تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 754 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340740 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من خطم رو 2 ماه وصل کردم. در ابتدا خطم 6 مگ بود. اما به خاطر نویز زیاد جواب نداد و خط رو کردم 4 مگ. الان مشکلی که دارم اینه که روزا SNR و Line Attenuation بد می شه شب ها از ساعت 2 تا صبح خیلی عالی می شه. وضعیت خطم امروز ساعت 7 صبح به شرح زیر می باشد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اما شب ها و حتی بعد از ظهر به این صورت هست:
    کد:
    راستی دیشب برای اولین بار خودش به صورت خودکار از Adsl2Plus به G.DMT تغییر کردش. مودم Tp-Link 8951 هست. به آخرین ورژن بروزرسانی کردم.

راستی این رو هم بگم از زمانی که ADSL رو نصب کردم شماره هارو چرتو پرت می ندازه. مثلا موبایل هارو 9090909090 می ندازه و ...

باتشکر احسان

2. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام دوستان

من خطم رو 2 ماه وصل کردم. در ابتدا خطم 6 مگ بود. اما به خاطر نویز زیاد جواب نداد و خط رو کردم 4 مگ. الان مشکلی که دارم اینه که روزا SNR و Line Attenuation بد می شه شب ها از ساعت 2 تا صبح خیلی عالی می شه. وضعیت خطم امروز ساعت 7 صبح به شرح زیر می باشد:
    کد:

اما شب ها و حتی بعد از ظهر به این صورت هست:
    کد:
    راستی دیشب برای اولین بار خودش به صورت خودکار از Adsl2Plus به G.DMT تغییر کردش. مودم Tp-Link 8951 هست. به آخرین ورژن بروزرسانی کردم.

راستی این رو هم بگم از زمانی که ADSL رو نصب کردم شماره هارو چرتو پرت می ندازه. مثلا موبایل هارو 9090909090 می ندازه و ...

باتشکر احسان
    برای منم snr و attenuation در طی روز افتضاحه ولی نصف شب عالی میشه! و خلاصه در شبانه روز خیلی متغیره. دلیلشم هنوز ۱۰۰ درصد پیدا نکردیم. البته یکی از دوستان گفت مشکل از سمت مخابراته.
    من خیلی تلاش کردم ولی تا فعلا که بیفایده بوده. برای اطلاعات بیشتر میتونی پست های اخیر من رو در چند صفحه پیش بخونی (بخصوص پست شماره 2390 ، دقیقا پست قبلی پست خودت).

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Last edited by B.i.r.i.y.a; 28-04-2014 at 19:46.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم یکساله از مخابرات اشتراک یه مگ دارم اکثرا 24 ساعته SNR رم 18 تا 20 بود و مشکلی نداشتم ولی یک هفته ست SNR رم شده 5 !!!! خود بخود پایین اومده مطمئنم مشکل داخلی ندارم چون مودم رو دم پست توو خیابونم تست کردم همینه به 2020 زنگ زدم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن همه چی اوکیه خطتت مشکلی نداره اگه نمیخوای بیا درخواست بده جمعش کنیم !!!!!! خلاصه اوضاعی شده
    فاصله ما تا مرکز مخابراتی حدودا 4 کیلومتره میگه فاصله زیاده میگم پس توو این یکساله فاصله کمتر بوده ؟ چرا اون موقع خووب بود؟ قبلا هم ATTENTION 60 بود مشکلی نداشتم الان 60 هست ولی SNR رم اومده روو 5 همش چراغم میره میاد سرعتم داغونه
    هنوز فیبرنوری نشده محلمون میگه بزار امسال قراره فیبرنوری بیاریم اون موقع درخواست بده وصل کنیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم یکساله از مخابرات اشتراک یه مگ دارم اکثرا 24 ساعته SNR رم 18 تا 20 بود و مشکلی نداشتم ولی یک هفته ست SNR رم شده 5 !!!! خود بخود پایین اومده مطمئنم مشکل داخلی ندارم چون مودم رو دم پست توو خیابونم تست کردم همینه به 2020 زنگ زدم ارجاع دادن مرکز مخابرات اوناااا هم میگن همه چی اوکیه خطتت مشکلی نداره اگه نمیخوای بیا درخواست بده جمعش کنیم !!!!!! خلاصه اوضاعی شده
    فاصله ما تا مرکز مخابراتی حدودا 4 کیلومتره میگه فاصله زیاده میگم پس توو این یکساله فاصله کمتر بوده ؟ چرا اون موقع خووب بود؟ قبلا هم ATTENTION 60 بود مشکلی نداشتم الان 60 هست ولی SNR رم اومده روو 5 همش چراغم میره میاد سرعتم داغونه
    هنوز فیبرنوری نشده محلمون میگه بزار امسال قراره فیبرنوری بیاریم اون موقع درخواست بده وصل کنیم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

با یه مودم تست کردی ؟
    adsl mode مودم رو رو چی گذاشتی تست کردی؟

پروفشنال B.i.r.i.y.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    در حال حاضر اصفهان...

پيش فرض

سلام دوستان.
    آقا ما سرانجام موفق شدیم با پشتیبانی hiWeb صحبت کنیم
    بعد از تمام پیگیری ها و تماس های ناموفق و اون ایمیل، امروز بصورت کاملا غیرمنتظره از پشتیبانی تماس گرفتن و طرف گفت که ظاهرا شما ناراضی هستی، منم همه ی مشکلاتو براش ردیف کردم. بعد گفت مودم رو یکی یکی به پریزهای دیگه ی خونه وصل کن و باهم بررسی کنیم تا مشکلو پیدا کنیم. آقا منم هرچی گفت انجام دادم و وقتی دید هیچ فایده ای نداره آخرش گفت ببینید سرویس شما ۵۱۲ هست و الان روی ۲ مگ بستیم براتون و مشکلی ندارید، اگه بالاتر ببندم براتون قطع میشه. خلاصه این رو گفت که مثلا من بیخیال بشم دیگه!
    منم بهش گفتم باشه مشکلی نیست، من همین حالا میخوام بهترین سرویس شما رو سفارش بدم مثلا دینامیت رو میخوام بگیرم. حالا چطور میشه داستان؟! اونوقت قانع میشید که کارشناس بفرستید یا نه؟ و خلاصه کلی دیگه باهاش چونه زدم تا رفت با بالا دستیش قضیه رو مطرح کرد و وقتی برگشت گفت برای شما استثنائا درخواست رفع مشکل میفرستیم به مخابرات براتون چک کنن.
    راستی بچه ها همون اول که بهش گفتم مشکل خط ما از سمت پورت توی مخابراته، گفت چون ارتباط شما سابقه ی اتصال ممتد بدون قطعی بیش از ۳۰ دقیقه داره پس اصلا پورت مشکلی نداره.
    آیا این حرفش درسته؟
    چون علمش رو نداشتم در این مورد نتونستم باش چونه بزنم.

دوستان درمورد سؤالی که آخر این پست پرسیدم نظری ندارید؟
    پشتیبانی میگه کارشناس تو مخابرات مشکل خط رو حل کرده! ولی فکر کنم یا دروغ میگن یا نتونستن مشکلشو پیدا یا حل کنن.
    هنوز مشکلات پابرجاست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

پشتیبانی میگه کارشناس تو مخابرات مشکل خط رو حل کرده! ولی فکر کنم یا دروغ میگن یا نتونستن مشکلشو پیدا یا حل کنن.
    هنوز مشکلات پابرجاست.

من برات یه چیزی رو بگم خودت متوجه میشی
    من که میخواستم از اسیاتک تخلیه کم نامه رو فرستادن منم رفتم بری ثبتنام شرکت دیگه که بهشون گفتن نامه تخلیه شرکت قبلی اومده اونا هم زنگ زدن به مرکز .وکارمنداش گفتن هنوز نامه ای به دست ما نرسیده و در صورتی که همون لحظه آسیاتک بهم زنگ زد که گزارش تخلیه از مرکزتون برامون ارسال شده ولی مخابرات همچنان میگفت که من نامه ای نگرفتم.
    یه مسئله دیگه اینکه خطمون توسط همسایمون شنود میشد بهشون اطلاع دادیم که مشکل از داخل ام دی اف هست ولی متئسفانه پیدا نکردن و اودن دم در از روی باکس جای سیم رو تغییر دادن و رفتن.
    به نظر من مشکل رو مخابرات حل نکرده ولی گزارش رفع خرابی صادر کرده
    Last edited by hossein019940; 01-05-2014 at 22:31.

9. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

هنوز مشکلات پابرجاست.

حرفش درست هست ولی نه با اون قطعیت !!!
    پرش لینک شما خیلی زیاده ؟ یا کم اتفاق می افته؟

11. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

این snr رو سرعت و کارایی تاثیر داره؟

البته تلفن رو با اسپلیتر وصل کردم بدون تلفن snr 15 میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

این snr رو سرعت و کارایی تاثیر داره؟

البته تلفن رو با اسپلیتر وصل کردم بدون تلفن snr 15 میشه
    خوبه موردی پیش نمیاره

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •