تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 427 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    من به مدت 6 ماه دبلیو 810 داشتم من ازش راضی بودم اما دیگه از منو هاش و اینکه تماس تصویری نداشت خسته شدم عوضش کردم حالا امروز با اون خداحافظی کردم و ان 73 رو460 تومن گرفتم به نظرتون گوشیه خوبیه فقط تو رو خدا توی ذوقم نزنید متشکرم
    آقا مفارکه خوبه من اگه عوض کنم بازم میرم سراغ سونی اریکسون اما این بار ام600 یا p متاسفانه بدون دوربین نمیتونستم اما حالا میتونم.

در آغاز فعالیت R.Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

قیمت w810 رجیستر شده بدون گارانتی چنده؟
    در ضمن اگه موبایل (W810) روشن باشه و کاری باهاش نکنیم و فقط از mp3 player استفاده کنیم چند ساعت طول میکشه که باطری خالی بشه؟
    Last edited by R.Shams; 12-04-2007 at 01:56.

داره خودمونی میشه faryad_ml's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر همه دوستان / من اولین باره که وارد کلوب w810 شدم چون خودم قبلا w550i و الان p990i دارم ولی داداشم w810i داره و دارای چند مشکل که منو کشته از بس می گه برو تو کلوب w810i مشکل منو بپرس اگه راهنماییم کنین تا منم مشکلش حل کنم ممنون می شم :
    سلام / طریقه آپدیت کردن w810 چطوریه ؟(اگه مثل p990i هستش بلدم نیاز به زحمت توضیحش نیست)
    آیا نرم افزاری واسه قفل کردن فایلهل و پوشه ها ودادن رمز شخصی هواسش هست ؟
    آیا نرم افزار منشی تلفنی واسه w810 وجود داره ؟
    قبلا از راهنماییتون ممنونم /

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

1

سلام بر همه دوستان / من اولین باره که وارد کلوب w810 شدم چون خودم قبلا w550i و الان p990i دارم ولی داداشم w810i داره و دارای چند مشکل که منو کشته از بس می گه برو تو کلوب w810i مشکل منو بپرس اگه راهنماییم کنین تا منم مشکلش حل کنم ممنون می شم :
    سلام / طریقه آپدیت کردن w810 چطوریه ؟(اگه مثل p990i هستش بلدم نیاز به زحمت توضیحش نیست)
    آیا نرم افزاری واسه قفل کردن فایلهل و پوشه ها ودادن رمز شخصی هواسش هست ؟
    آیا نرم افزار منشی تلفنی واسه w810 وجود داره ؟
    قبلا از راهنماییتون ممنونم /
    1-اپدیت تاپیک مخصوص داره به تفضیل صحبت شده
    2-بله نرم افزار های فایل پروتکت و موبی اکسپلورر...این کارا رو انجام می دن...با یه سرچ برنامش رو می تونی گیر بیاری تو همین تاپیک...اما نحوه ی استفاده از برنامه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-برای جاوا چنینی نرم افزاری طراحی نشده شما که می گی قبلا 550 داشتی باید در جریان باشی که
    شاد باشید

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قیمت w810 رجیستر شده بدون گارانتی چنده؟
    در ضمن اگه موبایل (W810) روشن باشه و کاری باهاش نکنیم و فقط از mp3 player استفاده کنیم چند ساعت طول میکشه که باطری خالی بشه؟
    اگه در حالت Just Walkman يا Music Only باشه دقيقا 30 ساعت بهت موزيك ميده حالشو ببري

ديروز هم قيمت رجيستر اصلي رو كه پرسيدم گفتن 320 تومن ( با گارانتيش هم همون بدون گارانتيه ... هيچ فرقي نداره ( البته از لحاظ خدمات ) اما از لحاظ قيمت يه خورده فرق داره)

در ضمن اگه بدون گارانتي ( رجيستر اصلي ) گير آوردي سلام ما رو هم بهش برسون ...

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    frimware من R4CE012 هست آيا فيرمورم خيلي پايين هست يا خوبه ؟
    شما پيشنهاد مي دين كه ارتقا بدم يا نه و آيا لازم هست ؟

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    frimware من R4CE012 هست آيا فيرمورم خيلي پايين هست يا خوبه ؟
    شما پيشنهاد مي دين كه ارتقا بدم يا نه و آيا لازم هست ؟
    دوست عزیز ... فریمورها خیلی باهم فرق ندارن ...اما بنا به تجربه شخصی خودم بهترین نوع فریموری که امتحان کردم این نوع بوده r4db005 america که هم گزینه های امنیتی زیادی به گوشی اضافه کرده بود و هم صدای واکمنش در حالت هدفون تقویت شده بود (‌هم حجم صدا و هم فیلترمگابیسش )

من مرداد 85 فریمور R4ce رو امتحان کردم که کیفیت عکسش خیلی بهتر از انواع دیگه بود

اما الان میشه هرفریموری رو ریخت رو گوشی و FS اون رو تغییر داد و درایور ها رو جابجا کرد یا کیفیت و بلندی صدا رو کم و زیاد کرد....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان گل گلاب!
    اولاً از همتون به خاطر فعالیت قابل تحسینتون تشکر میکنم!
    اما اساتید من برام یه سؤالی پیش اومده
    اگر دقت کنین در تمام گوشی های w810i موقع پخش اولین آهنگ یا هنگام pause کردن اگر از handsfree به آهنگ گوش بدین یک صدای
    "تق" میشنوین که گوش رو اذیت میکنه! میشه این صدا رو کاریش کرد؟
    و همچنین میخواستم بدونم چجوری میشه صدای زنگ sms رو کم یا زیاد کرد؟
    با تشکر از همتووووووووون
    امیر

داره خودمونی میشه ary_sani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه در حالت Just Walkman يا Music Only باشه دقيقا 30 ساعت بهت موزيك ميده حالشو ببري

ديروز هم قيمت رجيستر اصلي رو كه پرسيدم گفتن 320 تومن ( با گارانتيش هم همون بدون گارانتيه ... هيچ فرقي نداره ( البته از لحاظ خدمات ) اما از لحاظ قيمت يه خورده فرق داره)

بله؟؟؟؟
    دوستان عزیز ریجستر شده اصل بدون گارانتی که الان تو مشهد هست و ساخت مالزیه و من همین سه هفته پیش خریدم 251 هزار تومان بود...!
    با گارانتیش 317 هزار تومان بود....

در آغاز فعالیت R.Shams's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

بله؟؟؟؟
    دوستان عزیز ریجستر شده اصل بدون گارانتی که الان تو مشهد هست و ساخت مالزیه و من همین سه هفته پیش خریدم 251 هزار تومان بود...!
    با گارانتیش 317 هزار تومان بود....
    بقول قل مراد. هه!

اگه اصلا دستکاری نشدش گیر بیاد خیلی خوبه. یعنی پک کارخونه. دیگه آدم خیالش راحته.

خیلی ممنون. در ضمن وقتی موبایل روشن هست (بدون مکالمه و کار کردن) مصرف واکمن با هدفون و با اسپیکر خودش چقدره؟
    Last edited by R.Shams; 12-04-2007 at 17:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •