تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 293 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

این بازیکنهای بارسا اینقدر که به فکر بچه درست کردن و شکم زنها و دوست دختراشون رو بالا آوردن هستن فکر فوتبال هم هستن؟ما دو سه ساله هی میشنویم که این یکی زنش حامله شد یا اون یکی دوست دخترش بچه پس انداخت.
    خدا وکیلی یه چیز بگم ناراحت نمیشی ؟؟
    رئالی هستم و انتقاد تو تاپیک حریف ممنوع هست ولی یه چیز واسم واقعا جای سوال هست

دیگه بعضی طرفداران بارسلونا چشمشون رو بستن و هرچی به زبون میاد میگن (( منظورم شما نیست - منظورم تو همون بارسلون هست که با بازگشت بارسلونا مسخرشون کردن ))

فکر کنم توقعات بارسایی ها خیلی خیلی بالا رفته

فکر کنم یادشون رفته تا همین 3 سال پیش با گواردیولا هرچی جام بوده درو کردن

گرفتن 2 چمپیونز در فاصله 2 سال
    گرفتن 3 جام لالیگا در 3 سال پیاپی
    گرفتن 2 کوپا دل ری در طی 4 سال
    به همراه چند جام اروپایی و ....
    البته اینا همه رکورد پپ نیست ولی فکر کنم که در مجموع رکورد پپ گرفتن 14 جام در 4 سال بود (( با جام های دیگه ))

دیگه تو این 10 سال هرچی بود درو کردید !!

درسته این بارسای فعلی مشکل داره
    ولی هرتیمی واقعا فراز و نشیب خواهد داشت

ولی وقتی انواع سایت ها نظرات بارسایی ها رو میبینم تعجب میکنم
    طرف چشم رو بسته هرچی به زبون اومده گفته !!

اگه قرار باشه بارسا هر فصل سر حال باشه و جام بگیره که دیگه هیچی نمیمونه !!!
    بهترین تیم تاریخ هم یه دوره ای داره

کهکشانی های اول
    میلان ادوار قبل
    لیورپول
    و .........

البته به من مربوط نبود
    خواستید میتونید گزارش بدید پاک کنن
    ولی واقعا توقعاتتون خیلی بالاست

یه ویدئو از حمیدرضا صدر دیده بودم به رئالیا گفته بود شما رئالیا توقعتون خیلی بالاست
    حالا ما یه 2 تا جام بگیریم یه ذره آروم میشیم
    ولی بارسایی ها فکر کنم حال و هوای بارسای 5 سال پیش تو ذهنشون هست
    ژاوی و ... که 100 سال نمیتونن بازی کنن !!

سیاست بارسا هم خیلی جالبه در این زمینه
    به خاطر نیمار که تو همون پست هیچ لزومی بهش نداره 90 میلیون خرج میکنه
    درحالی که با همون 90 میلیون میشد 3 تا مدافع خرید که الان راحت تو نیمه نهایی چمپیونز بودن !!

نیمار چند درصد تو بردهای این فصل بارسا تاثیر داشته ؟؟ (( از فصل قبل کم کنید فکر کنم تک رقمی باشه ))
    ولی دفاع بارسا چقدر تو باختشون تاثیر داشته ؟؟؟ (( بالای 30 درصد فکر کنم باشه ))

نظر با خودتون !!!!!!
    Last edited by wooooow; 10-04-2014 at 20:27.

2. 10 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رئال 2011 به بارترا پیشنهاد دستمزد سه برابر داده

مارک بارترا در مصاحبه با ال پاریس: آنها برای کاستیا به من بهترین پیشنهاد رو دادن. سه برابر چیزی که بارسا به من می داد
    من دو ثانیه بهش فکر کردم... مادرید؟ من خودمو اونجا نمی بینم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیاست بارسا هم خیلی جالبه در این زمینه
    به خاطر نیمار که تو همون پست هیچ لزومی بهش نداره 90 میلیون خرج میکنه
    درحالی که با همون 90 میلیون میشد 3 تا مدافع خرید که الان راحت تو نیمه نهایی چمپیونز بودن !!

نیمار چند درصد تو بردهای این فصل بارسا تاثیر داشته ؟؟ (( از فصل قبل کم کنید فکر کنم تک رقمی باشه ))
    ولی دفاع بارسا چقدر تو باختشون تاثیر داشته ؟؟؟ (( بالای 30 درصد فکر کنم باشه ))

نظر با خودتون !!!!!!
    قیمت نیمار رو نمی دونم
    ولی ارزششو داشته
    نه تنها عامل برد سوپرکاپ و دبل رئال بوده (لزومی نداشته؟ )
    در مقطعی که مسی مصدوم بود به داد تیم رسید
    و الان در رتبه بارسا و قهرمانی ممکن در لالیگا نقش اساسی داره

4. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

البته قبول که انتظارات زیاد هست
    ولی چیزی که هوادار هارو اذیت میکنه اینه سر یه سری مسائل مدیریتی و حواشی که نباید اتفاق بی افته بارسا اینجوری شد
    در این سطح از فوتبال همچین مدیریتی انتظار نمیره

6. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رئال 2011 به بارترا پیشنهاد دستمزد سه برابر داده

مارک بارترا در مصاحبه با ال پاریس: آنها برای کاستیا به من بهترین پیشنهاد رو دادن. سه برابر چیزی که بارسا به من می داد
    من دو ثانیه بهش فکر کردم... مادرید؟ من خودمو اونجا نمی بینم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت نیمار رو نمی دونم
    ولی ارزششو داشته
    نه تنها عامل برد سوپرکاپ و دبل رئال بوده (لزومی نداشته؟ )
    در مقطعی که مسی مصدوم بود به داد تیم رسید
    و الان در رتبه بارسا و قهرمانی ممکن در لالیگا نقش اساسی داره
    بارسا بدون نیمار هم فصل قبل رکورد لالیگا رو شکوند و تا نیمه نهایی چمپیونز رسید !!!

در حالی که امسال فقط تو کورس لالیگا و کوپا هست

درسته قهرمانی کوپا از رسیدن به نیمه نهایی با ارزش تره ولی رفتن به مراحل بالاتر چمپیونز امتیاز بزرگی محسوب میشه (( به خصوص اینکه فیفا برای 2 بازی مرحله یک چهارم پول خوبی میده ))

این فصل نه تونستن تو لالیگا تو صدر واستن و هنوز هم معلوم نیست قهرمان کی میشه
    تو چمپیونز هم که حذف شدن
    حالا تازه رئال هم بردن به قول شما

ولی فصل قبل بدون همین نیمار درسته به رئال باختن ولی در کل رکورد 100 امتیازی از مجموع 38 بازی به دست آوردن که رکورد هست

این نشون میده در طول لیگ خود بارسا همون بارسای سابق هست بجز دفاع !!!

نمیخوام بگم نیمار بد هست ولی در حال حاضر خرید مدافع تو الویت بود (( مثل این داستان درست مصرف کردن , کم مصرف کردن نیست ))
    مردم درست مصرف کردن رو با درست مصرف کردن اشتباه گرفتن

اینجا هم همینطور (( اشتباه درست متوجه نشدن ))
    شما بد بودن نیمار رو با سیاست غلط بارسا اشتباه گرفتید
    کسی نمیگه نیمار بده ولی میشه گفت بارسا میتونست بهتر عمل کنه !!

بازم نظر با خودتون
    Last edited by wooooow; 10-04-2014 at 21:29.

8. 5 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باخت همیشه ناراحت کننده است اما این یکی چندان اذیتم نکرد. هم به این خاطر که به یک رقیب اصلی نباختیم و هم اینکه نتیجه سنگین نبود.

اما میخوام در ادامه دلایلی رو بیارم که معتقدم با توجه به اونها تاتا مرد مناسبی برای هدایت این بارسا نیست و تغییراتی که تا اینجا در بازی تیم داده اصلا راه حل مشکلات بارسا نبودن (راه حل های تاکتیکی تاتا بنظرم برای یک تیم دیگه تجویز شدن و ربطی به این تیم ندارن)

1) در ابتدای ورود تاتا هیچکس نبود که ندونه بارسا تو دفاع فاجعه است. مقدار زیادی از این مشکلات بر میگشت به اینکه بازیکن های دفاعی کیفیت لازم رو ندارن یا در فرم خوبی نیستن که بتونن در سیستم ریسکی بارسلونا که نیاز به مالکیت توپ داره، در زمان از دست رفتن توپ فضاهای زیاد موجود رو پوشش بدن. تاتا برای این مشکل راه حلی که ارایه میداد این بود که بازیکن ها باید در زمانی که توپ لو میره با شدت بیشتری پرس انجام بدن و اجازه استفاده از فضاها رو به حریف ندن. این روش شاید در برابر تیمهای ضعیف تر جواب بده اما مطمئنا جلوی حریفهای قدر و مخصوصا دارای بازیکن های باهوش و سرعتی در حمله بی فایده است. چون اصلی ترین عامل در بستن فضاها همون مدافعین مرکزی ای هستن که معمولا تا وسط زمین جلو اومدن و وقتی نفرات باکیفیتی تو این پست نداری نمی تونی انتظار داشته باشی تیم در بستن فضاها خوب عمل کنه. پس اولین اشتباه تاتا این بود که به هر دلیلی در فرصت تابستان و زمستان مدافع مناسبی خریداری نکرد در حالی که مربی در فوتبال اروپا عملا مدیر و برنامه ریز تیمه و اصلا نباید مصلحت تیم خودش رو فدای هم نوایی و موافقت با مدیران بکنه

2) یکی دیگه از تغییرات تاکتیکی تاتا که ممکنه تا حدی بخاطر کم کردن ریسک ناشی از ضعف تیم در زمان از دست دادن توپ باشه (شاید هم ترجیح تاکتیکی این مربی کلا همینه) منتقل کردن مدافعین کناری به مناطق مرکزی تر زمین بود. یعنی در حملات دنی آلوز و مخصوصا یوردی آلبا کمتر حرکات لب خط دارن و وقتی وارد زمین حریف میشن مثل یک هافبک میانی عمل میکنن و مهاجم های چپ و راست بارسا به لب خط نزدیک تر میشن. این تغییر تاکتیکی این مشکلات رو بنظر من داره:
    - این سبک بازی رو تیمهای زیادی پیش میگیرن اما تقریبا در تمام این تیمها یا یک مهاجم 9 واقعی و سرزن حضور داره که نیازی به سرعت دادن و باز کردن دفاع حریف نداره. و یا اینکه مدافعین کناری توانایی چندانی در سرعت و دورزدن دفاع ندارن. درحالی که حداقل آلبا از این نظر الان در دنیا کم نظیره
    - این ترکیب نیاز به بالهای کاملا تخصصی داره (بازیکنی مثل خسوس ناواس یا همین تیو خودمون). با این تغییر تاکتیکی و با در نظر گرفتن ترکیب اصلی بارسا که نیمار رو در چپ و الکسیس رو در راست داره، این دو بازیکن بیش از حد به خط نزدیک میشن. این دونفر و مخصوصا نیمار بیشترین توانایی رو در محوطه جریمه و در نقاط مرکزی تر دارن ولی با انتقال بیش از حدشون به کنار اونها رو در محاصره خط اوت و مدافعینی قرار میدیم که شاید در محوطه جریمه به هیچ وجه نتونن توپشون رو بگیرن
    - اومدن مدافعین کناری به وسط زمین باعث شده تا نقش هافبک های میانی کمتر بشه. الان دیگه نمی بینیم ژاوی با پاس های کوتاه خودش چندین و چند بار عرض زمین رو طی کنه و اینیستا هم کمتر با مسی و ژاوی و بیشتر با آلبا پاسکاری میکنه. در واقع اینجوری نبض تیم از دست هافبک ها خارج شده و درواقع دست هیچکس نیست و یجورایی رو هواست. به همین خاطره که گاهی می بینیم بازیکن های بارسا بدون در نظر گرفتن آرایش مدافعین حریف سعی میکنن کار ترکیبی ای رو انجام بدن که عملا غیر ممکنه و نشون میده این حرکات تمرین شده و از روی حساب نیست بلکه بازیکن ها دارن اون اندوخته چند سال اخیر رو رو میکنن
    - مسی تو همین تغییرات به کلی تنها شده. مسی هم تنهاست و هم نیست. کسایی که باید باهاشون ترکیب بزنه ازش دورن و یا اینکه در جایی که باید نیستن و بجاشون مثلا دنی آلوز پشت جریمه حریف وایساده. یک دوستی به من میگفت اگر میخوای ببینی این مربی چند مرده حلاجه صبر کن تا وقتی مسی مصدومیتش برطرف شد ببین چطور از مسی بازی میگیره. متاسفانه الان شاهدم که سبک بازی گرفتن از مسی همون چیزیه که تو تیم ملی آرژانتین هم همیشه دیدیم. گذاشتن مسی تو زمین و امیدوار بودن به اینکه جادو کنه. بازیکن هایی مثل ژاوی و اینیستا که قبلا همیشه با مسی تشکیل مثلث های عالی میدادن الان خیلی ازش فاصله دارن و بازیکن های مهاجم هم که لب خطن. واقعا اگر پپ در ابتدای اوجگیری مسی مربی اون نبود، مسی نمیتونست به این حد برسه. هنر بازی گرفتن از ستاره ها چیزیه که هر مربی ای نداره

3) تاتا بارها نشون داد که توانایی برگردوندن بازی در شرایط سخت رو نداره که هیچ (مثل بازی مقابل اتلتیکو و وایادولید) بلکه حتی نمیتونه از اتفاقات خوبی که ممکنه اتفاقی برای تیم رخ بده استفاده کنه. برای مثال در بازی سوسیداد تیم کاملا تحت تاثیر حریف بود و یک گل هم خورد اما به هرشکل آخرای همون نیمه و روی هنر مسی گل تساوی رو زدن. تقریبا هر مربی ای میدونه که باید از شرایط و روحیه بوجود اومده و یا به قول گزارشگرهای انگلیسی از این Momentum استفاده کنه و تیمی که نیمه اول مقهور حریف بود رو با شکلی جدید به زمین بفرسته و برنده بازی رو تموم کنه. این کاریه که همیشه تیمهای بزرگ انجام میدن. گاهی وقتا حتی 5دقیقه حمله کردن و فشار آوردن رو حریفی که تا اون زمان برتر بود، بهشون روحیه لازم رو برای برگردوندن نتیجه میده. اما تاتا این ویژگی رو از بارسا گرفته. نیمه دوم بازی با اتلتیک بیلبائو هم همین قصه رو داشت. تیم باز هم با شکلی ضعیف تر وارد زمین شد و باخت.

4) تغییرات زیادی که تاتا در طول این فصل انجام داد در زمانهایی دیگه بیش از اندازه بود. حتی در انتخاب بازی ها هم دقت نمیشد. مثلا در یک بازی ساده در کمپ نو بازیکنهای اصلی بازی میکردن و در بازی خارج از خانه به بازیکن جوان تر بازی داده میشد. اینها باعث شد بنظرم که هیچ کدوم از بازیکن ها بخاطر همیشه ثابت نبودن اون اوج و پیک خاصی که باریکن ها آخرای فصل بهش میرسن رو تجربه نکنن.

5) در اینکه شناخت تاتا از فوتبال اروپا و اسپانیا کم بوده هیچ شکی نیست. اما اینکه این موضوع چقدر مهمه رو فکر میکنم تصمیمات نادرستش در مقاطعی از فصل نشون داد. اینکه در بازی جلوی یکی از چقرترین حریفان بارسا تو این سالها یعنی سوسیداد از ترکیب دوم استفاده بشه، یا در بازی رفت CL جلوی اتلتیکو همون اشتباه سیتی جلوی بارسا رو تکرار کنه و با یک ترکیب محتاطانه به امید یک پیروزی خفیف یا مساوی بدون گل به زمین بره همه نشون میده چقدر این موضوع هزینه بر بوده.

در پایان این رو بگم که معتقدم تاتا مربی مناسبی برای این بارسا نیست و شاید اگر بازیکن هایی طبق سلیقه اش خریداری بشه و چهره کلی تیم دگرگون، اون بتونه ارزش خودش رو ثابت کنه.
    همین طور این رو هم اضافه کنم که اصلا بنظرم این بارسا تموم شده نیست. بازیکن های خط هافبک و حمله حداقل تا 3سال دیگه جزء بهترین ها خواهند بود. اما وقتی خط دفاعی اونقدر ضعیف باشه که در 10 دقیقه 4 موقعیت مسلم گل به حریف بده و یک گل دریافت کنه (کلا تو 10 دقیقه مگه میشه بیشتر از این حمله کرد؟!!!) یعنی اینکه عملا هیچ مقاومتی وجود نداره و هر توپی بیاد خطرناکه. اینجا دیگه نمیشه گفت عملکرد کل تیم در دفاع ضعیفه چون این مدافعین حتی یک خطر رو هم دفع نکردن. پس با خرید دو مدافع خیلی خوب و یک دروازبان خیلی خوب این تیم به یک ترکیب کامل میرسه

حرف آخر: بزرگترین رقیب بارسا درحال حاضر خود بارسا است و اگر مراقب نباشه فرصت خیلی خوبی برای احیای تیم فعلی و تکرار قهرمانی ها رو از دست میده

10. 12 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

شنبه 23/01/1393
    ساعت : 22:30
    هفته 33 لاليگا : گرانادا - بارسلونا
    زنده از شبکه سه

...

چهارشنبه 27/01/1393
    ساعت : 24:00
    بارسلونا - رئال مادريد
    زنده از شبکه سه

+ فقط منتظر بازی برگشت تو نیوکمپ مقابل آتلتیکو هستم...
    لذتی ک تو انتقامه تو ثبت اطلاعات غلط واسه گرفتن یارانه نی...
    Last edited by Turok-71; 11-04-2014 at 11:43.

12. 7 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

امروز ساعت 19:00 تیم جوانان بارسا در نخستین دوره رقابت های لیگ قهرمانان جوانان اروپا باید در تک بازی نیمه نهایی در زمین شالکه 04 بازی کنه.
    در بازی دیگه نیمه نهایی رئال مادرید با 4گل مغلوب بنفیکا شد و بنفیکا یک پای فیناله

گروه بندی این رقابتها درست مثل بازیهای CL انجام میشه و همون تیمها بصورت اتوماتیک وارد رقابت ها میشن. ولی بازیهای حذفی برخلاف CL رفت و برگشت نیست و تک بازیه. چیزی که تا حدودی مورد انتقاده اینه که با این روش تیمهایی که شاید در رده جوانان خیلی بهتر از تیمهای مطرح باشن، چون تیم بزرگسالانشون در CL نیست، شانس حضور در این رقابت ها رو پیدا نمیکنن

پ.ن: بهترین بازیکن تیم جوانان بارسا مهاجم 18 ساله تیم منیر الحدادی تا اینجا با 8 گل زده بهترین گلزن رقابت هاست. بازیکن جالبیه. اگر تونستید حتما بازیش رو ببینید.
    Last edited by romantic; 11-04-2014 at 17:01.

14. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

من نمیدونم این بارسا چرا راهی برای کنترل اون چند دقیقه اول بازی پیدا نمیکنه و این قضیه شده پاشنه آشیل بارسا و دست آویزی برای بقیه تیم ها ...

16. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

به قول یکی از دوستان باخت همیشه ناراحت کنندست
    جالب اینه که تنها یه سری از دوستان بعد هر باخت تو تاپیک شروع میکنن به توهین و کوبیدن تیم!
    یکم باید هوادار باشیم تیم باخته فدای سرتون
    من نمیدونم ما چرا اینجوری هستیم که بعد از باخت شروع میکنیم به هرچیزی گیر دادن
    از مربی گرفته تا مسایل خصوصی بازیکنا
    یه دفعه بیاین بگین اینیستا چون بچش مرد اینجوری افتضاح بازی کرد دیگه!!!

اتلتیکو میشه گفت حقش بود ببره بارسا هم برتری هایی داشت ولی بازیکنا رو فرم همیشگی نبودن باید تو بازی رفت کارو یک سره میکردن و به بازی برگشت نمیذاشتن بکشه

شما بد بودن نیمار رو با سیاست غلط بارسا اشتباه گرفتید
    کسی نمیگه نیمار بده ولی میشه گفت بارسا میتونست بهتر عمل کنه !!
    من تا حالا ندیدم هیچ تیمی تو خرید و فروش خوب عمل کنه هر تیمی یه ضعف هایی تو خرید داشته!!!
    بارسا هم مثل خیلی تیمای دیگه حتی میشه گفت اندازه خیلی تیما بودجه نداشته که بهتر عمل کنه!!!
    الانم که بودجه ای داره دوستان نمیخوان بارسا خریداشو انجام بده!!!!

این فصل نه تونستن تو لالیگا تو صدر واستن و هنوز هم معلوم نیست قهرمان کی میشه
    این فصل هم خیلی خوب کار کردن نیم فصل بدون باخت و الان با صدر 1امتیاز اختلاف دارن!!

در کل خرید یه بازیکن به معنی این نیست که همه کارای یه تیم رو یه بازیکن انجام بده بازیکن باید به تیم کمک کنه (البته مسی رو فاکتور باید گرفت) نیمار بازیکن خوبی بود و خرید خوبی هم بود نسبت به مبلغش!
    ولی بازم بارسا تو جاهایی نیاز به خرید داره و منکر این نمیشه شد!

18. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

وقتی تیم دفاع نداره چکار باید کرد؟ باید دفاع خرید که خبری نیست و هر فصل پشت سر فصل دیگر و باز هم خبری نیست!

وقتی به دفاع بسته میخوریم چکار باید کرد؟ باید پلن داشت مثلا توپ هوایی که خبری نیست و یک مهاجم CF تو تیم پیدا نمیشه

وقتی بارها تو اون چند دقیقه اول زخم خوردیم و بعد بازی رو تو دست گرفتیم چکار باید کرد؟ برنامه ریزی برای خنثی کردن حملات ابتدایی که خبری نیست و تاکتیک ثابت ادامه دار و تکراری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •