآد...

تو آپارات هم باید باشه ولی خب یوتیوب قطعا چیز دیگه ایه...

هان اگه حال و حوصله خوندن هم داری توی wikia مربوط به کلش استراتژی ها فوق العاده ای گذاشته...

8. این کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تغییر زبان هیچ تاثیری توی بیس هایی که پیدا میکنین نداره و بار ها هم بحثش توی فروم سوپرسل شده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تغییر زبان حتی اگه از یه سرور مرکزی استفاده بشه شمارو در لیست افراد اون زبان قرار میده

10 ها بار تست کردم این موضوع رو چون خودم مخالف کامل این داستان بودم .

البته از بعد از آپدیت جدید خیلی تغییر زبان نداشتم اما تا قبل از اون اتک هایی که به شما میشد و شما انجام میداید در 80% موارد افرادی با همان زبان بازی شما بودن و دقیقا در ساعات خواب اون کشور اکانت های بدون شیلد شده و منابع پر بیشتر رویت میشه .

به مدت یک هفته هر شب بین 5 کشور سوییچ میکردم و تفاوت اصن فرا تر از محسوس بود !

+

این نکته رو اضافه کنم عامل اصلی لوت خوب CUP شماس و بعد از اون از گزینه تغییر زبان میشه استفاده کرد

10. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بهترین راه کار برای بدست آوردن دارک تو تاون 7 چیه؟

الان سیلور 1 م ولی اصن لوت بالا 200 گلد و اکسیر پیدا نمیشه، اونایی هم که پیدا میشن خیلی سختن

تصمیم گرفتم برم کریستال :| روزی یه اتکم بزنم کافیه فقط در حد 400-500 گلد و اکسیر و 1000 دارک باشه !!! ( اصن میشه؟ داریم؟)

گلد 3 هم میری شبیه همین سیلور 1 :|

الآن ایکس مود کار میکنه؟؟ فک کنم تنها راه حله !
    Last edited by Amir-Rainman; 11-08-2015 at 18:13.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد از حدود دوسال و خورده ای بالاخره دیفنسم تموم شد و کامل آپ شد
    البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
    من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.

13. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

بعد از حدود دوسال و خورده ای بالاخره دیفنسم تموم شد و کامل آپ شد
    البته من خیلی زیاد بازی نمیکردم و اگر کسی بیشتر از من وقت بزاره نهایتا یک سال و نیمه فول آپ میشه.
    من خیلی روی دیوارها و کینگ و کوئین وقت نذاشتم که یکی از اشتباهات من هم همین بوده.

چرا اشتباه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •