ایول درست شد حالا سرور دارین ای پی بدین.
آقا من لينك شما رو هم دانلود كرده بودم و نصب كردم اما باز هم همون شكلي مي شه. همچنين من ورژن 1.2.3 رو هم كه دانلود كردم تا داخل منوي(menu) بازي هيچ مشكلي نيست و منوي بازي درست مياد اما داخل بازي كه مي خوام به صورت offline برم نمي زاره و يك دفعه از بازي بدون هيچ اروري (error) خارج ميشه.
من ديگه نمي دونم چكار بايد بكنم. اطلاعات سيستمم رو نگاه كنيد و اينكه چه نرم افزار هايي رو نصب كردم . اگه كم و كسري دارم لطفا اطلاع بديد.
اقا میگم یکی که انگلیسیش خوفه یه نامه میزنه به mc یه چند تا سوال بپرسه پلیز؟
1- من الان اکانت mc بخرم میتونم تو mc2 هم استفاده کنم یا نه ؟ ( مثل چند تا بازی که با 1 شون کل سری و میشه بازی کرد)
2- mc 2 کی میاد ؟اگه تا 6 ماه دیگه میاد نخرم ، mc2 بخرم
![]()
شما ایمیلش و بده بقیه ش با من!
---------اصلا انگلیسی می نویسم برات
If I buy a minecraft accont can I use that account in minecraft 2
When is minecraft 2 going to be released?
Last edited by 8nights&7days; 09-05-2013 at 19:58.
When is minecraft 2 going to be released ?
باید گفته بشه البته .
خواین و به کی بدم الان؟
کسی میل mc رو داره ؟
![]()
سوالتو اینجا وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرچ کردم ولی چیزی ندادسوالتو اینجا وارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یه میل ساپورتی چیزی این موجانگ نداره ؟
![]()
تاریخ انتشارش که فعلا mojang چیزی نگفته درباره اش و احتمالا هم نیاز نداشته باشه که دوباره خرید کنید و مثل یک اپدیت به بازی وارد میشه مثل adventuer pack که اپدیتی بود که کل بازی رو عوض کرد
و مشکلات زیادی رو هم ایجاد میکنه این اپدیت تو سرور ها مثلا همین pvp که کسی نمیتونه مستقیم به یکی دیگه حمله کنه و یا همین سیستم جدید furnace و pet ها که باید مواظب furnace باشی و sign out و afk نشی که البته واسه اینا احتمالا plugin و mod بیاد
ولی شما نگران نباش شما بخر و فعلا notch درباره تاریخ انتشار و اینکه به صورت اپدیت میاد یا بازی جداگانه تو سایت ننوشتن و به کسی تاحالا اطلاع ندادن و فکر نمیکنم بیان به email شما پاسخ بدن
کدوم یکی از آپدیت های Minecraft رو بیشتر دوست داشتید؟
Halloween Update Alpha 1.2.0
Adventure Update Beta 1.8
1.4.2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1.5 Redstone Update
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)