Altairezio نایس![]()
Altairezio نایس![]()
Last edited by Mon$t3R; 14-06-2013 at 13:31.
یه حرفی بود که یه مدتی میخواستم بزنم. دوستانی که میان تشکر میکنن و نسبت به یک ترول خاص ابراز احساسات میکنن خواهشن تمومش کنید دیگه. اگر میشه این رو جزو قوانین تاپیک، توی پست اول بذارین. صادقانه بگم چه من چه هر نفر دیگه ای میاد توی تاپیک( وقتی آپ میشه) توقع دیدن ترول داره نه دیدن ابراز احساسات دیگران!
( ممکنه خودم هم تا به حال از این مدل پست ها گذاشته باشم( یکیش همین)
این پست هم جزو اسپم های مشابه حساب میشه!
ببخشید که یکم رک گفتم. ولی خوب به نظرم باید گفته میشد!
دوست من حرف شما درسته . ولی پست قبلی چون ایشون نمیتونن دکمه تشکر رو بزنن یه پست دادن و تشکر کردن.
روال تاپیک این هست که یکی دو پست اظهارنظر ، توی هر چند صفحه یک بار مشکلی نداره . اگه بیشتر بشه دیگه مشکل پیش میاد .
اگه قانع نشدید توی پروف بیشتر صحبت کنیم .
مصطفی جان حلش کردم تو پ.خ
اگه برای ایشونم حل بشه!
اگه ام قانع نشدن پ.خ رو علنی میکنم تا دوستانم بدونن که چه طوری من دست گزاشتم رو توجیه ـِشون!
Last edited by Altairezio; 14-06-2013 at 13:26.
برای اینکه جو عوض بشه یه ترول میذارم براتون:
![]()
مگه داریم قاچاق میکنیم که علنی نباشه دوست من. شما گفتین توی قوانین تاپیک نیست. پست منم با دقت بخونین. من که نگفتم هست. گفتم بهتره یکی از مدیران بیاد و این قانون رو بذاره. نظر شخصیم بود و بیانش کردم. فک نکنم مشکلی داشته باشه.
دقیقا مث همون تاپیکی که گفتین میشه تعدادی قوانین برای این تاپیک هم وضع کرد. قصد توهین به نظرات دیگران نداشتم. تازه گفتم که خودم هم از این نمونه پست ها دادم.( اینم یه دونه دیگه اش)
ممنون اقا مصطفی حرف شما منطقی تر بود!
Last edited by hamed_yazdani; 14-06-2013 at 13:40.
Last edited by Mon$t3R; 16-06-2013 at 14:17.
به یاد دوستان سرباز که خودم هم یکیشونم
![]()
Last edited by Sub007; 14-06-2013 at 20:50.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)