با سلام
چطوری میتونم یه سرویس از سرویس های ویندوز رو تو نرم افزار comodo firewall 6.3 بلاک کنم ؟
این امکان رو فایروال خود ویندوز داره و من نتونستن تو خود کومودو پیدا کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
با سلام
چطوری میتونم یه سرویس از سرویس های ویندوز رو تو نرم افزار comodo firewall 6.3 بلاک کنم ؟
این امکان رو فایروال خود ویندوز داره و من نتونستن تو خود کومودو پیدا کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام
به اون معنی که شما در ذهن دارید من در CIS ندیدم.....
چه سرویسی از ویندوز و مهمتر اینکه برای چه منظوری (به چه علتی) را میخواهید مسدود کنید؟ اینو بدونیم شاید بشه کمک کرد. اکثر این سرویسها از طریق پروسه svchost ارتباط برقرار می کنند.
مهمترینشون سرویس آپدیت و ریموت اکسس و ویندوز دفندر و دی-ان-اس .....
برخی هم فکر کنم اصلا با شبکه کاری نداشته باشن.
ممنون از جواب شما
من برای این سرویس میخوام :
BITS-Background Intelligent Transfer Service
هر کاری میکنم دوباره فعال میشه.
تسک ویندوز آپدیت رو هم همینطور.
فقط وقتی با سایفون کار می کنم شروع میکنه به مصرف ترافیک و در حالت معمولی طوری نیست و مشکلی نداره.(در ضمن اینم بگم که ویندوز م کاملا بروزه و خودم آپدیتش کردم حتی همه محصولات مایکروسافت اعم از آفیس رو ولی نمیدونم داره چی دانلود میکنه ؟!؟!)
اصلا نمیتونم باور کنم که فایروال به این قدرتمندی این ویژگی رو نداشته باشه.
سلام
از اینجا میتونید غیر فعال بکنید..... البته چیزیه که مرسوم نیست. غیر فعال کردنشو میگم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد این مسئله و فایروال کومودو، سرویسهای آپدیت ویندوز و همچنین فایلهای سیستمی ویندوز ، در دو گروه مجزا در فایروال قرار دارند که میتونید از طریق فایروال این دو "گروه" را مسدود کنید(تو وین 8 هم فکر کنم گروه مترو اپلیکیشن هم وجود داره).... البته من تا به حال این دو گروه را مسدود نکردم و نمیدونم تا چه میزان درست کار میکنه. ولی به هر حال این دو گزینه هست. ضمن اینکه در نهایت یک پروسه/هایی باید از این سرویس استفاده کنند... لزومی نداره خود سرویس مسدود بشه.
در مورد پروسه های ویندوز که عرض کردم گروهاش در لیست کومودو هست و احیاناً اگر سایر اپلیکشن ها هم بخواهند از این سرویس استفاده کنند.... مثل بقیه پروسه ها... هیچ فرقی نداره... مثلا آفیس را مسدود کن.... بنابراین مورد خاصی من نمیبینم.
سلام یه چند تا مورد هست علی اقا اگه امکانش هست یه نگاهی به اینها بکن
عکس از کل قوانین برنامه هاست بعلاوه ی یه سری موارد عجیب. اونایی که فلش زدم ظاهرا فایل های ویندوزیه ولی معلوم نیست مربوط به چه قسمتی بعلاوه که هرکدام هم به آیپی های مختلف میخوان متصل بشن. یه چند تا دیگه هم بود ولی پاک کردم از لیست و فعلا دیگه خبری ازشون نیست
اون 2 تا مورد پایین صفحه هم ضربدر زدم حدودا چطوری هست بهتره مسدود کنیم یا لازم نیست؟ من ویندوز 8.1 دارم یادم نیست تو 7 چطور بود... حالا اپدیت ویندوز به کنار ولی فایل های سیستمی رو به نظرم باید مسدود کرد اگر باز اطلاعاتی بدست اوردین در مورد این بگید لطفا.
بعلاوه که چرا explorer میخواد به اینترنت وصل بشه؟! اینا نشانه ویروسی هست یا طبیعیه البته مشکلی ندارم و هیچ اتصال نامشخصی هم تو سیستمم نیست فقط این عکس پست بالا رو دیدم گفتم بهتره بپرسم
و یه سوال دیگه اینی که تو پست بالا نمایش دادید رو لازم هست من هم انجام بدم؟
با تشکر فراوان.
![]()
سلام
1- مورد خاصی وجود نداره..... به قول خودتون یکسری فایلهای سیستمی هست.... حالا شما برخی را مسدود کردید.... به لحاظ امنیتی مشکلی نداره. اکثرشون هم با سرور مایکروسافت در ارتباطند. فعلا همه اونهایی که با فش نشون دادید را از لیست میتونید حذف کنید. اون دو موردی هم با ضربدر نشون دادید را هم دست نزنید. (البته ناگفته نماند کومودو در نسخه 6 که ارائه شد فایروال چند تا پروتکل بی اهمیت را پوشش میداد که الان فکرکنم اصلاح کردند.... یه دفعه میگفت مانیتور میخواد به اینترنت وصل بشه: د ی)
2- خب، explorer چرا وصل میشه؟... ارتباطش طبیعی است و صرف ارتباطش با اینترنت اصلا نشون دهنده مشکل یا آلودگی خاصی نمیتونه باشه.... یکی از بارزترین دلایل ارتباطش با اینترنت کنترل و بررسی امضای دیجیتالی نرم افزارهای امضا شده است. در واقع پروسه explorer مسول این کار هست.
( ولی بهتره برای explorer در فایروال قانون نسازید..... هر وقت خواست وصل بشه میتونید تصمیم بگیرید که اجازه بدهید یا نه، مال من اینجوریه)
3- خیر، نیازی نیست انجام بدهید، پست بالا را ندید فرض کنید. ویندوز با آپدیتش زنده است.
دست نگهدارید!
Version 6.3.297838.2953
الان یک آپدیت جدید برای نسخه 6.3 ارائه شده که از طریق آپدیت برنامه قابل دریافته.
البته این خبر را بیشتر برای این قرار دادم که من خودم وقتی این آپدیت را دریافت کردم بعد از ریستارت سیستم گرفتار BSOD (صفحه ابی مرگ) شدم!!
پس بهتره برای دریافت آپدیت جدید کمی صبر کنید..... ببینیم چه اخباری از سوی کومودو منتشر میشه.
سلام علی آقا
من آپدیت کردم ولی خداروشکر مشکلی ندارم
ویندوز 8 64 بیت
![]()
سلام
مرسی بابت بازخورد.... پس موردی که برای من پیش اومد عمومی نیست.
من آپدیت جدید را دقایقی قبل دریافت کردم و بعد از ریستارت صفحه ابی جلوی چشمم ظاهر شد!(ویندوز 7 و 32 بیت)
البته الان اوضاع خوبه و مشکلی نیست.
به هر حال ترجیح دادم اطلاع رسانی بکنم........ بازم ممنون بابت توجه و بازخورد.
فعلا روی سیستمم اوضاع خوبه....
Last edited by Jadda; 21-10-2013 at 20:44.
سلام jadda جان
بنده هم اپگرید کردم (همون program update) و بعد از ان سیستم reboot کردم.
هیچ مشکلی هم وجود نداشت و ندارد.
مشخصات سیستم عامل :
microsoft windows seven 32bit sp1 build 7601 (full update)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)