اره سرعت دانلودش 440 تا 450 بود همین که مودم رو خاموش روشن کردم دیگه افتاد روی همون دو مگ دانلودش شد 250 تا 270 .عجب بی ناموسایی هستند .اینم فیلم جدیدشونه .خیلی تخم حرومن..
اره سرعت دانلودش 440 تا 450 بود همین که مودم رو خاموش روشن کردم دیگه افتاد روی همون دو مگ دانلودش شد 250 تا 270 .عجب بی ناموسایی هستند .اینم فیلم جدیدشونه .خیلی تخم حرومن..
دوست من در ... بودن اونا که شکی نیست اما لطفاً اینجا مؤدب تر باشین.
راستی من ازشون شکایت کردن به سازمان تنظیم مقررات و امروز بهم زنگ زدن و دارن پیگیری میکنن.
سرعت عالی شده. فک کنم جبران کردن
سرعت دانلود هم بین 400 تا 500 نوسان داره :
![]()
توضیحت مبنی بر شکایت چی بود؟بهشون چی گفتی؟
چشم مودب میشم اخه من وقتی اعصابم خورد میشه دیگه نمی فهمم چکار دارم میکنم.
شما هم تا حالا هزار بار شکایت کردی ولی خودت نتیجش رو میدونی هیچ فایده ای نداره باید سوخت و ساخت ولی نمیدونم چرا مال بعضی ها بالای 3 مگ هست.چطور چنین چیزی ممکته؟
اینم سندش تازه موقع تست داشتم فایل دانلود میکردم سرعت کمی اومد پایین وگرنه تست اول از سرور باکو 3.8 بود..
![]()
دوستان الان وضعیت کسانی که نامحدود دارن چطوره ؟ ماه دیگه میام مخابرات . میخوام 512 نامحدود بگیرم . به نظرتون بیام یا نه ؟
دوستان امکانش هست سرعت رو واسه 1مگ محدود باز بذارن؟ الان ریت دانلودم 130 هستش. زنگ بزنم اپراتور؟؟؟؟
*قبلآ از شاتل سرویس 512 داشتم ریت دانلودم 300 بود
متن شکایتم رو گذاشتم چند صفحه قبل.کم فروشی در پهنای باند.امروزم که تماس گرفتن گفتم از 30 روز 17 روزش خرابه.
من 512 نامحدود دارم.سرعت دانلودش بین 70 تا 100 متغیره اما بصورت معمولی روی 75 هستش.
ویرایش: همین الان واسه اینکه سرعت رو ببینی یه فایل رو گذاشتم دانلود و اسکرین شات گرفتم:
Last edited by KING iMAN; 20-01-2013 at 17:48.
دوستان با اینکه مخابرات پشتیبانیش داغونه و به قول دوستمون از سی روز 17 روزش خرابه منم ناراضی ام وروزی صد بار به این مخابرات لعنت میفرستم اما حضرت عباسی هیچ وقت از این که از مخابرات سرویس گرفتم پشیمون نشدم ..نظر شما ها هم همینه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)