مثلا بنظر شما اکسیژن 4 گرمه؟ یا از ترنسها این کاری که اخیراً آرمین با S E Bextor ارائه داد گرمه؟شما برای سبک ترنس و هاوس و سایر سبک های الکترونیک باید یک دسته هدفون بگیرید همه این سبک های
زیر شاخه ای از یک سبک کلی یعنی EDM هستند !!!
هدفونی که شما باید بگیرید یه هدفون CLOSED هست در درجه ای اول و مورد بعد باید BASE شفاف و قوی داشته باشه به نظرم سبک الکترونیک صدای سردی نمیخواد بلکه صدای گرم میخواد ! البته اینا رو باید گوش کنی تا متوجه
بشی ... دقیقا از طرفی هم صدای شفاف با تفکیک پذیری خوبی میخواد چون اگه واقعا میخوای از موزیک لذت ببری
مخصوصا پراگرسیو ترنس باید بتونی تمام لایه ها و بافت ها که ریتم و در نهایت ملودی رو تشکیل میدن رو حس کنی! به قول استاد ترنس رو نباید گوش بدی ترنس رو باید لمس کنی!!!
این base که میگید رو نمیدونم یعنی چی. معنای لغویش پایه س...
من یه باس (bass) میشناسم که به همون میگن که میکوبه! که من خودم چندان مایل به استفاده ازش نیستم چون گوش رو خسته میکنه و قطعا در طولانی مدت آسیب هم میزنه...
ای بابا. 12 ساعت؟2:در مورد سبک ها بله HOUSE -TRANCE و ... زیر شاخه ای از EDM هستند...
در مورد دسته دوم هم بله همینطوره البته نه به صورت دقیق بلکه به صورت کلی !
3: سیمور یکی از مدیران و عزیزان در اینجا بود که ظاهرا فعالیت نمیکنن و تو ناسا مشغول فعالیت هستند
منظورش گوش من بدبخت هست که پرده کلا داغون شده ! دلیلش هم استفاده زیاد از ایرفون های CLOSED بوده و محمد عزیز هم بیان کرد !
نه به خاطر بلندی صدا بلکه به خاطر استفاده طولانی در کمترین حالت ممکن روزی 5-6 ساعت و حالت خیلی خوبی روزی 12 ساعت !!!!! البته شما دعا کن درست بشه...
4: البته ببین شما اگه از ایرفون های IN EAR هم استفاده بکنی تا حد خیلی زیادی ایزولیشن کلک صداهای اضافه
رو میکنه ! ... هدفون بسته بله صدا به بیرون نشت نمیکنه و همچنین صدا رو ایزوله میکنن و همین ایزوله شدن صدا
کمک میکنه که صدای دقیقی رو داشته باشیم و خودش باعث حذف صداهای اضافی میشه ! و هدفون های بسته
برای سبک EDM واقعا مناسب هستن ولی نه با صدای بلند و نه به طورت مداوم و هدفون های بسته استفاده عمومی مثل هدفون های باز ندارند !پس لمس کردن ترنس عوارض هم داره!
این که میگید طولانی مدت... پس یعنی نباید برای فیلم دیدن از این هدفونهای MRD-X100 و 200 استفاده کرد؟ (سونی اینا رو مثلا علاوه بر موزیک برای فیلم زده)
منظور شما از in ear همون کوچیکاس که میره توی سوراخ گوش؟ (مثل گوشیهای W سونی اریکسون؟)
پس اون گوشیهای کوچیک معمولی رو بهشون چی میگن؟
من که گفتم. اختصاصا نه EDM گوش میدم نه راک. اکثرا "پاپ" که به اون ها مایله. بیشتر هم به EDM مایله.5: باید ببینی خودت بیشتر چه سبکی گوش میدی مثلا دوستان میدونن که من هر روز یه سبکی رو گوش میدم در نتیجه یه هدفون یا ایرفونی میگیرم که بتونه به طور کلی برای همه سبک ها مناسب باشه و قابل قبول ...
مثلا همین 630 که محمد عزیز میگن زیاد برای راک و متال مناسب نیست که درست هم میگن به این معنی نیست
که واقعا مزخرف باشه و نشه باهاش چیزی از راک و متال گوش کرد ... البته راک متال خیلی زیر شاخه داره که باز
بخوایم دقیق تر بشیم خیلی زیادی میشه !![]()
بنابراین من یا باید مخصوص EDM بگیرم یا چیزی که برای همه سبکها مناسب باشه که تقریبا فکر میکنم دومی بهتر باشه...
راستی منم محمدم...