تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 752 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

شما برای سبک ترنس و هاوس و سایر سبک های الکترونیک باید یک دسته هدفون بگیرید همه این سبک های
    زیر شاخه ای از یک سبک کلی یعنی EDM هستند !!!
    هدفونی که شما باید بگیرید یه هدفون CLOSED هست در درجه ای اول و مورد بعد باید BASE شفاف و قوی داشته باشه به نظرم سبک الکترونیک صدای سردی نمیخواد بلکه صدای گرم میخواد ! البته اینا رو باید گوش کنی تا متوجه
    بشی ... دقیقا از طرفی هم صدای شفاف با تفکیک پذیری خوبی میخواد چون اگه واقعا میخوای از موزیک لذت ببری
    مخصوصا پراگرسیو ترنس باید بتونی تمام لایه ها و بافت ها که ریتم و در نهایت ملودی رو تشکیل میدن رو حس کنی! به قول استاد ترنس رو نباید گوش بدی ترنس رو باید لمس کنی!!!
    مثلا بنظر شما اکسیژن 4 گرمه؟ یا از ترنسها این کاری که اخیراً آرمین با S E Bextor ارائه داد گرمه؟
    این base که میگید رو نمیدونم یعنی چی. معنای لغویش پایه س...
    من یه باس (bass) میشناسم که به همون میگن که میکوبه! که من خودم چندان مایل به استفاده ازش نیستم چون گوش رو خسته میکنه و قطعا در طولانی مدت آسیب هم میزنه...

2:در مورد سبک ها بله HOUSE -TRANCE و ... زیر شاخه ای از EDM هستند...
    در مورد دسته دوم هم بله همینطوره البته نه به صورت دقیق بلکه به صورت کلی !

3: سیمور یکی از مدیران و عزیزان در اینجا بود که ظاهرا فعالیت نمیکنن و تو ناسا مشغول فعالیت هستند
    منظورش گوش من بدبخت هست که پرده کلا داغون شده ! دلیلش هم استفاده زیاد از ایرفون های CLOSED بوده و محمد عزیز هم بیان کرد !
    نه به خاطر بلندی صدا بلکه به خاطر استفاده طولانی در کمترین حالت ممکن روزی 5-6 ساعت و حالت خیلی خوبی روزی 12 ساعت !!!!! البته شما دعا کن درست بشه...

4: البته ببین شما اگه از ایرفون های IN EAR هم استفاده بکنی تا حد خیلی زیادی ایزولیشن کلک صداهای اضافه
    رو میکنه ! ... هدفون بسته بله صدا به بیرون نشت نمیکنه و همچنین صدا رو ایزوله میکنن و همین ایزوله شدن صدا
    کمک میکنه که صدای دقیقی رو داشته باشیم و خودش باعث حذف صداهای اضافی میشه ! و هدفون های بسته
    برای سبک EDM واقعا مناسب هستن ولی نه با صدای بلند و نه به طورت مداوم و هدفون های بسته استفاده عمومی مثل هدفون های باز ندارند !
    ای بابا. 12 ساعت؟ پس لمس کردن ترنس عوارض هم داره!
    این که میگید طولانی مدت... پس یعنی نباید برای فیلم دیدن از این هدفونهای MRD-X100 و 200 استفاده کرد؟ (سونی اینا رو مثلا علاوه بر موزیک برای فیلم زده)

منظور شما از in ear همون کوچیکاس که میره توی سوراخ گوش؟ (مثل گوشیهای W سونی اریکسون؟)
    پس اون گوشیهای کوچیک معمولی رو بهشون چی میگن؟

5: باید ببینی خودت بیشتر چه سبکی گوش میدی مثلا دوستان میدونن که من هر روز یه سبکی رو گوش میدم در نتیجه یه هدفون یا ایرفونی میگیرم که بتونه به طور کلی برای همه سبک ها مناسب باشه و قابل قبول ...

مثلا همین 630 که محمد عزیز میگن زیاد برای راک و متال مناسب نیست که درست هم میگن به این معنی نیست
    که واقعا مزخرف باشه و نشه باهاش چیزی از راک و متال گوش کرد ... البته راک متال خیلی زیر شاخه داره که باز
    بخوایم دقیق تر بشیم خیلی زیادی میشه !
    من که گفتم. اختصاصا نه EDM گوش میدم نه راک. اکثرا "پاپ" که به اون ها مایله. بیشتر هم به EDM مایله.
    بنابراین من یا باید مخصوص EDM بگیرم یا چیزی که برای همه سبکها مناسب باشه که تقریبا فکر میکنم دومی بهتر باشه...

راستی منم محمدم...
    Last edited by Nocturne; 20-01-2011 at 22:02.

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

محمد عزیز کاش برای سوالات که تو ÷ستت مطرح میکنی یه شمارره ای جنگولک علامتی چیزی میزاشتی که راحت میشد ریپلای کرد ...

خیلی از چیزایی که من میخواستم بگم رو azpz گفت ... ولی چیزایی که فکر میکنم اضافه تر باید بگم رو میگم ..

* در مورد سیمور (seymour) تصور من اینه که ایشون در ایستگاه فضایی ناسا مشغول بگار هستن نه در خود مرکز ناسا

(البته بین علما و فقهایی همانند من و azpz من باب همین موضوع اختلاف نظر هست ... البته اختلاف در حدی است که به وحدت کلمه اسیبی نمیرسد .... یه سری خواص هم هستند که حدس های نا به جایی در مورد سیمور میزنن که البته اونایی که این حدسا رو میزنن گول خوردن و باید سریعا موضعشون رو روشن کنند)
    .......

خوب حالا یکم به حواشی قضیه بپردازیم:
    من میگم شما اون مدل کریتی که گفتم رو بگیری راضی خواهی بود .. چرا چون هم طراحیش تقریبا شبیه اون سونی که مد نظر خودته هست و هم صدایی داره مناسب با سبکهایی که نام بردی ... به نظر من خوشکل هم هست ....
    البته اگه واقعا ته دل mdr xd100/200 هست بدون تردید برو سمتشون و بگیرشون ... اگه به ته دل گوش کنی بهتره چون امکانش هست شما بری grado sr1 بگیری بعد بیای بگی اصلا خوب نیست و من از اون سونیه بیشتر خوشم میاد ...

هدف من و دوستان فقط راهنمایی با توجه به نیازهای شماست و انتخاب نهایی با شماست ...
    امیدوارم هرچی خریدی راضی باشی

---------- Post added at 03:00 AM ---------- Previous post was at 02:56 AM ----------

سلام
    اگر امکان داره آدرس فروشگاههای سن هایزر رو بهم بدین منون
    دقیق نمیدونم ... فقط میدونم تو خیابان جمهوری هستن ایشون ... تو جمهوری بری بپرسی نمایندگی زنهایزر یحتمل بهت میگن کجاس

---------- Post added at 03:02 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

سلام دوستان عزیز
    لطفا من رو راهنمایی کنید میخوام یه هدفون باقیمت بین 10 تا 15 تومن بخرم به نظرتون چه مارکی بخرم که ارزش داشنه باشه و قیمتش هم مناسب باشه
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
    اگه تا 18 تومن بودجتو ارتقا بدی میتونی creative ep630 بخری ....
    تا این سقف بودجه بهترین انتخاب موجود در بازاره ....

3. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

mm92:
    یکی از دوستام جدیدا اینو گرفت برا خودش راضی هم هست.بد نیست مد نظر داشته باشی 65 تومن.
    JVC-HA-S650

Last edited by your_star; 21-01-2011 at 03:18.

5. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مثلا بنظر شما اکسیژن 4 گرمه؟ یا از ترنسها این کاری که اخیراً آرمین با S E Bextor ارائه داد گرمه؟
    این base که میگید رو نمیدونم یعنی چی. معنای لغویش پایه س...
    من یه باس (bass) میشناسم که به همون میگن که میکوبه! که من خودم چندان مایل به استفاده ازش نیستم چون گوش رو خسته میکنه و قطعا در طولانی مدت آسیب هم میزنه...

ای بابا. 12 ساعت؟ پس لمس کردن ترنس عوارض هم داره!
    این که میگید طولانی مدت... پس یعنی نباید برای فیلم دیدن از این هدفونهای MRD-X100 و 200 استفاده کرد؟ (سونی اینا رو مثلا علاوه بر موزیک برای فیلم زده)

منظور شما از in ear همون کوچیکاس که میره توی سوراخ گوش؟ (مثل گوشیهای W سونی اریکسون؟)
    پس اون گوشیهای کوچیک معمولی رو بهشون چی میگن؟

من که گفتم. اختصاصا نه EDM گوش میدم نه راک. اکثرا "پاپ" که به اون ها مایله. بیشتر هم به EDM مایله.
    بنابراین من یا باید مخصوص EDM بگیرم یا چیزی که برای همه سبکها مناسب باشه که تقریبا فکر میکنم دومی بهتر باشه...

راستی منم محمدم...

البته کوبوندن داریم تا کوبوندن یعنی بیس تا بیس داریم ... شما برو سبک drum & bass یک نمونه گوش بده بعد برو
    uplifting ترنس هم گوش بده هر 2 تاشون یه لاین base دارن ولی بیت قدرت base خیلی تفاوت وجود داره ! ...
    کلا تمپو ها تو پراگرسیو ترنس قوی و شفاف هست ولی در حد drum & bass نیست !

بله اون کوچیکا رو in ear میگن به همون معمولی ها شما بگی earphone حله .
    بله منم فکر کنم مورد دوم بهتر باشه البته پاپ داریم pop rock electro pop pop dance و ... داریم که باز با سبک الکترونیک هم مخلوط شده مثل کارای گاگا یا بعضی از کاراری black eyed peas ( بعضی هاش!)

7. 5 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من میگم شما اون مدل کریتی که گفتم رو بگیری راضی خواهی بود .. چرا چون هم طراحیش تقریبا شبیه اون سونی که مد نظر خودته هست و هم صدایی داره مناسب با سبکهایی که نام بردی ... به نظر من خوشکل هم هست ....
    اما من گفتم تا 60-70. این را شما گفتی 80-90...

mm92:
    یکی از دوستام جدیدا اینو گرفت برا خودش راضی هم هست.بد نیست مد نظر داشته باشی 65 تومن.
    JVC-HA-S650

jvc تو چه کاریه؟ به سمت edm یا به سمت راک؟

البته پاپ داریم pop rock electro pop pop dance و ... داریم که باز با سبک الکترونیک هم مخلوط شده
    یعنی شما میفرمایید "pop rock" هم پاپی هست که با الکترونیک مخلوط شده؟
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:23. دليل: پست متوالی

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

من این مدل رو ندارم اما میگن به غیر متال بیشتر میخوره.
    این مدل پلاستیکی نیست از فیبر کربن هست و عجیب سبک و راحت 100 گرم.
    اینو بخون ببین چیه بافی جریان:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

اما من گفتم تا 60-70. این را شما گفتی 80-90...
    من دست پیش رو گرفتم که پس نیفتم (فکر کنم درست گفتم )
    من 4/5 ماه پیش 90 تومن قیمت داشتم ازش .. الان یحتمل باید اومده باشه پاینن ..
    یعنی میتونی 80 بخریش .... بعدشم ارزش 10 تومن بیشتر هزینه کردن رو داره ...

تازه ببخشیدا ولی نایلامتی شما داری هدفون میخری نه ایرفون ... اگه خربزه میخوای باید ....

دیگه هدفون نسبت به ایرفون گرونتره ... شما وقتی میخوای چیزی بخری سر یه اختلاف ناچیز کیفیت رو فنای قیمت نکن ... البته منظورم این نیس که بقیه هدفونای زیر 80 اشغالن ... با توجه به شرایط خاص شما گفتم....

11. این کاربر از mamad gonzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    اگر امکان داره آدرس فروشگاههای سن هایزر رو بهم بدین منون
    خ جمهوری - بین فخر رازی و دانشگاه.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    می خواستم یک هدفون بخرم در حد 60 تومان...
    بیشتر برای موسیقی گوش دادن و بعد فیلم و بازی می خوام..
    خودم چند تا فیلیپس دیدم که تنها خصوصیت خاصشون باس داشتنشون بود که تبلیغ کرده بود..
    ممنون می شم اگه راهنمای کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به نظرم بد نيست يك بار هم earphone برند Bose رو هم امتحان كني . شايد يكي از مهمترين خصيصه هاي يك هدفون خوب كيفيت طبيعي صداش باشه و راحتي در استفاده طولاني مدت . راحتي ساختار فيزيكي و راحتي صداش. قيمتش هم توي تمامفروشگاه هاي خودش 119 دلاره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •