master's degree معادل کارشناسی ارشد خودمون هست.
اتفاقا ونگر بعد از سالها زندگی تو لندن انگلیسی رو با لهجه غلیظ فرانسوی صحبت میکنه.
باورم نمیشه با این قیافه درب و داغونش فقط 60 سالش باشه![]()
master's degree معادل کارشناسی ارشد خودمون هست.
اتفاقا ونگر بعد از سالها زندگی تو لندن انگلیسی رو با لهجه غلیظ فرانسوی صحبت میکنه.
باورم نمیشه با این قیافه درب و داغونش فقط 60 سالش باشه![]()
در مورد خرید بازیکن همیشه این حرف رو زده که کاملا درسته مخصوص در حال حاضر که بیشتر قیمتها غیر واقعیه!!!!
اگه نمیفروخت که الان باید با اون همه بدهی مثل طرفدارای ناتینگهام فارست و ... تیم رو تو یه دسته پایین تر تشویق میکردیم.همین آقای ونگر تیم رویایی آرسنال با اون همه ستاره مثل پت ویرا ، هانری و ... چوب حراج زد و دونه دونه این بازیکن ها رو فروخت ولی جایگزین خوبی برای آنها پیدا نکرد !
من همچین موافق نیستم خودمم هنوز بعضی اوقات بازیهای اون موقع رو باز نگاه میکنم ولی این نیز بگذرد....
متولد 22 اکتبر 1949 در استراسبورگ فرانسه.حالا این کهنه کار چند سالشه؟
Last edited by VBYOFSKI; 06-01-2010 at 23:12.
اولا که قیافش دربو داغون نیست دومم این چروک ها باعث زحمت زیادی در لیگ انگلس هست و پرورش ستارگن زیادی.
عاشق همین تفکرات ونگر هستم که نمونش در هیچ مربی تو دنیا نیست
عزیز جان چرا توهین میکنی؟
اتفاقا یکی از خوش چهره ترین و شیک پوش ترین مربی های لیگ برتر هست
به نظر من که تاکنون بزرگترین مربی تاریخ جهان هست
به نظر می رسد که مسئولان آرسنال در نظر دارند تا گونسالو ایگواین را به عنوان جانشین احتمالی سسک فابرگاس به امیریتس بیاورند.
سایت گل - این روزها اخبار متعددی در مورد احتمال انتقال سسک فابرگاس به رختکن برنابئو به گوش می رسد ولی به نظر می رسد که مسئولان آرسنال در صحبتهایی اعلام کرده اند که این معامله تنها در صورتی انجام می پذیرد که گونسالو ایگواین به رختکن امیریتس منتقل گردد.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، آرسن ونگر یکی از طرفداران پرو پاقرص ستاره آرژانتینی رئال است و آماده است تا برای به خدمت گرفتن ایگواین، سسک فابرگاس را به رختکن تیم مادریدی بفرستند. پیش از این مسئولان رئال تصمیمی برای به فروش رساندن ستاره آرژانتینی نداشتند ولی اکنون توپچی ها حاضرند تا او را با قیمتی در حدود 35 میلیون یورو به خدمت بگیرند. در این میان، روسای باشگاه بارسلونا نیز تمام تمرکز خود را برای به خدمت گرفتن سسک فابرگاس قرار داده اند و به همین دلیل این احتمال وجود دارد که مادریدی ها برای نشان دادن اقتدارشان به حریفان، این ستاره اسپانیایی را به رختکن خود بیاورند و همین ماجرا امیدهای مسئولان آرسنال را برای جذب ایگواین پررنگ تر می کند.
این در حالی است که هر دوی این بازیکنان اخیرا در صحبتهایی اعلام کرده اند که به تیمهای باشگاهی شان متعهدند ولی ممکن است پیشنهاد معامله این دوبازیکن، هر دوی آنها را وسوسه نماید.
2010/1/7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سران باشگاه های اروپایی می توانند بازیکنان آزاد را با قیمت ارزان تری خریداری نمایند.
سایت گل - رود فان نيستلروي، متسلدر، ماکسي رودريگس، روبرتو پيرس، باراخا، يسته ، رائول تامودو. چه کسي دنبال جذب اين ستاره ها نيست؟ مسؤولان تيمهايي که خواهان جذب اين ستاره ها هستند از ابتداي ماه ژانويه اين فرصت را دارند تا مذاکراتي را براي جذب آنها آغاز کرده و بدون پرداخت هزينه انتقال، به عنوان بازيکنان آزاد، آنها را به خدمت بگيرند. فيفا اکنون به 87 بازيکن شاغل در لاليگا اين اجازه را مي دهد که از هم اکنون در مورد آينده شان تصميم گيري نمايند. مدير ورزشي بودن در دنياي فوتبال کار سختي است. از روز اول ژانويه و با توجه به قوانين فيفا، بازيکناني که قراردادشان روز سي ام ژوئن سال جاري ميلادي به پايان مي رسد، مي توانند آزادانه با سران باشگاه هاي ديگر براي فصل آينده به مذاکره بپردازند. در حال حاضر 87 بازيکن شاغل در لاليگا چنين شرايطي دارند و بازيکناني از هر پست، سن و سبک دراين جمع ديده مي شود و جذب اين ستاره ها تنها به شرايط مالي بسته نيست، بلکه به برنامه ريزي نياز دارد. خريد اين بازيکنان يک مزيت خوب دارد و آن هم اين است که سران باشگاه خريدار، لازم نيست که مبلغي را به عنوان هزينه انتقال اين بازيکن بپردازند و بدين ترتيب مي توانند با قيمت به مراتب ارزان تري اين ستاره ها را به رختکن تيمشان بياورند. در ميان 87 بازيکن آزاد لاليگا، 12 بازيکن هستند که سابقه حضور در رقابتهاي جام جهاني را در کارنامه شان دارند که عبارتند از: متسلدر، رود فان نيستلروي، پرنيا، پابلو، ماکسي، پيرس، باراخا، والرون ، اتسبريا، ريکاردو و آيالا. در اين ميان مي توان بازيکنان باتجربه و صاحب نامي از جمله تامودو، دودک يا پانديني را نيز يافت که قراردادهاي همگي آنها در تابستان پيش رو به اتمام خواهد رسيد و از هم اکنون مي توانند به دنبال تيم جديدي براي خود باشند.
البته اين ماجرا تنها در رقابتهاي لاليگا حاکم نيست و در ليگهاي ديگر نيز به همين ترتيب دنبال مي شود. * ايتاليا اين روزها در فوتبال ايتاليا نقل و انتقالات ميليوني انجام مي شود و در اين ميان مديربرنامه ها نيز با انتقال بازيکنان آزاد از تيمي به تيم ديگر کميسيونهاي هنگفتي دريافت مي کنند. بازيکنان باتجربه اي که تابستان امسال به عنوان بازيکن آزاد معرفي خواهند شد و از هم اکنون اجازه مذاکره با تيمهاي ديگر را دارند، عبارتند از: ويه را( اينتر)، کاناوارو (يوونتوس)، ديدا و اينتزاگي( ميلان) و اسکولي (جنوا) * فرانسه شايد بتوان شاماخ را معروف ترين بازيکن فرانسوي دانست که شامل اين ماجرا خواهد بود. مهاجم جوان و مراکشي تيم بوردو که اکنون در کانون توجهات قرار دارد. آرسنال و ليورپول بي صبرانه خواهان جذب او هستند و قطعاً يکي از انتقالهاي بزرگ سال 2010 خواهد بود. ديگر بازيکنان عبارتند از کالستورم و گووو (----) و چيه رو(رنس) و همچنين فرناندو مورينتس (مارسي) * آلمان مسؤولان باشگاه بايرن مونيخ هنوز نتوانسته اند قرارداد تعدادي از بازيکنان کليدي شان را تمديد کنند. قرارداد اين بازيکنان در تابستان پيش رو به اتمام خواهد رسيد: رنسينگ، آلتينتاپ، فان بومل و فان بويتن. البته اينها تنها بازيکنان آزاد بوندس ليگا نيستند و بايد نام گرررو(هامبورگ)، لمان، اوسوريو، باشتورک، هيتزلسپرگر و کاکائو ( اشتوتگارت) و کوراني (شالکه ) را نيز به اين فهرست اضافه کرد. * انگليس بالاک را شايد بتوان صاحب نام ترين بازيکن آزاد جزيره دانست. البته تمام شواهد و قراين گوياي آن است که اين ستاره آلماني قراردادش را با چلسي تمديد خواهد کرد، ولي هنوز خبري در اين باره به صورت رسمي منتشر نشده است. ساير بازيکنان که شامل اين موضوع مي شوند، عبارتند از جو کول، دکو و بلتي (چلسي)، نويل، اوانس و اسکولز( منچستر يونايتد)، فابيو ائورليو (ليورپول)، آلمونيا، سندروس و فران مريدا( آرسنال) و پتروف (منچسترسيتي). توماس روسيچکي، بازيکن آرسنال نيز در اين فهرست قرار داشت که چند روز پيش قراردادش را با توپچي ها تمديد کرد.
منبع: روزنامه قدس - غزال زیاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم فروش سسک از طرف سایت گل آغاز شد.ایگواین به جای سسک
مربی باتجربه شیاطین سرخ در صحبتهایی اعلام کرده که یک بار برای خرید پائولو مالدینی اقدام نموده بوده است.
سایت گل - سرالکس فرگوسن، مربی باتجربه منچستر یونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که یکبار برای خریداری پائولو مالدینی، اسطوره فوتبال میلان وارد عمل شده بوده ولی با پاسخ منفی پدر این ستاره مواجه گردیده.
این مربی اسکاتلندی در صحبتهایی در این رابطه به این نکته اشاره کرده که ناکامی در جذب این مدافع برای او به منزله یکی از ناکامی در یکی از رویاهایش به عنوان یک مربی بوده و در این باره به روزنامه سان گفته: «همیشه دوست داشتم تا پائولو را اینجا و در تیمم ببینم ولی این غیرممکن بود. من در جریان دیداری، با پدر پائولو مالدینی دیدار کردم و به او گفتم که چقدر دوست دارم تا پسرش را در رختکن اولدترافورد و درتیمم ببینم. چزاره به من لبخندی زد و گفت: پدربزرگ من در میلان بود، پدرم هم بازیکن میلان بود.من هم برای میلان بازی کردم و پسرم هم همین کار را خواهد کرد و ماجرا به همین جا ختم شد.»
مالدینی در تمام طول زندگی ورزشی اش تنها در رختکن روسونری بود و در سال 2009 و در 40 سالگی از دنیای فوتبال خداحافظی کرد. او بیش از دو دهه از عمرش را در رختکن روسونری سپری نمود.
2010/1/7کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
... طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، ...
جوک میگن این هیلوود پول پرستم گفته در هیچ شرایطی سسک رو نمیفروشیم پس کملا منتفی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)