تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 421 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر من بهترین کار این هست که مطلب رو به طرف بفهمونی و اگر که باز هم مسخره کرد بهش به شوخی و جدی بگید که : شما فکر کنید منظور من همونی ایه شما فکر می کنید ، شما خوب اصلا ، حق با شماست !
    لبخند هم داشته باشی طرف پشیمون میشه از کردش

2. 3 کاربر از ba maram بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

با زن های نامحرمی که جلوی شما حجاب خود را برمی دارند چگونه باید برخورد کرد؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

اگر غریبه هستند در صورت امکان مکان رو ترک کنید
    اگر فامیل هستند مراوده با اون خانواده رو کم کنید
    اگر مجبور به رفت و امد هستید جدا از جمع مشغول دیدن تلویزیون و یا صحبت با کسی دیگر باشید
    ولی
    چون امری شخصی هست نمیشه انتظار داشت شما ارشاد کنید ایشون رو چون معمولا با واکنش تندی مواجه خواهید شد!

5. 10 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من امر شخصی هستش و شما نمی تونین انتظار داشته باشین ایشون به خاطر شما حجابش رو رعایت کنه.
    اگه ناراحتین می تونین سمتی از جمع بشینین که ایشون رو نبینین و یا با هر روش دیگه ای ایشون رو از دید خودتون خارج کنید.

ولی اگه جمع مذهبی هستش و همه بابت این موضوع ناراحت هستن ، میتونین به یکی از خانم های نزدیک به ایشون بگین تا به جو محیط احترام بگذارن.

7. 6 کاربر از bijandarbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

مشکلم اینه که نمیتونم چرت و پرت بگم
    جمعشون جمعی نیست که حرفی واسه گفتن داشته باشم
    شما فکر کنید من اینقد کم حرفم که یه رابطه ۵ ساله رو به همین خاطر زدم نابود کردم٬ یعنی حتی پای تلفنم نمیتونستم حرف بزنم٬
    یعنی چیزی نداشتم بزنم
    حرفام زیاد زیاد ۵ دقیقه ای ته میکشید /
    شاید مسخره به نظر برسه ولی به نظرم شما باید برای حرف زدن تمرین کنید. ذهن شما الان این طور عادت کرده و شکل گرفته.شما میتونید تغییرش بدین

9. 2 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان با فروشندگانی که قصد تمسخر ما رو دارن چطور باید برخورد کرد؟ مثلا من رفتم یه مغازه فلان مارک رو خواستم بعد گفت نداریم ما فقط این دو مارک رو کار میکنیم. در حالی که اون دو مارک مربوط به صنف دیگه بود. کلا قصد داشت یه تیکه بندازه ما رو کنار دوستش سوژه کنه. منم به رو خودم نیاوردم ولی اومدم بیرون پیش خودم گفتم باید یه چیز بهش میگفتم. نظر شما چیه؟

11. این کاربر از M.Amorous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان با فروشندگانی که قصد تمسخر ما رو دارن چطور باید برخورد کرد؟ مثلا من رفتم یه مغازه فلان مارک رو خواستم بعد گفت نداریم ما فقط این دو مارک رو کار میکنیم. در حالی که اون دو مارک مربوط به صنف دیگه بود. کلا قصد داشت یه تیکه بندازه ما رو کنار دوستش سوژه کنه. منم به رو خودم نیاوردم ولی اومدم بیرون پیش خودم گفتم باید یه چیز بهش میگفتم. نظر شما چیه؟
    من فکر نمیکنم که بایستی جوابی بهشون میدادید
    شخصیت ضعیف و پایین خودشون رو با اینکار نشون میدن
    و اینکه شما شاید تنها همین یکبار با این ادم برخورد میکنید ارزش اینو نداره که بخواید بحثی داشته باشید

13. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان....
    نمیدونید چقدر امشب دلم گرفته... خستم از این حرفایی که مردم پشت سرم میزنند ... همه بهم بدبینند ...
    من الان 1 سالی میشه به موضوعی که واقعا بهش فکر نمیکنم دختر و دختربازی و این ادا اطفاراست ...
    اونوقت نمیدونم چرا هرکی از راه میرسه به من انگ دختر باز بودن رو میزنه!!! پدر و مادر ، فامیل ، همسایه ... نمیدونم والا چه وضشه ...
    والا قیافه ام هم شبیه دختر بازا نیست نمیدونم چرا ملت در مورد من این فکرو میکنند ... رفتارشون طوریه که انگار من یک جوونی ام که از صبح تا شب به فکر این علاف بازیام...
    والا بخدا راست میگم ... من الان یه سالی میشه کلا دختری هم بخواد پا بده من بهش پا نمیدم ... اصن کلا پر و بالم شکسته ... از لذتهای دنیا هیچ لذتی نمیبرم ... نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه... کلا با هیچی حال نمیکنم و هیچی برام لذتبخش نیست ، توی اوج جوونی دارم حس پیری میکنم ... فقط با پول حال میکنم که اونو ندارم.. بسوزه پدر بی پولی...
    اونوقت چرا این جماعت این فکرا رو در مورد من میکنند و انگار با یک جوون هرزه و علاف روبرو میشند!؟

کاری شما باید بکنید اینه که پاتونو مغاره ی چنین آدمهای حرامزاده ای (مشخص نیست پدر واقعیشون کیه) نزارید تا کار و کاسبیشون به فنا بره... کلا" قشر بازاری و کاسب یک مشت آدم بیسواد بیشعورند ... تو یک مغازه ای تابستون کار (فروشندگی) کردم لاشی پولمو نمیده ... بازاری یعنی دزد ، یعنی مال مردم خور ، یعنی حرامی....همشون یک مشت نکبتند...
    Last edited by banii; 14-10-2014 at 23:18.

15. 9 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

کار درستی کردید. فروشنده به هیج وجه حق نداره با مشتری که درون مغازه اش هست، شوخی بکنه حتی کوچک ترین حرفی که جنبه ی شوخی داشته باشه نشان از شاید بی تجربگی فروشنده و شاید کم عقل بودنش هست.
    اگه جای دیگه ای به اینجور افراد برخوردید ، فقط یه نیشخند بزنید و باگفتن کلمه ی « ممنون » سریعا از مغازه خارج شید. دیگه خود فروشنده چند بار که اینطور باهاش از سوی مشتری هاش برخورد بشه خودش تا ته قضیه رو میره که چه اشتباهی داره میکنه.

17. 7 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام دوستان....
    نمیدونید چقدر امشب دلم گرفته... خستم از این حرفایی که مردم پشت سرم میزنند ... همه بهم بدبینند ...
    من الان 1 سالی میشه به موضوعی که واقعا بهش فکر نمیکنم دختر و دختربازی و این ادا اطفاراست ...
    اونوقت نمیدونم چرا هرکی از راه میرسه به من انگ دختر باز بودن رو میزنه!!! پدر و مادر ، فامیل ، همسایه ... نمیدونم والا چه وضشه ...
    والا قیافه ام هم شبیه دختر بازا نیست نمیدونم چرا ملت در مورد من این فکرو میکنند ... رفتارشون طوریه که انگار من یک جوونی ام که از صبح تا شب به فکر این علاف بازیام...
    والا بخدا راست میگم ... من الان یه سالی میشه کلا دختری هم بخواد پا بده من بهش پا نمیدم ... اصن کلا پر و بالم شکسته ... از لذتهای دنیا هیچ لذتی نمیبرم ... نمیدونم منظورمو میفهمید یا نه... کلا با هیچی حال نمیکنم و هیچی برام لذتبخش نیست ، توی اوج جوونی دارم حس پیری میکنم ... فقط با پول حال میکنم که اونو ندارم.. بسوزه پدر بی پولی...
    اونوقت چرا این جماعت این فکرا رو در مورد من میکنند و انگار با یک جوون هرزه و علاف روبرو میشند!؟

کاری شما باید بکنید اینه که پاتونو مغاره ی چنین آدمهای حرامزاده ای (مشخص نیست پدر واقعیشون کیه) نزارید تا کار و کاسبیشون به فنا بره... کلا" قشر بازاری و کاسب یک مشت آدم بیسواد بیشعورند ... تو یک مغازه ای تابستون کار (فروشندگی) کردم لاشی پولمو نمیده ... بازاری یعنی دزد ، یعنی مال مردم خور ، یعنی حرامی....همشون یک مشت نکبتند...
    شما یا باید برای خودتان زندگی کنید یا حرف مردم.شما اگر میخواهید برای خودتان زندگی کنید کاری به حرف های دیگران نداشته باشید.راه خودتان را بروید.مردم هر چه میخواهند بگویند.بالاخره کم کم مردم متوجه اشتباهشان در مورد شما میشوند
    ولی اگر بخواهید برای حرف مردم زندگی کنید باید از هرگونه کار شک برانگیز خودداری کنید.یعنی اگر میخواهید به مراسمی بروید که انجا ممکن هست دختر باشد از رفتن به انجا اجتناب کنید
    جلوی جمع فامیل با دختر ها گرم نگیرید...و خلاصه خیلی احتیاط کنید و تلاش کنید تا نظر مردم را عوض کنید

متاسفانه مردم ما عادت دارند زود قضاوت کنند....مثلا وقتی یک نفر معتاد هست اگر ترک هم بکند بعد از 5 سال باز به چشم یک معتاد بهش نگاه میکنند.البته در مورد خوبی این قضیه اصلا صدق نمیکند مثلا اگر یک نفر ادم خوبی باشد و یک دفعه بد بشود دیگر اصلا به چشم ادم خوب به او نگاه نمیکنند.

البته این کاری هست که دقیقا خودتان هم انجام میدهید.

اگر یک بازاری پول شما را خورده باشد یا یک نفر قصد خندیدن به دوستمون رو داشته باشد دلیل نمیشود که همه بازاری ها ادم های بدی باشند.

نوع نگاه خود را به دیگران تغییر دهید تا دیگران هم نوع نگاهشان را به شما تغییر دهند

19. 15 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •