البته من این مارک سپید رو ندیدم ولی موارد مشابهی که دیدم و ساخت داخل بوده ،
بطور کل مصرف گاز بیشتری از پکیج های دیواری مانند بوتان و ... دارند .
و راندمان پایینتری از اینها دارند .
مصرف پکیج های دیواری فوری کمتر از اینهاییست که شما نام بردید
البته من این مارک سپید رو ندیدم ولی موارد مشابهی که دیدم و ساخت داخل بوده ،
بطور کل مصرف گاز بیشتری از پکیج های دیواری مانند بوتان و ... دارند .
و راندمان پایینتری از اینها دارند .
مصرف پکیج های دیواری فوری کمتر از اینهاییست که شما نام بردید
برای خونه ی 120 متری با مشخصات زیر چه پکیجی بخرم ؟
دو خوابه هر خواب حدود 10 متر مربع - رادیاتور 15 پره در هر اتاق خواب
حمام حوله خشک کن
دو عدد رادیاتور 20 پره در پذیرایی (مساحت پذیرایی 55 متر حدودا)
منطقه کرج-و طبقه آخر هستیم.
ضمنا آیا میشه پکیجو تو بالکن نصب کنم ؟ آیا زمستونها خراب نمیشه ؟ یا یخ نمیزنه ؟ مصرفش بالاتر نمیره ؟
--------------------
لطفا تعداد پره های مورد نیازم رو هم حساب کنید؟آیا اون تعدادی که نوشتم کافیه ؟
Last edited by ghahremanimehdi; 27-09-2014 at 17:29.
پکیج های 24 کیلووات جواب میدن
اگر رادیاتور با کیفیت استفاده کنی 15 پره برای اتاق زیاده ولی اگر تمایلداری بالاتر ببندی کار خیلی خوبیه !
پذیرایی با آشپزخانه 55 متره ؟
پکیج ها اکثرا سیستم آنتی فیریز دارند و در برابر یخ زدگی واکنش نشان میدهند
ولی احتمال عمل نکردن این سیستم به خاطر دلایل فنی و قطع برق است
ضمن اینکه دستگاه در تراس به سبب وجود گرد و خاک و سایر عوامل تحت تاثیر عوامل جوی میگیره .
مگر اینکه تراستون رو با پنجره یا ... ببندید
مصرف گاز هم کمی بالاتر میره
موفق باشید
پکیج های 24 کیلووات جواب میدن
اگر رادیاتور با کیفیت استفاده کنی 15 پره برای اتاق زیاده ولی اگر تمایلداری بالاتر ببندی کار خیلی خوبیه !
پذیرایی با آشپزخانه 55 متره ؟
پکیج ها اکثرا سیستم آنتی فیریز دارند و در برابر یخ زدگی واکنش نشان میدهند
ولی احتمال عمل نکردن این سیستم به خاطر دلایل فنی و قطع برق است
ضمن اینکه دستگاه در تراس به سبب وجود گرد و خاک و سایر عوامل تحت تاثیر عوامل جوی میگیره .
مگر اینکه تراستون رو با پنجره یا ... ببندید
مصرف گاز هم کمی بالاتر میره
موفق باشید
پذیرایی با آشپزخانه 62 متره حدودا
چه مارک و چه مدلی خوبه؟ که خرابیش کم باشه و قطعات یدکیش موجود؟؟
Last edited by ghahremanimehdi; 28-09-2014 at 09:11.
سلام . مخزنی اتلافِ انرژیِ بیشتری داره چون مخزن هم به سیستم اضافه میشه و هر چقدر هم مخزن رو عایق بندی کنند باز هم اتلاف انرژی داره .
QUOTE=MOHAMMAD_ASEMOONI;8403920]سلام . مخزنی اتلافِ انرژیِ بیشتری داره چون مخزن هم به سیستم اضافه میشه و هر چقدر هم مخزن رو عایق بندی کنند باز هم اتلاف انرژی داره .[/QUOTE]
ضمن تشکر از پاسخ شما
ولی من گمون میکنم مصرف بیشتر این دستگاه در مقابل امتیازاتی که این دستگاه داره قابل چشم پوشی هستش. از طرف دیگه چون نهایت پرمصرفی هم مربوط به سه یا 4 ماه از سال میشه!
همکارم من این دستگاه رو داره(البته مارک سپید رو داره از مارکهای دیگه خبر ندارم) . میگه سه ساله خریدمش حتی یکبار هم تو این سه سال مشکل پیدا نکرده که نیاز به تعمیرکار داشته باشه. هرچند وقت سنگهای رسوبگیر رو میشوره دوباره میزاره سرجاش.
مزیت مهمش اینه که خیلی دیر رسوب میگیره. دیگه اینکه گرمای خوبی هم داره. دیگه اینکه کاملا مکانیکیه. دیجیتالی و... نیست که اگه بردش بسوزه خدا تومن پول بدی.
خود نصاب هاش میگن این دستگاه حداقل تا 5 سال باهات کاری نداره.
تنها بدیش خدمات پس از فروششه . که خوب تیست. که اون هم مهم نیست . چون این دستگاه حداقل تو 4 سال اول هیچ مشکلی نداره. خوب مگه شرکتهای دیگه که گارانتی و مثلا خدمات خوبی دارند، مدت زمانش چقدره؟ نهایتا 24 ماه یا 28 ماهه هستش. بعدش شروع میکنن به پول گرفتن.
این دستگاه از اونجاییکه مکانیکیه . گمون میکنم اگه خراب هم بشه هزینه تعمیرش پایینه.
من حتی از بعضی نمایندگیهای قبلی این مارک پرسیدم راجب این دستگاه. که مثلا خیلی گله داشتند از خدمات پس از فروشش. ولی خودشون به من گفتند مدلهای جدید این کارخونه که مخزنی نبوده و فن دار بوده خیلی اذیت کرده. ولی خود اونها گفتن اگه مدلهای قدیمی ترش که مخزنی و بدون فن بوده رو گیر بیاری خیلی خوبه و خرابی نداره..
از همه مهمتر قیمتشه که خیلی ارزون تره.. 1.450.000 . شما بگید سر جمع به صرفه تر و خاطر جمع تر نیست؟؟!!
ضمن تشکر از پاسخ شما
ولی من گمون میکنم مصرف بیشتر این دستگاه در مقابل امتیازاتی که این دستگاه داره قابل چشم پوشی هستش. از طرف دیگه چون نهایت پرمصرفی هم مربوط به سه یا 4 ماه از سال میشه!
همکارم من این دستگاه رو داره(البته مارک سپید رو داره از مارکهای دیگه خبر ندارم) . میگه سه ساله خریدمش حتی یکبار هم تو این سه سال مشکل پیدا نکرده که نیاز به تعمیرکار داشته باشه. هرچند وقت سنگهای رسوبگیر رو میشوره دوباره میزاره سرجاش.
مزیت مهمش اینه که خیلی دیر رسوب میگیره. دیگه اینکه گرمای خوبی هم داره. دیگه اینکه کاملا مکانیکیه. دیجیتالی و... نیست که اگه بردش بسوزه خدا تومن پول بدی.
خود نصاب هاش میگن این دستگاه حداقل تا 5 سال باهات کاری نداره.
تنها بدیش خدمات پس از فروششه . که خوب تیست. که اون هم مهم نیست . چون این دستگاه حداقل تو 4 سال اول هیچ مشکلی نداره. خوب مگه شرکتهای دیگه که گارانتی و مثلا خدمات خوبی دارند، مدت زمانش چقدره؟ نهایتا 24 ماه یا 28 ماهه هستش. بعدش شروع میکنن به پول گرفتن.
این دستگاه از اونجاییکه مکانیکیه . گمون میکنم اگه خراب هم بشه هزینه تعمیرش پایینه.
من حتی از بعضی نمایندگیهای قبلی این مارک پرسیدم راجب این دستگاه. که مثلا خیلی گله داشتند از خدمات پس از فروشش. ولی خودشون به من گفتند مدلهای جدید این کارخونه که مخزنی نبوده و فن دار بوده خیلی اذیت کرده. ولی خود اونها گفتن اگه مدلهای قدیمی ترش که مخزنی و بدون فن بوده رو گیر بیاری خیلی خوبه و خرابی نداره..
از همه مهمتر قیمتشه که خیلی ارزون تره.. 1.450.000 . شما بگید سر جمع به صرفه تر و خاطر جمع تر نیست؟؟!![QUOTE=payamerahaee;8404816]
دقیقا همینطور که گفتید پکیج زمینی نسبت به پکیج دیواری هم برای سرویسکار وهم برای مصرف کننده دارای حسن های زیادی هستش که هر چقدر از لحاظ مکانیکی ساده تر و کم حجم تر باشه برتریش بیشتر هم میشه واین یه
4تا=2*2 سادست هر چی قطعات کمتری درگیر باشن در نتیجه خراب کمتری داره وسرویسکار در تشخیص عیب راحتتره.
ولی در مورد خدمات پس از فروش یه مقدار باید تامل کرد,محصولی که خدمات نداشته باشه میتونه در اینده شمارو به دردسر بندازه.
ولی در مورد برند سپید چیزی نشنیدم
Last edited by payamerahaee; 29-09-2014 at 15:47.
سلام دوستان گرامی
دوسال پیش خانه ای خریدم که پکیج بوتان BL220 داشت تا چند وقت پیش هم بدون مشکل کار می کرد اما از ماه گذشته هر وقت دلش بخواد آبگرم داره هر وقت هم نخواد آبش سرده بخوام فنی تر صحبت کنم وقتی آبگرم باز میکنم سیستم جرقه می زنه شعله روشن میشه اماجرقه زدن ادامه پیدا میکنه تا اینکه شعله خاموش بشه ومتاسفانه آب سرده به تمام نمایندگی ها زنگ زدم ومراجعه کردم اما هیچکس حاضر نشد برای تعمیر بیاد ومتفق القول میگفتن آفتابه خرج لحیمه !! باید پکیج نو بخری
لطفا اگر راهی داره راهنمایی کنید تا خودم دست به آچار بشم
دستگاه باید توسط نمایندگی دیده بشه و مورد موردی نیست که علاج نداشته باشه یا پر درد سر باشه .
ولی در کل دوره پکیج های BL220 دیگه تموم شده و اگر منزل تون اجاره ای نیست بهتره بفکر یک دستگاه جدید باشید
Last edited by تپل; 30-09-2014 at 00:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)