یه سوال دیگه؛
تفاوت نسخه های ONE / Pure / Internet Security دقیقا در چیه؟؟
و اینکه نسخه ی نهایی 2014 رلیز شده یا در مرحله ی آزمایشیه الان؟
در one شما یک لایسنس میخری و میتونی از همون لایسنس در کامپیوتر،تبلت،موبایل،سیست م عاملهای مک و.....استفاده کنی.در واقع یک لایسنس برای چند محصول
تفاوت pure و internet security رو در پست قبل شماره 7 لینک دادم.
اینجا رو هم ببین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1.به نظر من اینطوری نیست؛آیا نورتونی که امسال دیدیم؛همون نورتون پارسالی بود؟!!!چقدر افت داشت؟!!!!!!!
3 . یعنی چی نمیتونید دقیقا نظر بدید؟اون که میدونم نوشته به کلود وصله؛ولی در موقع اسکن مثل کومودو هم و بیندیفندر از کلود استفاده میکنه؟!
6.نسخه ی نهایی 2014 رلیز نشده یعنی؟!!! کی رلیز میشه؟!!یعنی الان اگه کسپرسکی 2014 نصب کنم نسخه ی فینال نیس؛راستی؛براش لایسنس همچنان هست یا نه؟!(ورژن 2014)
ممنونم
1.از نورتون چند ساله که استفاده نکردم و نمیتونم نظر بدم.قدرت برنامه های امنیتی باید روز به روز بالاتر بره.هم در رقابت با ه.کرها،بدافزارهاو.. و هم در رقابت با رقیبان
به عنوان مثال همین nod 32 یه زمانی برای خودش حکومت میکرد ام الان کجای رده بندی قرار داره؟حتی در تستها جزو متوسط هاست و خیلی محصولات دیگه هستند که nod به گردپای اونها نمیرسه.اما کسپر سال به سال پیشرفت داشته(من بدون تعصب میگم و از وقتی به کسپر روی آآوردم کمی در مورد اون سایتهای مختلف رو دنبال کردم)الان به جرات میشه گفت جزو سه محصول برتره.به هرحال شما در استفاده از یک برنامه مختارید اما من از وقتی کسپر رو نصب کردم تا الان هیچ مشکلی برای سیستمم به لحاظ ویروسی بودن و...بوجود نیومده.
3.چون در این مورد اطلاعی ندارم.دوستان دیگه باید جواب بدن.
6.دوست خوبم kases گفتند که.هنوز یک مرحله مونده تا نسخه نهایی آماده بشه اما این نسخه که در دسترس هست مثل نسخه بتاو... نیست که خیلی باگ داشته باشه و امنیت سیستم بخطر بیفته.تاریخ ارائه نسخه رسمی مشخص نشده(گفتند بزودی)
در صفحات قبل دوستان سریال گذاشته بودند که نمیدونم چقدر اعتبار داشت.
------------
پ.ن:
داشتم پاسخها رو مینوشتم که اکانتم لوگ اوت شده بود.
تا لاگین کردم kases عزیز پستش ارسال شده بود.
تقصیر p30world بود