با سلام عرض کنم خدمتتون که دوست عزیز من صدای این هدست هارو نشنیدم واسه همین نمیتونم رو صداش نظر بدم ولی یقینا از مدل هایی که معرفی شد و شما میتونی تو رنجی که گفتی بگیری پایین تر خواهد بود.موفق باشید
با سلام عرض کنم خدمتتون که دوست عزیز من صدای این هدست هارو نشنیدم واسه همین نمیتونم رو صداش نظر بدم ولی یقینا از مدل هایی که معرفی شد و شما میتونی تو رنجی که گفتی بگیری پایین تر خواهد بود.موفق باشید
دوستان هر کی Xb-500 خواست .بهم پیام خصوصی بده .اینجا نمیخوام اعلام کنم چون مغایر با قوانین هست .
یه 630 اصلی دارم ولی احساس میکنم اونطور که باید و شاید بیس نمیزنه هم روی کامپیوتر امتحان کردم هم روی گوشی (5130)دوستان اگه میشه راهنمایی کنن
با سلام .دوست من با آهنگ Mommased هم تست کنید آگر باز هم نظرتون بر نگشت ببرید گارانتی
ممنون دوست عزیز
یعنی به نظر شما jabra Street 2 از این دو مدلی که من معرفی کردم کیفیت بالاتری داره..؟
630 کریتیو از jabra Street 2 بهتر هست..
متاسفانه گارانتیش تموم شده نمیدونم شاید هم سطح توقع من بالاست چون خیلی وقته دارمش
اگه میشه لینک آهنگو برام پیغام کنید چون یدونه دانلود کردم بیشتر جاز بود
Last edited by danijon_2006; 15-04-2013 at 22:53.
سلام
میخواستم بپرسم هدفون Genius 400A برای خرید مناسبه یا نه ؟
دوست من من صدای این دو مدلی که معرفی کردید رو نشنیدم نمیتونم نظر بدم
من احساسم اینه که صداش بدتر از street 2 و 630 نباشه بهترم نیست
سعی کنید حالا که دارید هزینه میکنید یه چیزی بخرید که بعدا پشیمون نشید اگر از تب بلوتوس و وایرلس بیایید بیرون میتونید از مدل های Sennheiser و یا حتی Klipsch مدل مناسبی رو انتخاب کنید
دوست من زیر 100 تومان صدا خواستید فقط Creative Ep630 اگر به مدلش کار دارید هر چی دوس داشتید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)