سلام
به نظرتون هزینه ها درست تر نیست ؟
باز با توجه به این جمله :
- Typical margins from the watermelon grower to a regional market
سلام
به نظرتون هزینه ها درست تر نیست ؟
باز با توجه به این جمله :
- Typical margins from the watermelon grower to a regional market
Mt بنظرم Metric Tonne هست.
oxford: metric tonne ■ noun a unit of weight equal to 1,000 kilograms
سلام ، به نظرم تا حدودی همون هزینه معنی میده اینجا.
در اینجا margin یعنی اختلاف قیمت هندونه سر زمین و توی بازار!که البته بی ربط به هزینه رسیدن هندونه از پرورش دهندش به بازار نیست!یعنی از دید یه فرد خارجی که دستی در این انتقال هندونه نداره ، این margin همون هزینه میشه. و برای کسی که می خواد این انتقالو انجام بده margin یکم مفهومش فرق می کنه!
معمولا در marketing منظور از margin اختلاف قیمت در دو مرحله مختلف فرایند رسیدن کالا به مصرف کننده هست.
اینجا که از marginS استفاده کرده احتمالا منظورش اینه که رسیدن هندونه از پرورش دهنده به بازار مراحلی داره ، و هر کدوم از این مراحل یه margin داره.
سلام
فکر می کنم این دیگه کار ترجمه نیست ، و ریاضیه!و فکر کنم جاش این جا نباشه!(بازار گرمی برای انجمن ریاضیات)
شما فرض کن در نقطه ای مثل x میینیمم رخ داده .حالا فرض کن L1 در نقطه x مقدار a رو داره و L2 در نقطه x مقدار b رو داره.حالا بیا همه نقاطی رو در فضا در نظر بگیر که L1 در اون نقاط میشه a. که خوب اسم این سطحو میزاریم لوزیگون!دقت کنید که در داخل لوزیگون مقدار L1 کمتر از a میشه و روی لوزیگون L1 دقیقا a میشه و بیرون لوزیگون L1 بیشتر از a میشه!
همچنین نقاطی رو در فضا در نظر بگیر که L2 در اون نقاط میشه b که خوب اسم این سطحو میزاریم بیضیگون!دقت کنید که در داخل بیضیگون مقدار L2 کمتر از b میشه و روی بیضیگون L2 دقیقا b میشه و بیرون لوزیگون L2 بیشتر از b میشه!
حالا نکته اینه که شما اگه بتونی از نقطه x روی سطح لوزیگون ، طوری حرکت کنی که همچنان روی لوزیگون بمونی و بری داخل بیضیگون ، چون L1 ثابت میمونه و L2 کم میشه مقدار lasso کم میشه. پس چون x مینیممه ما نباید بتونیم همچین حرکتی انجام بدیم!
خوب حالا میشه با کمی تجسم هندسی فهمید که اگه قسمتی از لوزیگون داخل بیضیگون باشه ، حتما میشه همچین حرکتی انجام داد!
پس هیچ قسمتی از لوزیگون نباید داخل بیضیگون باشه و با توجه به اینکه هر دو از x می گذرن ، باید یه جورایی مماس باشن!
margin سود ناخالصم معنی میده ولی فکر کنم همون تفاوت قیمت که ali-hp گفتن بهتره
The ratio between irrigated and rainfed surface also depends from the weather and the on-going campaign: in 2009 (a year when rains arrived in the right moment) the irrigated area was 89,000 ha against a rainfed cultivated area of 155,000, while in the 2010-2011 campaign (affected by severe droughts) irrigated areas cultivated with wheat was 100,000 ha vs. a rainfed cultivated area of 102,000 ha (FAO-FAAHM 2011).
campaign کوفتی یعنی چی اینجا ؟
خودم هم یه سوال بپرسم.
من از جمله پررنگ شده زیر چیزی رو درک می کنم که چندان از نظر منطقی درست نیست. بی زحمت یه نگاه بندازید ببینید درست فهمیدم!
آمار، تغییرات در میزان بروز مسئله را به آن اندازه اندازه گیری نمی کند که تغییرات صورت پذیرفته در گرایش های اجتماعی نسبت به مسئله و فعالیت های سازمانی نهادهای ردیابی کننده را اندازه می گیرد.
The same pattern occurs after nearly every successful cam¬paign to draw attention to a new social problem. Whenever a previously ignored social condition becomes defined as a serious social problem, and people begin to worry about it and try to solve the problem, they also begin keeping better records and, as a result, statistics for that problem show a sharp rise. In most cases, this need not mean that the problem is getting worse; rather, the statistical change reflects the fact that people now consider the problem worth reporting and important enough to deserve more accurate records. The statistics do not measure changes in the incidence of the problem so much as changes in social attitudes toward that problem and the organizational practices of the agencies that keep track of it. (However, activists often point to such statistics as evidence that the problem is get¬ting worse, and argue that even more needs to be done to address the problem.)
زیاده منت استممنون. ولی اصل سوال هنوز پابرجاست.
علم آمار قاعدتا تغییرات پدیده ها رو نشون میده و زیاد کاری با گرایش های اجتماعی افراد یا فعالیت های نهادها نداره در حالی که جمله فوق (اونطوری که من می فهمم) برعکس اینو میگه.
![]()
![]()
سلام
به نظر من اینجا statistics به معنای علم امار نیست!اینجا صرفا یعنی امار ، گزارش...اینجا منظور از statistics ، اماره یک مساله اجتماعی خاصه ، مثلا امار تصادف!!!
متن اینو می خواد بگه که وقتی یک مساله اجتماعی که قبلا بهش توجهی نمیشده ، حالا جدی گرفته بشه، مردم و سازمانهای مربوطه در اون مورد حساس و نگران میشن و در نتیجه مردم گزارشات بیشتری از داشتن اون مشکل می دن و بنابراین امار اون مساله اجتماعی بالا میره.
اما این امار بیشتر از اینکه تغییر تعداد وقوع اون مساله اجتماعی رو نشون بده ، تغییرات واکنش اجتماع نسبت به اون مساله و اقدامات سازمانهای مربو طرو نشون میده.
سلام
از نظر کیفی بله؛ حق با شماست. ولی تغییر در کمیت یه کار آماریه. همونطور که دانشجویان علوم اجتماعی هم کار آماری انجام میدهند.
در اینجا تغییر در نگرش جامعه نسبت به مشکل موجود را اندازه میگیره. یعنی فرض کنید امسال کمتراز 20% مردم به وجود اختلاس در ادارات اهمیت میدهند. ولی سال اینده بیش از 50% مردم.
فعالیت سازمانی هم باید شدتش را اندازه گرفته باشه. در واقع شدت واکنش نهادها به مشکل را اندازه میگیره.
---------------------------------------------
margin=profit margin=حاشیه سود
تفاوت هزینه تولید با قیمت بازار که در زمانهای مختلف، تغییر میکنه.
سلام
seems you forgot about my question about campaign in the last page
any way
====
they have a stake in the carpet industry and their performance is decisive for the profitability of the business, even if most of the capital immobilization and the risk eventually fall on the carpet maker.
i can understand meaning but can't put the right words together
my main problem is here :
even if most............. i know what text says but translation.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)