رحمتی هم کشت ما رو با این گلهای داغونی که میخوره
رحمتی هم کشت ما رو با این گلهای داغونی که میخوره
خوب خداروشکر این فصل کابوس وار تموم شد
قهرمانی حق فولاد بود و به حقشم رسید استقلال نسبت به فصل قبل خیلی ضعیف شد و تمام بازیکنانشو از دست داد و به همین دلیل تا همین رتبه 5ام هم جای تشکر داره !
در مورد این بازی اصلا صحبت نمیکنم چون انگیزه ای در بازیکنان استقلال وجود نداشت و برعکس تراکتور پر از انگیزه بود!!
خیلی خوب شد که تیم سهمیه هم نگرفت باید این تیم را دوباره ساخت و با استفاده از جوانان و حداقل چند فصل برای رسیدن به تیم ایده آل برای لیگ قهرمانان آسیا لازم هست
بدترین نتیجه که میتونست امروز اتفاق بیفته، اتفاق افتاد و پنجم شدیم.
تنها آرزوم این بود که نائب قهرمان بشیم و مستقیم بریم آسیا. که کلا صعود نکردیم حیف!
بازم از قلعه نویی، حنیف عمران زاده و بقیه بازیکنان با غیرت تشکر میکنم.
Last edited by Iloveu-ALL; 11-04-2014 at 20:06.
همون بهتر که نتیجه نگرفتیم این تیم شایسته رتبه بهتر از این نبودبهر حال دم قلعهنویی و کسایی که از جون واسه تیم مایه گذاشتن گرم
نمیدونم امیر خان میره یا نه ولی بهرحال تیم باید کوبیده بشه و دوباره ساخته شه. اگر امیر خان نموند بهتره منصوریان بیاد که هم جوونه هم مربی موفقی بوده هم بین هوادارا محبوبه
واسه فصل بعد هم همه برن بجز رحمتی، عمرانزاده، قاضی، صادقی و حیدری. بقیه نه در حد استقلالن نه دیگه توانایی کمک به تیم رو دارن. به امید موفقیت در سال آینده.
اصلا خوب بازی نکردیم اصلا بازیکنان انگیزه ای برای بازی کردن و یا حداقل گرفتن سهمیه نداشتن!
اصلا از اینکه قهرمان نشدیم ناراحت نیستم اصلا ولی ای کاش،ای کاش سهمیه آسیا رو میگرفتیم...مطمئنا با نرگفتن سهمیه هیمن بازیکنان هم میرن و بدتر هم میشیم برای سال بعد!
ولی مطمئنم اگه فرهاد،مجتبی،جواد و پژمان بودن 100%قهرمان میشدیم ای کاش فرهاد خداحافظی نمیکرد کاش اول فصل مجتبی نمیرفت
شاید الان نظر اکثرا طرفداران استقلال از نگرفتن سهمیه هم ناراحت نباشن ولی به مرور زمان میفهمیم که تاثیر خودشو رو همه چیز میذاره از جمله نقل و انتقالات تیم
سلام
اتفاقا خوب شد سهمیه نگرفتیم......
بزارید همه برن..... حتی بیش از انگشتان دو دست.
تیم نیاز به جوانگریی اساسی داره...... امیدوارم قعله نویی هم اینو فهمیده باشه.
فصل بعد هم با جوونهایی که به جای پیرمردهای از همه جا مونده و رونده جایگزین میکنیم روی همون لیگ تمرکز کنیم بهتره.
Last edited by Jadda; 11-04-2014 at 20:46.
3تا چیز نمیذاره تو این فوتبال ایران جوان گرایی کرد!
1-نمیدونم چی چیزی که فقط تو فوتبال ایران رسم شده قرار داد 1ساله میبستن همون بازیکن جوانش هم همین کارو میکنن یا حداقل یک بند به قرار دادشون اضافه میکنن که بالاخره یه جوری پس از ستاره شدن از تیم برن و برن دنبال هر تیمی که بیشتر پول میدن بهش
2-تا وقتی که این لابی بازیها تو فوتبال ایران باشه و با پول بیان تو تیم بازی به بازیکنان مستعد و استعداد ها نمیرسه همینطور که الان نمیرسه نمونه بارزش همین فلام نژاد هیچی از فوتبال نمیفهمه!
3-اگه خواسته باشیم با بازیکنان جوان شروع کنیم باید حداقل 2-3فصل صبر کنیم تا تیم راه بیوفته که مطمئن هیچ کدوم از طرفداران راضی به این کار نیستن و پس از 2-3تا بازی حیا کن رها کن رو شروع میکنن.نمونه بارزش هم همین فولاد هست حداقل 2-3فصل با جوان هاش کار کرد تا به اینجا رسید
نظر شخصی من اینه که یه تیمی با بازیکنان جوان + چندتا ستاره تشکیل بدیم بازیکنان مثل:رحمتی،عمران زاده،خسرو حیدری،قاضی،برهانی،تیموریا ن و 2تا3بازیکن دیگه
یکی از دلایل فصل بد ما ، خریدهای خیلی بد و اشتباه ما بود:
نظری - نوری - اولادی - کبه - جمشیدیان - کاروالیو - نیکبخت - غلام نژاد . هر 8 بازیکن واقعا افتضاح بودن بی شک.
8تا بازیکن یه تیم افتضاح باشن ، معلومه تیم نمی تونه هوادارش رو راضی کنه .یه خرید خوب داشتیم اونم قاضی بود .
قلعه نوعی بخاطر این لیست خرید خیلی بد،تا حدود زیادی خودش دست خودش رو بست و مقصره.
مصدومیتها هم کمر تیم رو شکست.3بازیکن کلیدی هم از دست دادیم و تیم توان آنچنانی نداشت.
خلاصه هرچی بود تموم شد. آسیا هم نیستیم دیگه که اصلا واسه هوادار قابل هضم نیست.
امیدوارم دوران افول استقلال شروع نشده باشه. اگه سرمربی تازه کار بخواد بیاد کسب تجربه کنه، چند فصلی رو باید وسط جدول باشیم.
Last edited by federrer; 11-04-2014 at 21:11.
بنده همین جا اعلام می کنم این آخرین بازی استقلال بود که براش از کار و زندگی زدم استادیوم رفتم
واقعا من نمیدونم چه صیغه ای هست که 11 نفر تیم باید وابسته به یه بازیکن باشه ، اگه آندو بود اینطوری نمی شد
برنامه کلی تیم بکش زیرش بود فقط سانترهای الکی به امید گل شدن شانسی
هیچ بازیکنی خوب بازی نکرد امروز همه داغون بودن
استقلال نیاز به یه تحول کلی داره من جای مدیر عامل بعدی باشم 80% رو میریزم بیرون از تیم امید بازیکن میارم بخدا بهتر نتیجه میده
اما یکم هم انصاف داشته باشیم تیم خیلی بازیکن از دست داد، چه مصدوم ها چه اونایی که ترانسفر شدن با یه تیم از وسط نصف شده تا اینجا اومدیم
به نظرم این بازیکنا اگه نرن معضلی میشن فصل بعد : نیکبخت-ساموئل-نوری-اولادی-نظری-صادقی
حالم خیلی گرفته شد امروز ! کاشکی همون هفته پیش امیدامون از بین میرفت ! خیلی دوست داشتم بابت بد بازی کردن هم انتقاد کنم ! ولی وقتی خودم دیدم که پشت دروازه تراکتور فقط کبه و اولادی گرم میکنن ! ایرادی نمیتونم بگیرم .
نمیدونم این تیم امسال چش بود ! هر وقت تماشاگر رفت استادیوم استقلال باخت !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)