تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 281 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

داره خودمونی میشه teen spirit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Liverpool

پيش فرض

آقا من این پیج فیس بوک علموصو تا الان داشتم میخوندم. الان تموم شد. اولاش همه بنی اسرائیلی بود(گیر دادن به لباس و اینا که گفتم به ما چه) ولی آخراش دیگه از استاد و رئیس و در و دیوار ایراد بود. کاش یکی همین امروز و فردا تو خیابون مالک اشتر بیاد شکممو سفره کنه که پام به اونجا نرسه.
    چه امیدی داشتم به دانشگاه. من فکر میکردم صنعتی اصفهان بده. اینجا که همه دارن از در و دیوارشم مینالن.
    امروز رفتم محله رو شیرینی دادم. فردا میرم خرما پخش میکنم.
    اصن داغونما. داغون. له له.
    از بچه هاشم بد میگم بدبختی. میگن جواب سلامتم نمیدن. با این اوصاف فک کنم اونجا سوژه شم. من کامپیوتر نرم افزار هیچی بلد نیستم گفتم بچه های دانشگاه یادم میدن. اینی که من خوندم و شنیدم احتمالا روم نشه برم اون تو.
    من راجع به همه دانشگاهای شاخ قبل انتخاب رشته از کسایی که توشون درس خوندن تحقیق کردم. فقط علموصی به تورم نخورد. بقیه هم ازش بد نگفتن. وگرنه میرفتم خواجه نصیر.
    گفتم امکانات ورزشیش از همه دانشگاها بهتره دوباره بدنسازیو فوتبالو شروع میکنم که از اونم بد میگن بدبختی. گفتم فضای سبز و ایناش خوبه و دانشگاه بزرگه. اونم حتما یه ایرادی از توش در میاد.
    له له ام... له له
    خدا کنه حداقل مسجدش خوب باشه. از اون دیگه چیزی نشنیدم.
    من کنکور فیزیکمو(مه قلم چی 70 میزدم) زدم 55. اگه اونو مثه همیشه میزدم الان تو این برزخ گرفتار نبودم و عمران تهرانو میوردم. بدبختی ادبیاتمم از همیشه 10 درصد پایین تر زدم. همه چی دس به دس هم داد.
    کلا ذهنیتم از دانشگاه پوکید.
    صنعتی اصفهان جلوش بهشته.
    هم سربازی دیگه معافیتم پرید هم رسیدم به خان علموص. همشم در بد ترین زمان رخ داد.
    از عرش با مخ خوردم رو فرش.
    اگه منظورت از علموصو . علم و صنعته که خیلی بچه های داغونی داره . با شلوار لی بری توش به شکل زامبی نگات میکنن . همین الان اطلاعات فیس بوکتو ویرایش کن . خواننده های مورد علاقه تو همرو نوحه خون بزن که بری اون تو زیرابتو میزنن در ضمن داداشمی اما ادم دوست داره با مشت بزنه تو صورتت وقتی علم و صنعت رو فرش حساب میکنی
    پ.ن : اقااا جون بچتون یکی این تکمیل ظرفیت ازاد رو بزاره برای ما ببنیم چی هست اصلا . من سخت دماوند قبول شدم() میخوام ببینم میشه کردش سخت پرند یا ای تی پرند ؟
    زده بودم ای تی کرج یهو رکورد تاریخ دانشگاه ازاد رو شکست برای اولین بار بود که یه رشته 1000 تا رفت رو ترازش . اصلا باورم نمیشه !

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

اگه منظورت از علموصو . علم و صنعته که خیلی بچه های داغونی داره . با شلوار لی بری توش به شکل زامبی نگات میکنن . همین الان اطلاعات فیس بوکتو ویرایش کن . خواننده های مورد علاقه تو همرو نوحه خون بزن که بری اون تو زیرابتو میزنن در ضمن داداشمی اما ادم دوست داره با مشت بزنه تو صورتت وقتی علم و صنعت رو فرش حساب میکنی
    پ.ن : اقااا جون بچتون یکی این تکمیل ظرفیت ازاد رو بزاره برای ما ببنیم چی هست اصلا . من سخت دماوند قبول شدم() میخوام ببینم میشه کردش سخت پرند یا ای تی پرند ؟
    زده بودم ای تی کرج یهو رکورد تاریخ دانشگاه ازاد رو شکست برای اولین بار بود که یه رشته 1000 تا رفت رو ترازش . اصلا باورم نمیشه !
    دوست عزیز تغییر رشته رو که عمرا نمیتونی ! پارتیت در حد خود کامران دانشجو هم باشه نمیتونی !

اما انتقالی شرایطش سخته ! بهونه های بنی اسرائیلی و ...! اما خوب شدنیه !

خیلیا مهمان میگیرن و میرن تا آخر دوره تحصیلیشون واحدی که مهمان گرتن میخونن که اینم شرایط داره ! معدل بالا خیلی مهمه !

3. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Liverpool

پيش فرض

بابا پس قضیه این تکمیل ظرفیت چیه ؟
    چرت و پرته ؟ مثلا من ترازم 5000 هزاره . سخت افزار پرند 4400 .
    اگه تکمیل ظرفیت داشته باشه سخت پرند من نمیتونم اونو بزنم برم اونجا ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

بابا پس قضیه این تکمیل ظرفیت چیه ؟
    چرت و پرته ؟ مثلا من ترازم 5000 هزاره . سخت افزار پرند 4400 .
    اگه تکمیل ظرفیت داشته باشه سخت پرند من نمیتونم اونو بزنم برم اونجا ؟
    تکمیل ظرفیت با تغییر رشته فرق داره ! اگه تکمیل ظرفیت قبول شی باید بری رشته جدید !

6. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Liverpool

پيش فرض

دمت گرم .وایسا یبار کامل توضیح بدم <3

من 5000 هزار ترازمه (سخت دماوند) انتخاب دومم بود که قبول شدم
    حالا اگه آی تی پرند یا سخت افزار پرند تکمیل ظرفیت بهش بخوره من میتونم بزنم ؟ اصلا قبول میشم ؟( دو تا رشته ای که مثال زدم 4400 تراز اخرین نفر بوده)
    با توجه به اینکه من اصلا این دو تا رشته تو انتخابام نبودن میخوام ببینم شانس قبولیم چقدره . یعنی اونایی که این رشته هارو زده بودن و تراز نیووردن تو اولویتن یا من و امثال من که ترازمون از اونا بالاتره ؟
    بعد کلا تکمیل ظرفیت جوابش تا کی میاد ؟ تا قبل شروع کلاس ها میاد ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دمت گرم .وایسا یبار کامل توضیح بدم <3

من 5000 هزار ترازمه (سخت دماوند) انتخاب دومم بود که قبول شدم
    حالا اگه آی تی پرند یا سخت افزار پرند تکمیل ظرفیت بهش بخوره من میتونم بزنم ؟ اصلا قبول میشم ؟( دو تا رشته ای که مثال زدم 4400 تراز اخرین نفر بوده)
    با توجه به اینکه من اصلا این دو تا رشته تو انتخابام نبودن میخوام ببینم شانس قبولیم چقدره . یعنی اونایی که این رشته هارو زده بودن و تراز نیووردن تو اولویتن یا من و امثال من که ترازمون از اونا بالاتره ؟
    بعد کلا تکمیل ظرفیت جوابش تا کی میاد ؟ تا قبل شروع کلاس ها میاد ؟
    اگه جز رشته هایی باشه که تو تکمیل ظرفیت میاد باشه میتونی بزنی !
    در مورد اینکه گفتی ((اونایی که این رشته هارو زده بودن و تراز نیووردن تو اولویتن یا من و امثال من که ترازمون از اونا بالاتره ؟ )) باید بگم تاثیر نداره ! چون شما دوباره انتخاب رشته میکنی !

جواب آخر رو هم نمیدونم ! ولی فکر کنم زود اعلام شه !

9. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Liverpool

پيش فرض

دمت گرم خیلی گُلی

11. این کاربر از teen spirit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان میدونید فرق بین رشته فناوری اطلاعات و نرم افزار چی هست؟

من چارت درسی هر2رو گرفتم زیاد باهم فرقی نمیکرد

اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ممنون میشم بگه

تفاوت‌ رشته نرم‌افزار با فناوری اطلاعات
    به‌طور کلی ارتباط میان فناوری اطلاعات و نرم‌افزار مانند رابطه پزشک متخصص و دکتر داروساز است. به این مفهوم که پزشک صرفا به تجویز دارو و داروساز به ساخت دارو می‌پردازد که ....

کوپایی، استاد دانشگاه علمی–کاربردی در مورد تفاوت‌های میان نرم‌افزار و فناوری اطلاعات می‌گوید: مهندسی نرم‌افزار به‌صورت ریشه‌ای و بنیادین ضمن استفاده از پایه ریاضی و با عمق قابل توجه موضوعات را مورد توجه قرار می‌دهد.
    در حالی که مهندسی فناوری اطلاعات بیشتر جنبه‌های تکنولوژیک و کاربردی نرم‌افزار را بررسی می‌کند.
    وی می‌افزاید: مهندس نرم‌افزار به ارایه راه‌حل برای حل مسایل پیچیده سازمانی می‌پردازد، در حالی که مهندس IT پیاده‌سازی راه‌حل‌ها با استفاده از تکنیک را بر عهده می‌گیرد.

معرفی رشته فناوری اطلاعات
    رشته IT یا رشته مهندسی فناوری اطلاعات زیرمجموعه گروه فنی در دانشگاه محسوب می‌شود. این رشته دانشی را به مخاطب منتقل می‌کند که طی آن روش‌های جمع‌آوری اطلاعات، استفاده و انتقال آن میسر شود.
    مطالعه، طراحی، ساخت، راه‌اندازی، نگهداری سیستم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، جمع‌آوری، سازمان‌دهی، طبقه‌بندی و انتقال اطلاعات مهم‌ترین اهدافی است که مهندسی فناوری اطلاعات آن را دنبال می‌کند.

مهم‌ترین توانمندی دانش‌آموختگان این رشته، استفاده صحیح و بهره‌برداری به‌موقع از اطلاعات است. هسته اصلی این رشته را مهندسی کامپیوتر به‌ویژه گرایش نرم‌افزار تشکیل می‌دهد.

در عصری که به‌سر می‌بریم فناوری اطلاعات یکی از عمده‌ترین محورهای تحول و توسعه در دنیا محسوب می‌شود. امروزه دستاوردهای ناشی از فناوری اطلاعات چنان با زندگی مردم تلفیق شده است که توقف در مسیر آن باعث ایجاد اختلال در جامعه و حتی رفاه و آسایش مردم می‌شود. از این‌رو بسیاری از کشورها جهت عمومیت بخشیدن به استفاده از فناوری اطلاعات دست به اقدامات خرد و کلانی زده‌اند که آموزش آکادمیک فناوری اطلاعات یکی از این موارد است.
    در کشور ما نیز در راستای ایجاد تغییرات بنیادین و منطقی و دستیابی به نیروهای متخصص و کارآمد رشته فناوری اطلاعات به‌صورت متمرکز و غیرمتمرکز در مراکز آموزش عالی از جمله دانشگاه‌ها ارایه می‌شود. در واقع می‌توان گفت ورود رشته ITبه مجموع رشته‌های ارایه شده در دانشگاه‌های کشور به ابتدای سال 1380 و هم‌زمان با اوج گرفتن مباحث مربوط به فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطاتی در ایران بازمی‌گردد. اما در سال 1381 بود که رشته مهندسی فناوری اطلاعات به‌طور رسمی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد پذیرش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفت. به گونه‌ای که رشته مهندسی فناوری اطلاعات در پایه لیسانس به‌طور هم‌زمان در سه دانشگاه علم و صنعت، امیرکبیر و شیراز تدریس شد.

از آن پس تاکنون این رشته در مقاطع تحصیلی مختلف و توسط دانشگاه دولتی و غیردولتی به متقاضیان یادگیری این علم آموزش داده می‌شود و علی‌رغم نوپایی خود از طرفداران قابل توجهی برخوردار است. لذا آنچه در این گزارش مورد بررسی قرار می‌گیرد آشنایی با رشته مهندسی فناوری اطلاعات، پرداختن به چگونگی امکانات لازم و نقاط ضعف و چالش‌های موجود در مسیر ارایه این رشته است.

ماهیت رشته فناوری اطلاعات

پیش از هر چیز بهتر است ابتدا به ماهیت رشته فناوری اطلاعات در ایران بپردازیم.این رشته در ایران ماهیتی میان‌رشته‌ای دارد. به این مفهوم که رشته‌ای خالص نیست و از تلفیق رشته‌هایی نظیر:
    مدیریت
    مهندسی صنایع
    مهندسی الکترونیک
    و مهندسی کامپیوتر به‌ویژه نرم‌افزار به‌وجود آمده است.

ماهیت میان‌رشته‌ای فناوری اطلاعات باعث شده است هم‌اکنون دانشگاه‌های مختلفی چون تربیت‌مدرس، خواجه‌نصیر، تهران، امیرکبیر، شریف و علم و صنعت در مقطع کارشناسی ارشد، برخی دانشکده‌های فنی دانشگاه آزاد و سراسری در مقطع کارشناسی و دانشگاه‌های علمی–کاربردی و پودمانی در مقطع کاردانی به ارایه این رشته بپردازند.
    رشته فناوری اطلاعات در دوره کاردانی بیشتر به ارایه کردن مسایل مربوط به وب می‌پردازد. در دوره کارشناسی نیز متقاضیان را با عملیات شبکه و امور اجرا کردن آن در سازمان‌ها آشنا می‌کند و در پایان این دوره، اندک‌اندک وارد مباحث مدیریت پروژه می‌شود.

البته قابل ذکر است کارشناسی ارشد IT دارای گرایش‌های عمده‌ای نظیر:
    تجارت الکترونیکی
    سیستم‌های چندرسانه‌ای
    مدیریت سیستم‌های اطلاعاتی
    امنیت اطلاعات
    شبکه‌های کامپیوتری
    و مهندسی فناوری اطلاعات است که برخی از این گرایش‌ها در دانشگاه‌های ایران ارایه می‌شود.
    در دوره کارشناسی ارشد نیز ضمن تکمیل مدیریت پروژه به ارایه راه‌حل‌های مناسب برای مسایل پیچیده سازمانی می‌پردازد. هرچند مقطع دکترای فناوری اطلاعات در ایران ارایه نمی‌شود، اما انجام امور تحقیقاتی و دستیابی به نظریه‌های جدید از محورهای اصلی در این مقطع محسوب می‌شود.

عدم انطباق محتوای درسی با نیازهای دانشجو
    بررسی مفاهیم درسی رشته فناوری اطلاعات نشان می‌دهد بیشترین مفاد دروس اصلی این رشته با نرم‌افزار مشترک است، اما تحت عناوین دیگری ارایه می‌شوند.
    یکی از استادانIT دانشگاه تهران در این زمینه می‌گوید: در رشته فناوری اطلاعات هنوز دیدگاه سنتی ضرورت وجود درس ریاضی در کلیه رشته‌های مهندسی دیده می‌شود و واحدهای قابل توجهی در این حوزه به درس ریاضیات اختصاص یافته است. در حالی که جای واحدهایی که واقعا مورد نیازند خالی است به گفته وی، در حالی که سخت‌افزار نقش کلیدی و مهمی را در فناوری اطلاعات به‌خود اختصاص می‌دهد، تنها 15 واحد از مجموع 61 واحد درسی در دوره کارشناسی به موضوع سخت‌افزار اختصاص یافته است. وی معتقد است مجموع دروس ارایه شده در این رشته بیشتر از نرم‌افزار و الکترونیک سرچشمه گرفته است و این قضیه موجب شده تا سطح دانش متقاضیان این رشته وسیع، ولی عمق آن مختصر و کوتاه باشد. البته عدم انطباق میان مفاهیم درس‌های پیش‌نیاز نیز از جمله مواردی است که معمولا دانشجویان را با مشکل مواجه می‌سازد. به‌عنوان نمونه در فیزیک(1) دوره کارشناسی به مباحث مکانیک پرداخته می‌شود، در حالی که فیزیک(2) مباحث الکتریسیته را تحت بررسی قرار می‌دهد. این دو مقوله با وجود اینکه از یک موضوع یعنی فیزیک سرچشمه می‌گیرند، اما سنخیت چندانی با یکدیگر ندارند. عدم انطباق محتوای درسی با نیازهای دانشجویان این رشته باعث می‌شود تا دانش‌آموختگان پس از فارغ‌التحصیلی برای جذب در بازار کار به کسب مهارت‌های جدید نیاز پیدا کنند.
    توصیه به علاقه‌مندان رشته ITدر پایان بد نیست توصیه‌ای نیز به افرادی داشته باشیم که مایلند در این رشته به تحصیل بپردازند. کارشناسان معتقدند با توجه به وضعیت کنونی رشته IT در کشور، بهتر است افرادی به تحصیل در این علم بپردازند که می‌خواهند بلافاصله پس از اتمام تحصیلات وارد بازار کار شوند، یعنی به عبارت دیگر تصمیم به ادامه تحصیل در سطوح بالاتر را ندارند.
    لذا چنانچه فردی می‌خواهد به تحصیل در سطوح ارشد و دکترا در زمینه ITبپردازد، بهتر است ابتدا با مهندسی کامپیوتر (نرم‌افزار) به تقویت پایه علمی خود اقدام کند و سپس در مقاطع بعدی به رشته فناوری اطلاعات بپردازد، زیرا فراگیری رشته IT با پایه نرم‌افزار می‌تواند زمینه‌های یادگیری بهتر این رشته را ایجاد کند.

13. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.
    من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات انتخاب اولم بود.که 3 رتبه با اخرین نفر قبول شده فاصله دارم.بنا بر این انتخاب دومم رو قبول شدم.می خواستم بدونم برای انتخاب اولم میتونم در تکمیل ظرفیت شرکت کنم و انتخاب اولمو قبول شم؟
    ممنون.

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Liverpool

پيش فرض

سلام.
    من دانشگاه آزاد علوم تحقیقات انتخاب اولم بود.که 3 رتبه با اخرین نفر قبول شده فاصله دارم.بنا بر این انتخاب دومم رو قبول شدم.می خواستم بدونم برای انتخاب اولم میتونم در تکمیل ظرفیت شرکت کنم و انتخاب اولمو قبول شم؟
    ممنون.
    100درصد قبولی . تبریک میگم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •