اسمی کرده. ولی پینگ 270 به بالاست. یادش بخیر توو ساعات رایگان ...... پینگ ۱۰۰ با لندن ... هیــــــــــی زندگی
اسمی کرده. ولی پینگ 270 به بالاست. یادش بخیر توو ساعات رایگان ...... پینگ ۱۰۰ با لندن ... هیــــــــــی زندگی
همه چیز رو اسمی کردن توی همه ساعت ها هر چند همون اسمی رو هم نمیتونی دانلود کنی
باورتون نمیشه از دیشب تا الان اندروید 5 رو گزاشتم دانلود کنه تازه 62 درصدش رفته
گزاشتم توی همه ساعت ها دانلود کنه(رایگان و غیر رایگان)
دیگه خودتون حساب کنید چقدر وضعیت خرابه
Last edited by imanparsa; 16-04-2015 at 18:01.
فارا که خداروشکر خوبه مشکل پهنای باند نداره اما پینگ داخلش رفته سمت 500 .فکر کنم اختلالات سراسری وجود داشته باشه
چرا بیشتر وقتها که میخوام برم توی تنضیماته nano station صفحه گیر میکنه و بعد از 2 ساعت فکر کردن میره تو ؟ یا به طور مثال بعد از log in میخوام برم توی یک زبانه ی دیگه مثلا از network به wireless همونجا مشکل به وجود میاد و انگار با سرعت 1 کیلوبایت در ثانیه بخای سایته yahoo رو باز کنی . دلیلش چیه ؟ nano station که از لحاض سخت افزاری مشکلی نداره ؟ درسته ؟
سوال آخرم هم اینه که ایا Nano station گزینه ی Qos - Quality Of Service داره که فعالش کنم ؟
داداش به نظر من هیچ ISP تو ایران خوب نیست مگر اینکه بتونی با 1 کانکشن نهایت سرعتی که ISP برای شما تضمین کرده رو بگیری.
فرض کن داری با Idm یک فایل با لینک مستقیم دانلود میکنی به طور نرمال از 8 کانکشن استفاده میشه. که تازه همونم نهایت سرعتی که ISP قوله اونو داده نمیگیری مگر اینکه تعداد کانکشن های بالاتری استفاده کنی.
اره میشه با یک کانکشن نهایت سرعت رو که سرویس دهنده تضمین کرده گرفت ولی ماهی 500 تومن اب میخوره
اگر انتی ویروس و فایروال داری غیر فعالشون کن اگر بازم این مشکل وجود داشت باید رادیو رو ریست فکتوری کنی و از اول کانفیگش کنی .اگر بازم نشد که دیگه رادیو مشکل سخت افزاری داره.
ممنون دوسته عزیز
بیشترین احتمال از هماهنگ نبودن ای پی و dns ویندوز و رادیو هست مخصوصا وقتی روتر یا مودم بینشون گذاشته باشی یا از فیلتر شکن استفاده کنی چون معمولا پژو.کسی ست میکنند
زنگ زدم به فارانت
گفتن تا یه ماه دیگه دکل میزنن کوی انقلاب و لشکر
اگر اینطور شد منم به جمع فارانتی ها میپیوندم
512 نامحدود فارانت چندتا سرعت میده دوستان ؟
فکر کنم همون ۵۱۲ باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)