خوشم اومد ازت .منم منتظره همچین آپشنی بودم اما خبری نیست انگار . فیفا و پی اس امسال شرم آورترین فوتباله ممکن رو ارائه دادن .
شاهکار فیفا نسخه ی 11 بود و دیگر هیچ...
خوشم اومد ازت .منم منتظره همچین آپشنی بودم اما خبری نیست انگار . فیفا و پی اس امسال شرم آورترین فوتباله ممکن رو ارائه دادن .
شاهکار فیفا نسخه ی 11 بود و دیگر هیچ...
دوست عزیز داری حرف بی اساس میزنی ها! میخوای اینجا صد تا دلیل بیارم که گرفتن بازی با 200 تومن نه فقط واسه مردم متوسط ایران غلطه بلکه واسه سرمایه دارشم؟
تو نصف دنیا حتی بیشتر کسی یه ریال بابت این بازیا نمیده فقط ما نیستیم ک. حتی اینو بازی سازام قبول دارن. یعنی باور کن شعورشون انقد بالاس درک میکنن بعضیا مجبورن بازیو کرک کنن و باهاشون کاری ندارن و چون میدونن در هر صورت اینا بازی رو نمیگیرن! من اگه قرار باشه کرک شده بازی نکنم 15 تومن بیشتر بابتش نمیدم
تو ایران آدمهایی داریم با ماهی 100 تومن راحت یه ماه زندگی میکنن مرد حسابی. با وجود همچین آدمایی من بیام 200 بدم ea ؟ (200 که چه عرض کنم همه ماها حداقل سالی 5 6 تا بازی تو برناممون هست) فک کردی مردم احمقن؟ داشته باشن بهتر نیست برن به همنوعشون کمک کنن؟ میدونی چند هزار کودک بی سرپرست داریم که دولت هیچ کمکی بهشون نمیکنه؟
خیرین داوطلبانه کمکشون میکنن؟ خیرینی که من نوکر همشون هستم که پولشونو جای اینکه بدن بچشون بازی original بگیره برن کوچه خیابون و فروم داد بزن من بازی اصلی گرفتم میرن صرف چنین کارایی میکنن. کودکان هیچ. بیماریهای خاص سالخوردگان زنان بی سرپرست و ... و .... و ....
حالا شما میای اینجا از حقوق یه شرکت میلیاردی که دستمزد پایینترین دستاش بالای 200 هزار دلار تو ساله دفاع میکنی؟
اینم دلیل واسه اونایی که میرن اصلی میگیرن و من به عقل همگیشون شک دارم( البته موارد خاصی هم داریم: من جمله کسایی که طاقته 2 هفته منتظر شدن واسه کرک ندارن و.... من اینا رو هم درک میکنم!)
لطفا این جو روشن فکری و اصلی اصلی و احترام به دولپر و سازنده رو بزارید کنار که فقط به خودتون بی احترامی کردید. اینا به درد ما نمیخوره. امیدوارم یه روزی بتونیم این کار بکنیم. اون روز یعنی ما مشکلای واجبتر رو حل کردیم و بالطبع همه خوشحالیم.
3000 میلیارد پوله این مملکت رو بردن تو این کشور(اتفاقا کشور سازنده همین بازی!) یکی پیدا شد بگه این دزده رو بگیرید پسش بدید پول این مردم بی گناهو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میدونم اینم دلایلی داره و میتونم قسم بخورم صدها بار بهتر از تو جوانب این مساله رو سنجیدم. پس موضوع رو قاطی نکنیم.
این یه اتفاقاتیه که دسته من و شما نیست. اونا با اون پول خوشن چون ماها یه اشتباهاتی کردیم( همه مملکت ما جز به جزش).
مام الکی با یه بازی 1000 تومنی خوشیم زندگیمونم خوبه.
ضررش فقط به اون کودک معصوم. این جوونهای بیکار و مردم فقیر میرسه ( کسایی که از هیچ کدوم از این مسائل خبری ندارن :-(![]()
)
تا ابد هممون مفتی بازی کنیم به این پوله نمیرسه. بازیتونو بکنید به این حرفهای احساسی گوش ندید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام حالا خود به خود درست شد ولی وقتی وارد کرر مود میشم توپش خیلی بزرگه البته وقتی روی این ارور کلیک میکنم میره تو بازی مشکل از چیه؟
Last edited by sabar; 24-10-2013 at 21:31.
من که طرف شمام.
چرا با من دعوا دارید؟![]()
![]()
صد بار بهت گفتم برا من مشکل نداره.
حالا میخوای یا نه؟
این ارور نیست که . فقط اولش پیغام میده کرک مربوط به گروه 3DM هستش . چیز خاصی نیست و واسه همه هست .
با کلیت حرفتون راجع به کپی رایت موافقم که خیلی هم لازم نیست ادم به فکر این شرکتها باشه .
اما کسی هم که میره نسخه ارجینال میگیره به نظرت اگه اون همه پول رو به بازی نده میره در راه خیر مصرف میکنه ؟ نه عزیز من بعضی ها هم مثل خود من هستن که فقط به عشق فیفا و اون هم قسمت انلاینش میرن اون همه پول بابت یه بازی میدن و چه میدونی شاید از پول ADSL اش میزنه یا پول شلوارش که میخواد بگیره . بالاخره هر کس که ارجینال میخره صرفا ادم مرفه بی درد که نیست . من خودم البته ارجینال نگرفتم و فقط نسخه 12 و 13 رو گرفتم اما حق میدم به کسی که میره میگیره و طرف هم به خاطر رعایت قانون کپی رایت و پر کردن جیب سازنده این همه پول نمیده . بلکه میخواد از امکانات بیشتر بازی بهره مند بشه .
آقا چرا میزنی ؟
اره میخوام
کسی میتونه کاری کنه که کنترل کیبورد فیفا مثل PES بشه![]()
اخ اخ، ببخشید، نمیتونم اپلود کنم، ولی لینکایی که خودم ازشون گرفتم اینان:
کرک 4:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فایل پایینی رو قبل از کپی کردن کرک تو فولدر game بریز و با run as administrator اجراش کن. بعد سیستمو ریستارت کن، بعد کرکو بریز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل squad که نقل و انتقالاتو درست میکنه هم چند صفحه پیش لینکشو دادم.
پسورد فایل ها هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
دوست عزیز این کارهایی که گفتی رو انجام دادم،منتها الان بعد از هر خطا از بازی میپره بیرون!!
ویندوزم 8 هست و گرافیکم آبدیت و ورژن عصر بازی رو خریدم،و اینکه دایرکت ایکس رو ههم نصب دارم،منتها این مشکل رو داره فعلا...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)