تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 468 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال دیگه؛
    تفاوت نسخه های ONE / Pure / Internet Security دقیقا در چیه؟؟
    و اینکه نسخه ی نهایی 2014 رلیز شده یا در مرحله ی آزمایشیه الان؟
    سلام

تفاوت نسخه internet security با pure اینه که pure یه سری امکانات مثل قابلت بکاپ گیری و پسورد منیجر و رمزگذاری فایلها , بهینه ساز ویندوز, .... بیشتر داره

kspersky one یک لایسنسه نسخه مجزایی نیست بلکه با خرید one میتونید مجموعه ای ازمحصولات مثل تبلت سکیوریتی , موبایل سکیوریتی, مک سکیوریتی ونسخه خانگی کسپررو با خرید یک لایسنس بر روی دستگاههای مختلف فعال کنید اگر نسخه وان خریداری کردید: برای استفاه در سیستم شخصی باید از همون نسخه خانگی اینترنت سکیوریتی کسپر استفاده کنید ویا برای استفاده در موبایل باید نسخه موبایل سکیوریتی بر روی دستگاه نصب کنید پس نسخه جدایی نیست مثلا یک تبلت و 2 موبایل ,یک سیستم ویندوزی و یک مکبوک تو خونه داری حالا با خرید وان میتونی تمام دستگاههای خودتون رو با همون یک لایسنس وان فعال کنید

1.به نظر من اینطوری نیست؛آیا نورتونی که امسال دیدیم؛همون نورتون پارسالی بود؟!!!چقدر افت داشت؟!!!!!!!
    3 . یعنی چی نمیتونید دقیقا نظر بدید؟اون که میدونم نوشته به کلود وصله؛ولی در موقع اسکن مثل کومودو هم و بیندیفندر از کلود استفاده میکنه؟!
    6.نسخه ی نهایی 2014 رلیز نشده یعنی؟!!! کی رلیز میشه؟!!یعنی الان اگه کسپرسکی 2014 نصب کنم نسخه ی فینال نیس؛راستی؛براش لایسنس همچنان هست یا نه؟!(ورژن 2014)

ممنونم
    1. ممکنه شرکتهای امنیتی طی دوره هایی فراز نشیبهایی داشته باشن اما طی سالیانه گذشته کسپر رو به جلو حرکت کرده و افتی در این مورد نداشته اگر تستهای موسسات مختلف رو مبنا قرار بدیم کسپر همیشه جز بهترینها بود البته در مورد افت خیز شرکتها به این راحتی نمیشه نظر داد

2.بله کسپر از تکنولوزی کلود استفاده میکنه از جمله بخشهایی که با کلود کار میکنه :
    file antivirus , scan task,application control , system wacher , web antivirus , ,...تمام این بخشها به صورت ریم تایم از تکنولوزی کلود بهره میبرن

6. نسخه نهایی کسپر تو بخش وب سایت کشور هند موجوده اما به زودی تو وب سایت جهانی این شرکت هم قرار میگیره
    فعلا میتونید به صورت تریال استفاده کنید
    Last edited by kases; 02-08-2013 at 23:52.

2. 7 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

یه سوال دیگه؛
    تفاوت نسخه های ONE / Pure / Internet Security دقیقا در چیه؟؟
    و اینکه نسخه ی نهایی 2014 رلیز شده یا در مرحله ی آزمایشیه الان؟
    در one شما یک لایسنس میخری و میتونی از همون لایسنس در کامپیوتر،تبلت،موبایل،سیست م عاملهای مک و.....استفاده کنی.در واقع یک لایسنس برای چند محصول
    تفاوت pure و internet security رو در پست قبل شماره 7 لینک دادم.
    اینجا رو هم ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    1.به نظر من اینطوری نیست؛آیا نورتونی که امسال دیدیم؛همون نورتون پارسالی بود؟!!!چقدر افت داشت؟!!!!!!!
    3 . یعنی چی نمیتونید دقیقا نظر بدید؟اون که میدونم نوشته به کلود وصله؛ولی در موقع اسکن مثل کومودو هم و بیندیفندر از کلود استفاده میکنه؟!
    6.نسخه ی نهایی 2014 رلیز نشده یعنی؟!!! کی رلیز میشه؟!!یعنی الان اگه کسپرسکی 2014 نصب کنم نسخه ی فینال نیس؛راستی؛براش لایسنس همچنان هست یا نه؟!(ورژن 2014)

ممنونم
    1.از نورتون چند ساله که استفاده نکردم و نمیتونم نظر بدم.قدرت برنامه های امنیتی باید روز به روز بالاتر بره.هم در رقابت با ه.کرها،بدافزارهاو.. و هم در رقابت با رقیبان
    به عنوان مثال همین nod 32 یه زمانی برای خودش حکومت میکرد ام الان کجای رده بندی قرار داره؟حتی در تستها جزو متوسط هاست و خیلی محصولات دیگه هستند که nod به گردپای اونها نمیرسه.اما کسپر سال به سال پیشرفت داشته(من بدون تعصب میگم و از وقتی به کسپر روی آآوردم کمی در مورد اون سایتهای مختلف رو دنبال کردم)الان به جرات میشه گفت جزو سه محصول برتره.به هرحال شما در استفاده از یک برنامه مختارید اما من از وقتی کسپر رو نصب کردم تا الان هیچ مشکلی برای سیستمم به لحاظ ویروسی بودن و...بوجود نیومده.
    3.چون در این مورد اطلاعی ندارم.دوستان دیگه باید جواب بدن.
    6.دوست خوبم kases گفتند که.هنوز یک مرحله مونده تا نسخه نهایی آماده بشه اما این نسخه که در دسترس هست مثل نسخه بتاو... نیست که خیلی باگ داشته باشه و امنیت سیستم بخطر بیفته.تاریخ ارائه نسخه رسمی مشخص نشده(گفتند بزودی)
    در صفحات قبل دوستان سریال گذاشته بودند که نمیدونم چقدر اعتبار داشت.
    ------------
    پ.ن:
    داشتم پاسخها رو مینوشتم که اکانتم لوگ اوت شده بود.تا لاگین کردم kases عزیز پستش ارسال شده بود.تقصیر p30world بود
    Last edited by mohammad_87; 03-08-2013 at 00:01.

4. 5 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

به نظرتون کی رلیز میشه این ورژن جدید؟!!
    وقتی رلیز شد به زودی برتش لایسنس میاد یا نه؟

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به عنوان مثال همین nod 32 یه زمانی برای خودش حکومت میکرد ام الان کجای رده بندی قرار داره؟حتی در تستها جزو متوسط هاست و خیلی محصولات دیگه هستند که nod به گردپای اونها نمیرسه
    چُکاره؟؟؟...... برید لااقل یک..یک هفته ای تست کنید بعد بیایید اینجا نظر بدهید!
    اولن به تست ها نمیخواد توجه کنید بایستی برید و تست کنید!
    دومن اگه به تست هستش لطفا بگید این جزو متوسط هاست{مقایسه کنید در ویندوز8 یکی از بهترین هاست نود{ابته نه زیاد}:
    نود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کاسپر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی در ویندوز7 قضیه کاملا فرق میکنه و حرف شما بازم صحت نداره و بازم میگم این جزو متوسط هاست؟:
    لازم به حرف است که بگم کاسپر دومین آنتی ویروس هستش و من با اون مقایسه کردمش ها که بازم خیلی خوب هستش!
    و هم چنین علاوه بر این که به گرد پاش رسیده بلکه به پوست پای کاسپر برخورد کرده و نزدیگ بوده پای وی را هم لگد کند!
    Last edited by ali.reihani; 03-08-2013 at 03:29.

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با سلام دوستان
    مشکل خودم را با بررسی و تحقیق زیاد حل و این تجربه را با دوستان به اشتراک میگذارم
    1- کسپرسکی اینترنت سکیوریتی 2014 را نصب کنید بعد ریستارت
    2- بعد حالت محافظت کسپرسکی (pause protection) را غیر فعال میکنیم
    3-غیر فعال کردن بخش self-defence از قسمت setting
    4- برنامه کسپرسکی را از کنار ساعت ببندید (exit)

5-حال این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود از حالت فشرده خارج و بعد برنامه را اجرا کنید زبان بصورت روسی میباشد (در این صفحه آنتی ویروس شناسایی شده است) روی گزینه سمت چپ کلیک کنید در این موقع سیستم ریستارت میشود
    6-بعد از بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس درخواست سریال میکند که آن زمان یکی از سریالهای زیر را وارد کنید
    4GGYH-S7HEJ-QEGXT-4C88H
    or
    QCGUH-J8FF6-33WGA-UBY62

تا آنتی ویروس 91 روز فعال و از آنتی ویروس جدید کسپرسکی 2014 جدید و سبک استفاده و لذت ببرید
    7-حتما آنتی ویروس را بعد این مراحل آپدیت کنید.
    با تشکر
    بعد از این 90 روز دیگه نمیشه کاریش کرد ؟ البته فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه gholam14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من که ازنسخه 5تاامروزکه از2013 استفاده میکنم وهیچوقت مجبوربه تعویض ویندوز نشدم باورکنید8سال ازیک ویندوزxpاستفاده میکردم والآن4ساله ازیک ویندوز7استفاده میکنم وباوجودکاسپراینترنت سکیوریتی همیشه خیالم راحته

9. 4 کاربر از gholam14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

دوستان روی کسپر رمز گذاشتم الان یادم رفته چیکار کنم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به نظرتون کی رلیز میشه این ورژن جدید؟!!
    وقتی رلیز شد به زودی برتش لایسنس میاد یا نه؟
    سلام

فاینال شدن این نسخه باید مصادف باشه با فاینال شدن Patch A .

اگر فاینال شود ک سریال نسخه 2013 هم برای این نسخه میخوره و مشکلی نداره.

اگر خواستی لایسنس بخری ، جایی نرو ک گران باشه ، گرانی یک لایسنس مصادف نیست با کیفیت آن..ولی باید ذکر بکنم در سایت ها فروشنده هایی فروش به لایسنس می کنند با قیمت کم ک باید مراقب باشید..من یک لایسنس خریدم از یکی دوستان با این ک میگفتن لایسنس کسپرسکی بلام می شود الان 36 روز دیگه ازش باقی مانده ..

این لایسنس از نوع one هست چیزی ک دوستان گفتند.

12. 4 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

چُکاره؟؟؟...... برید لااقل یک..یک هفته ای تست کنید بعد بیایید اینجا نظر بدهید!
    اولن به تست ها نمیخواد توجه کنید بایستی برید و تست کنید!
    دومن اگه به تست هستش لطفا بگید این جزو متوسط هاست{مقایسه کنید در ویندوز8 یکی از بهترین هاست نود{ابته نه زیاد}:
    ولی در ویندوز7 قضیه کاملا فرق میکنه و حرف شما بازم صحت نداره و بازم میگم این جزو متوسط هاست؟:
    لازم به حرف است که بگم کاسپر دومین آنتی ویروس هستش و من با اون مقایسه کردمش ها که بازم خیلی خوب هستش!
    و هم چنین علاوه بر این که به گرد پاش رسیده بلکه به پوست پای کاسپر برخورد کرده و نزدیگ بوده پای وی را هم لگد کند!
    ببینید اولا: شما تستهای چند ماه پیش رو رفتی دیدی.دوما: در همونها که شما لینک دادی کسپر %100 هستش.سوما: شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین و بر اساس protection مرتب سازی کن.حالا کسپر کجاست و nod کجاست؟آیا این رتبه برای مهمترین نرم افزار نصب شده روی سیستم قابل قبوله؟چهارما:من بر اساس تجربه این رو گفتم.چه در شرکت و چه در سیستم اطرافیان،من محصولات متنوعی نصب کردم و بر این اساس هم نظر دادم.پنجما:من اصلا به کوبوندن یک محصول و بحث های تعصبی اعتقادی ندارم.هر کس در انتخاب آزاد هست اما چیزهایی که گفتم کاملا بر اساس تجربه و تستها هست و نه از روی تعصب و.......

14. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ali.reihani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببینید اولا: شما تستهای چند ماه پیش رو رفتی دیدی.دوما: در همونها که شما لینک دادی کسپر %100 هستش.سوما: شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین و بر اساس protection مرتب سازی کن.حالا کسپر کجاست و nod کجاست؟آیا این رتبه برای مهمترین نرم افزار نصب شده روی سیستم قابل قبوله؟چهارما:من بر اساس تجربه این رو گفتم.چه در شرکت و چه در سیستم اطرافیان،من محصولات متنوعی نصب کردم و بر این اساس هم نظر دادم.پنجما:من اصلا به کوبوندن یک محصول و بحث های تعصبی اعتقادی ندارم.هر کس در انتخاب آزاد هست اما چیزهایی که گفتم کاملا بر اساس تجربه و تستها هست و نه از روی تعصب و.......
    اولن من به تست ها کاری ندارم... دومن کسی نگفت که شما تعصبی داری و داری چیزی رو میکوبونی... سومن شما ورژن آخری رو باید تست کنی... چهارمن کمپانی ای ست با 20 سال تجربه میدونه چیکار میکنه....پنجمن من نگفتم کاسپر بدتره.....شیشمن من فقط میخواستم بگم در رتبات متوسط نیست{نود32}!...... هفتمن حرف شما درسته ولی نه برای این که نود ضغیفه یا جزو متوسط ها.....هشتمن و غیره!
    موفق باشید
    Last edited by ali.reihani; 04-08-2013 at 00:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •