راستی دوستان کسی اپدیت جدید بایوس رو انجام داده ؟
سلام.آقا من این درایور جدید ای-ام-دی رو نصب کردم.قبلا یک سویچ ناقصی انجام می داد الان اون رو هم دیگه انجام نمی ده .در مورد بایوس هم اگر منظورتان F.50 هست بله.درکل از شما کمال تشکر را دارم.
در ضمن منظورتان از سایتی که معرفی فرموده بودید soft 98 است؟
سافت گذر چه طوره؟ بایوس F.6 هم دانلود کردم نصب کنیم ببینیم چییییییییییی مییییییییییییی شه.
Last edited by Epelem; 09-02-2015 at 13:51.
بایوس F.6 هم مشکل مارو مرتفع نکرد.
سلام
این درایور اینتلی هست که خودم دانلود و نصب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اول کل درایور های مربوط به گرافیک رو پاک کن و بعد اول درایور اینتلی که دانلود کردی رو نصب و بعد هم نسخه جدید amd که دانلود کردیو نصب کن
انشاالله که درست میشه.
راستی ویندوز من 8.1 هست.
بنظر من از سافت 98 دانلود کنید ، بخاطر اینکه قبلا خودم دانلود کردم.
سلام یه مدتیه یهو لپتابم میره رو حالت sleeo خود به خود و وفتی دوباره بالامیاد دوباره تکرار میشه !چیکار باید کرد؟
سلام بر دوستان.مشکل سویچ ما که حل نشد اما از شما دوستان سوالی دارم.
لپ تاپ بنده روش بر چسب suse linux داره و روی کیبوردش هم روی کلید استارت علامت ویندوز 8 هست.به نظر می رسه دوستانی که لپ تاپشون این طوری نیست مشکل سویچ گرافیکی ندارند درسته؟من لپ تاپم رو با یکی از دوستانم که همین مدل رو داره ومشکل سویچ هم نداره مقایسه کردم.کیبورش با کیبورد بنده از نطر علائم فرق داشت همچنین لپ تاپ بنده باریک تر و سبک تر بود.
نسخه ی باوتوثش هم با من فرق می کرد مل بنده Ralink هست و مال ایشون Qualcomm بود.
سلام دوست گرامی
شما هنوزم درگیر سوئیچ هستین؟
لپ تاپ بنده هم با مال دوست شما یکی هست
اون برچست رو بنده ندارم، البته اگر دقت کنید لپ تاپ شما کمی روشن تر است از لپ تاپ دوستتون! حروف فارسی بر روی کیبورد ندارند و نسخه ی بلوتوث همونی هست که شما عرض کردین
چون شوهر خاله بنده هم از لپ تاپ بنده خریده، ولی مثل شما برچسب سبزرنگ و نسخه ی بلوتوث متفاوت است و حتی کمی رنگش روشنتر از رنگ لپ تاپ من هست
تنظیمات Power Option رو کنترل پنل چک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)