تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 266 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام دوباره ببخشید کی هی سوال میپرسم
    من رو سیستم 7 ریختم چجوری اون برنامه Energy Management رو هم نصب کردم ولی چیزی نیومد
    وقتی فقط همون برنامه خود سیسنم میاد چجوری میتونم سارژ رو رو حالت 60% نیگر دارم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.الان دست دوم این لپتاپ i5 اش چند میرزه؟راست حسینی اش‌ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم با وای فای ومودم ADSL لطفا کمک کنید

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان بنده هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل شم با وای فای ومودم ADSL لطفا کمک کنید
    وای فای رو پیدا میکنه ولی وصل نمیشه؟
    اگر اینطوره، وارد تنظیمات مودم بشین و در قسمت وایرلس، فرکانس وای فای رو تغییر بدین. باید درست بشه.

5. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ویندوز من 8.1 هستش و بلوتوث
    Qualcomm .

در Device Manager از کجاش باید بلوتوث رو پاک کرد ؟! اصلا پیدا نمیکنم اون طور چیزی ! .

اون فایل 496 مگابایتی رو هم دانلود و نصب کردم هیچ اتفاقی نیفتاد ! .

الان یعنی در device manager شما اصلا bluetooth نیست؟

من در ابتدا درایور اصلی که در سایت لنوو بود را دانلود و نصب کرده بودم. همان زمان بلوتوث در device manager بود ولی برنامه اش نمی آمد. بعد از آن که یک بار درایور را پاک کردم. برنامه اش هم اضافه شد.
    اره. تو لیست اصلی نیست فقط تو قسمت مشخص شده عکس زیر هستش . درایوری که یکی از دوستان چند صفحه پیش گداشته بودن که فکر کنم حدود 400 MB رو هم دانلود کردم و نصب کردم اما بازم خبری نشد! .

کسی نیست کمک کنه!؟‌

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من تا جایی که یادمه یک درایور وایرلس نصب کردم که همزمان درایور بلوتوث هم همراهش بود.
    یعنی درایور بلوتوث جداگانه نصب نکردم.

بعد هم که همانطور که گفتم درایور بلوتوث را یک بار uninstall کردم و بعد بلوتوثش درست شد.

بنظرم شما یک بار از روی DVD درایورهای خود لپ تاپ وایرلس را نصب کن. ببین همزمان با آن بلوتوث هم نصب میشه یا نه.

این عکس device manager من

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوستان ممنون میشم در این تاپیک مباحت مربوط به z510 و مشکلات آن پیگیری بشه .

هرگونه تبلیغ باعث حذف پست و به صلاحدید مدیران باعث اخراج کاربر از انجمن میشه

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

سلام دوستان کسی تا حالا با باطری این لپتاپ مشکل پیدا کرده؟ من حدود هشت ماهه این لپتاپو خریدم و با اینکه هیپ فشاری بهش نمیارم و خیلی هم روش حساسم بازم بازی در میاره! اون از روشن نشدن دستگاه بدون دلیل! که البته گارانتی تعمریش کرد. و حالا هم بعد دو ماه از تعمیر باطری یه دفعه مشکل دار شد! تا دو هفته پیش درست بود! به مدت یه هفته کارم طوری بود که بعضی جاها دسترسی به برق نداشتم و لپتاپ رو شارژ میکردم و در محل مورد نظر ازش استفاده میکردم! یعنی باطری 100 درصد میشد و حدود سه ساعتی باهاش کار میکردم و باطری که تمو میشد خاموش و دوباره شارژ و.... اینم بگم فقط یه بار در روز این کارو میکردم. و بعد یه هفته نمیدنم چش شد که صفر تا صدو سریع پر میکنه و سریع هم خالی میکنه! با اون کالیپر باطری خودش هم زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد و همه چیو نرمال نشون میداد! تا اینکه امروز دوباره زدم و فت باطری خرابه و باید تعویض بشه! راه حلی هست باطری زنده بشه یا تعویضش کنم؟ گارانتی هم داره، تعویض میکنن یا خیر؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان کسی تا حالا با باطری این لپتاپ مشکل پیدا کرده؟ من حدود هشت ماهه این لپتاپو خریدم و با اینکه هیپ فشاری بهش نمیارم و خیلی هم روش حساسم بازم بازی در میاره! اون از روشن نشدن دستگاه بدون دلیل! که البته گارانتی تعمریش کرد. و حالا هم بعد دو ماه از تعمیر باطری یه دفعه مشکل دار شد! تا دو هفته پیش درست بود! به مدت یه هفته کارم طوری بود که بعضی جاها دسترسی به برق نداشتم و لپتاپ رو شارژ میکردم و در محل مورد نظر ازش استفاده میکردم! یعنی باطری 100 درصد میشد و حدود سه ساعتی باهاش کار میکردم و باطری که تمو میشد خاموش و دوباره شارژ و.... اینم بگم فقط یه بار در روز این کارو میکردم. و بعد یه هفته نمیدنم چش شد که صفر تا صدو سریع پر میکنه و سریع هم خالی میکنه! با اون کالیپر باطری خودش هم زدم و هیچ اتفاقی نیوفتاد و همه چیو نرمال نشون میداد! تا اینکه امروز دوباره زدم و فت باطری خرابه و باید تعویض بشه! راه حلی هست باطری زنده بشه یا تعویضش کنم؟ گارانتی هم داره، تعویض میکنن یا خیر؟
    سلام
    راستش منم زیاد از باتریش راضی نیستم.عیب این لپ تاپ 3 تاس :
    هاردش و بارتریش و صفحه نمایشش.تونستید یجایی نشون بدید ( گارانتی بهتره )

پروفشنال ebrahimjan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Team A.s.A

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم آیا روکش ژلاتینی برای کیبورد این لپ تاپ وجود داره و آیا به لپ تاپ آسیب نمیرسونه؟ چون زیاد تایپ میکنم نمی خوام کلید ها پاک بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •