تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام سیستم عامل را برای سرور میپسندید؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Windows

9 100.00%
  • Linux

0 0%
  • Unix

0 0%
  • Os2

0 0%
  • Other

0 0%
صفحه 240 از 337 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3369

نام تاپيک: بحث های تخصصی و عمومی شبكه

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

جواب منو بدید ترو خدااااااااااااااااااااااا ااااا
    من یک مودم وایرلس دیلینک خریدم و اینترنت رو با لبتاپ تو خونه به صورت بی سیم از اون می گیرم
    ولی در آپارتمان ما خیلی ها لبتاپ دارند و می ترسم استفاده کنند به خاطر همین تصمیم گرفتم روش رمز بزارم و به قسمت تنظیمات مودم رفتم و یه رمز بهش دادم ولی وقتی با لبتاپ بعد اینکه سرچ کرد و کانتک خواستم بشم رمز را هم می زنم ولی بعدش روی آیکن اتصال میزنه limited network یا limited acsess (یادم نیست) نمیدونم چیکار کنم ولی وقتی رمز را از روی وایرلس بر میدارم راحت وصل میشه خواهشن راهنمایی کنید سریعتر که کسی بیشتر از این کش نره از اینترنتمون
    با تشکر
    دوست عزیز نوع encryption که برای رمز تو مودم انتخاب میکنی چیه ؟ WEP , WPA یا WPA2 ممکنه کارت وایرلس لبتاپت از WPA2 پشتیبانی نکنه . شما از WPA استفاده کن.
    ثانیا ممکنه اولین پسوردی که دادی تو حافظه ویندوزت باقی مونده باشه . من نمیدونم ویندوزت چیه ولی اگه سون داری برو تو network and sharing و بعد تو wireless بعد اسم شبکت(اسمی که تو مودم واسه شبکه دادی) رو از اونجا پاک کن. بعد سعی کن دوباره به شبکه متصل بشی . اگه دوباره ازت پسورد خواست که کارتو درست انجام دادی .
    یه موضوع دیگه که ممکنه باعث این ایراد بشه اینه که ممکنه دستی به لبتاپت ip دادی و dns نداده باشی . برو تو تنظیمات ip و بزارش روی dhcp احتمالا درست بشه .
    راستی اگه ویندوزت سونه از troble shooting استفده کن ببین چه پیغامی میده . اینجا مطرح کن کمکت کنیم.

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------

در تکمیل فرمایشات دوست عزیزم باید بگم که تو مودم شما (linksys) تنظیمات nat توی منوی Application and gaming و سپس single port forwarding قرار داره .

2. این کاربر از alimisaghian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

تو دفاتر ای سی تی روستایی از شبکه lanاستفاده میشه میخاستم بدونم میشه تجهیزاتی قرار داد که کل روستا رو تحت پوشش شبکه قرار بده روستاها متا سفانه تحت پوشش ای دی اس نیست.منظورم بیسیم بود که مردم از خونه هاشون به صورت وایرلس به شبکه لن ای سی تی وصل بشن.

داره خودمونی میشه alimisaghian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

تو دفاتر ای سی تی روستایی از شبکه lanاستفاده میشه میخاستم بدونم میشه تجهیزاتی قرار داد که کل روستا رو تحت پوشش شبکه قرار بده روستاها متا سفانه تحت پوشش ای دی اس نیست.منظورم بیسیم بود که مردم از خونه هاشون به صورت وایرلس به شبکه لن ای سی تی وصل بشن.
    اگه پهنای باند اینترنت دفتر بالا باشه براحتی با یه دکل و اکسز پوینت outdoor میشه اینکارو کرد. البته برای اینکه ارتفاع دکلت چقدر باشه و از چه تجهیزاتی استفاده کنی به میزان زیادی به شرایط جغرافیایی منطقه بستگی داره . مثلا روستا توی دشته ؟ یا خونه ها روی کوه و تپه است و اینجور چیزا.........

داره خودمونی میشه learnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اوووووووووووووووه DIR 600 . یه وقتایی باهاش کار میکردم کلافم کرده بود.تو حالت روتر خیلی قاط میزد. برو تو تنظیماتش تو گزینه هاش (الان دقیقا یادم نیست کجاش بود) یه گزینه داره AP که روترو میزاره تو مود اکسز پوینت اونو فعال کن. البته وقتی اینکارو میکنی دیگه 192.168.0.1 نمیره توش . فکر کنمip روتر به 192.168.0.50 تغییر پیدا میکرد.. من که اینطوری مشکلم حل شد.
    مرسی
    توی قسمت تنظیمات اینرنتش بود . اما باز همونجوری هست .

راهی نیست که ارتباطشون قطع نشه . شبکه پیوسته وصل باشه .

مشکل روتر هست یا همه سیستمهای وایرلس همین مشکل را دارند ...

اگه مشکل روتر هست چه پیشنهاد میکند برم بگیرم

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    چون گفته بودید هر سوالی را بپرسید اومدم. وگرنه از همه دوستان حرفه ای از اینکه آماتور وارد شده پوزش میطلبم
    - برای افزایش کارایی احساس میکنم بهتر است پرینتر را شیر کنیم تا همه بتوانند از پرینتر استفاده کنید و بهتره بتوانم امکان شیر بعضی فایلها را نیز پیداکنیم.
    2-ضمنا امکان مدیرت بر عملکرد کامپیوتر شیر در شبکه یا افرادی که از اینترنت استفاده میکنند وجود دارد؟
    3-من برنامه های آموزشی و آموزش نرم افزارهایی را در نظر دارم که اگر بتوانم از یک کامپیوتر بقیه کامپیوترها و عملکرد آنها را ببینم کارم بسیار آسانتر میشودو یعنی بتوانم ببینم هر کسی دقیقا چه کاری انجام میدهد.
    حالا میخواهم ببینم با شبکه کردن این نیازها برطرف میشود؟
    ضما اوج مشکل این است که من شبکه کردن را بلد نیستم. من نتوانستم جواب سوالم را در اینجا پیداکنم .ترجیحا کتاب نباشد.

یک مساله مهم. من باید تمام سوالات و مشکلاتم را تا هفته آخر شهریور تمام کنم. مشغول انجام کارهای عقب مانده هستم. الان همه تمام شده به جز این قضیه!
    در حال حاضر از ویندوز xp استفاده میکنیم که در صدد تعویض آن با ویندوز7 هستم.
    ممنون میشوم به نحوی جواب بدهید که من هم متوجه بشوم تا انشاالله کم کم به جمع دوستان حرفه ای بپیوندم
    ممنون از همه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با سلام
    من از یک اکسس پوینت یا شایدم یک روتر microtec که دارای یک ورودی wan و چهار خروجی lan می باشد به وسیله کابل اینترنت را به محلی دیگر منتقل کنم.و برای این کار یک اکسس پوینت tp-link وایرلس با ورودی wan و چهار خروجی lan استفاده می کنم. ولی نمی توانم از اینترنت استفاده کنم. اگر می توانید من را راهنمایی کنید که کابل را به کدام پورت و تنظیمات tp-link چگونه تنظیم کنم . با تشکر

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام

مودم رو زدم به سویچ و IP سیستم ها رو دستی براشون تعریف کردم !

الان چند تا سوال :

1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2

2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟

3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

مودم رو زدم به سویچ و IP سیستم ها رو دستی براشون تعریف کردم !
    سلام افشین خان.

اولا که اگه به سیستمها دستی میخوای IP بدی (که بهتره ندی) ، باید DHCP رو Disable کنی که توی این عکسی که دادی Enable هست.

1. اون آی پی 192.168.1.2 چرا آزاد نیست ؟ من نمی تونم IP هیچکدوم از سیستم ها رو بزارم 192.168.1.2
    چون توی جدل پایین میبینی که 1.2 از طریق DHCP به یک سیستم اختصاص پیدا کرده. قسمت DHCP Table رو ببین.

2. اون دو تا IP که اون پایین نوشته یعنی 192.168.1.2 و 192.168.1.7 از کجا اومدن ؟
    همونطور که گفتم ، قسمت DHCP Table برای نشون دادن IP هاییه که از طریق DHCP به سیستمها اختصاص پیدا کرده. اینجا نشون میده که IP های 192.16.1.2 و 1.7 به دو تا سیستم اختصاص پیدا کردن(از طریق DHCP مودم)

3. وقتی IP رو دستی دادم به سیستم ها ، باید DHCP فعال باشه یا غیر فعال ؟
    همونطور که عرض کردم اگه میخوای دستی IP یدی باید DHCP غیرفعال باشه.

اما پیشنهاد من اینه که با DHCP به سیستمها IP بدی چون کارت راحت تر میشه. اما هرجور خودت دوس داری انجامش بده.

موفق باشی.

10. 2 کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام افشین خان.

اولا که اگه به سیستمها دستی میخوای IP بدی (که بهتره ندی) ، باید DHCP رو Disable کنی که توی این عکسی که دادی Enable هست.

چون توی جدل پایین میبینی که 1.2 از طریق DHCP به یک سیستم اختصاص پیدا کرده. قسمت DHCP Table رو ببین.

همونطور که گفتم ، قسمت DHCP Table برای نشون دادن IP هاییه که از طریق DHCP به سیستمها اختصاص پیدا کرده. اینجا نشون میده که IP های 192.16.1.2 و 1.7 به دو تا سیستم اختصاص پیدا کردن(از طریق DHCP مودم)

همونطور که عرض کردم اگه میخوای دستی IP یدی باید DHCP غیرفعال باشه.

اما پیشنهاد من اینه که با DHCP به سیستمها IP بدی چون کارت راحت تر میشه. اما هرجور خودت دوس داری انجامش بده.

موفق باشی.
    ممنون جناب وارسته

به این خاطر میخوام دستی به سیستم ها IP بدم ، چون قراره فقط چند تا از سیستم ها اینترنت داشته باشن !

الان چطوری بفهمم این دو تا IP به کدوم سیستم ها داده شده و چطوری باید IP ها رو آزاد کنم ؟

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون جناب وارسته

به این خاطر میخوام دستی به سیستم ها IP بدم ، چون قراره فقط چند تا از سیستم ها اینترنت داشته باشن !

الان چطوری بفهمم این دو تا IP به کدوم سیستم ها داده شده و چطوری باید IP ها رو آزاد کنم ؟
    خواهش میکنم

خب اینکه که اینترنت داشته باشه و نداشته باشه رو از توی خود مودم میشه تنظیم کرد. پیشنهاد میدم این روشی که میگم رو تست کنی که خودت هم یاد بگیری که چی به چیه. توی مودم یه قسمت داره به نام Access Control که از اونجا میشه مثلا ترافیک HTTP رو برای یه سری سیستمهای خاص Disable کرد.

برای اینکه بفهمی اون دو تا IP مال کدوم سیستمه, CMD رو باز کن و بزن:
    Ping -a 192.168.1.5
    بعد اینجا میفهمی که Computer Name اون سیستم با اون IP چیه.

13. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •