خيلي خيلي ممنون و متشكرم
اميدوارم كه اين فلش درايور بتونه گوشي را به فار بشناسونه
باز هم ممنون از همكاريتون
خيلي خيلي ممنون و متشكرم
اميدوارم كه اين فلش درايور بتونه گوشي را به فار بشناسونه
باز هم ممنون از همكاريتون
آقاي زاهدي
فريمور 021 كا750 يكي از معروفترين فريمور هاست ولي برنامه سيتولز فايل ريستورش را نداره ديگه چه برسه به گوشي هايي مثل w200 w300 ...
توي فولدر ريست برنامه هم اصلا ننوشته كه فايل ها براي چه گوشي هايي است
از راهنماييت خيلي ممنون لوگ گرفتن خيلي بهم كمك كرد
سلام من یه گوشی w200 رو می خوام درایور صدا و دوربینش رو عوض کنم ولی هر دفعه که می زنم سریع تموم میشه و این چیز ها رو می نویسه
welcome to setool2 lite edition v 1.07
supported DB2010/DB2012 CID49/50/51, DB2020 CID49/51/52
Loaded 51 flash descriptors
ChipID:8040,EMP protocol:0301
NEW SECURITY MODEL DETECTED
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
skipping empty loader...
phone pre-boot failed,possible RECOVERY needed.
Elapsed:7 secs.
راستی من روش کار رو بلدم و گوشی هایی مثل w810 و k800 رو این کار رو روش انجام دادم.
من USBflashdriver برای w200 میخوام اگه کسی لینکشو داره لطفا بذاره.
Last edited by Dynast; 13-02-2008 at 15:36.
سلام
من يك چيزي از فروم هاي خارجي بر داشت كردم كه برام جالب بود اما عملي نشد
اونجا ميگفتن اگر فايل ريست گوشي داخل سيتولز نبود ميتونيد Frimware گوشيتن را دانلو كنيد و بعد با استفاده از فولدر Make_rest با نرم افزارssw2rest فايل ريست گوشي را بسازيم اما من هر چقدر روي اين برنامه كليك ميكنم باز ميشه ولي در كمتر از يك ثانيه بسته ميشه اين چطوري كار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟
این برنامه ها با خط فرمان داس کار می کنند.سلام
من يك چيزي از فروم هاي خارجي بر داشت كردم كه برام جالب بود اما عملي نشد
اونجا ميگفتن اگر فايل ريست گوشي داخل سيتولز نبود ميتونيد Frimware گوشيتن را دانلو كنيد و بعد با استفاده از فولدر Make_rest با نرم افزارssw2rest فايل ريست گوشي را بسازيم اما من هر چقدر روي اين برنامه كليك ميكنم باز ميشه ولي در كمتر از يك ثانيه بسته ميشه اين چطوري كار ميكنه؟؟؟؟؟؟؟؟
شما برنامه و فایل (اشتباه نکنم MAIN) را در یک پوشه قرار دهید بعد با COMMAND PROMPT (همون داس خودمون) برو داخل فولدر و این دستور را تایپ کنید.
ssw2rest.exe filename.bin
(یا یه چیزی تو همین مایه ها - الان یادم نیست)
بابا اين سيتولز كه كارش معلوم نيست
الان يك كا800 را خواستم تقويت كنم بعد فايل زيپ را قرار دادم و فلش را زدم طبق آموزش هاي تاپيك
اما يكجا گير ميكنه و سعي ميكنه كه Fs فايل را بخونه چرا اينطوري ميشه
آخر سر هم Filed ميده و گوشي ديگه روشن نميشه
چيكار كنم تا تقويت شه؟؟ۀ؟؟؟
اشكال از كجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها شرمنده لگر سوال م ربطی به تاپیک نداره میخوایتم بدونم تبدیل گوشی ک750 به و800 احتمال داره روی خالی شدن باتری تاثیر بذاره چون من یک گوشی تبدیل کردم هی شارژ خالی میکنه باتری سالم هست چون برای گوشی دیگه استفاده کردم همینطور بود یا مشکل سخت افزاری پیدا کرده به نظر شما چکار کنم
خیلی زیاد طول بکشه 15 min
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)