تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 280 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

اینطور که معلومه اومدن قاضی قطعی شده
    قاضی هم میتونه در نقش هافبک پاسور و نفوذی بازی کنه هم در نقش مهاجم

حضور قاضی در کنار زاید یعنی حضور دو بازیکن در کنار هم که علاقه زیادی به تقسیم توپ دارن و از پاس دادن فرار نمیکنن برعکس رضایی نوروزی اولادی و کاظمیان
    آیا دنیزلی متوجه این عدم گذشت در بین مهاجمین پرسپولیس شده؟

بازی کردن این دو بازیکن در کنار هم کارایی لازم رو داره؟
    فکر نمیکنید این دو بازیکن کمی شبیه به هم باشن؟
    شاید هم قراره قاضی یه نوری دونده تر باشه

من مطمئنم دنیزلی قاضی رو برای دادن پاس آخر به زاید یا در کل نفر آخر گرفته چیزی که بزرگترین ضعف فصلهای اخیر پرسپولیس بوده
    ما خیلی اوقات فرصتهای گلمون رو به خاطر کم دقتی در دادن پاس آخر از دست دادیم

تا نظر دوستان چی باشه
    من نظرم يه مقدار فرق داره. فكر نميكنم براي پست هافبك در نظر گرفته باشنش چون هم كريمي و داريم و هم نوري رو كه حتي ممكنه تو خيلي بازي ها حضور يه نفر از اين دو هم كافي باشه

به عقيده من قاضي رو تقريبا براي ذخيره زايد در نظر گرفتن. مثلا براي جانشيني زايد از دقيقه 60 به بعد تو بازي يا براي مواقعي كه تيم بخواد هجومي تر و با 2 مهاجم نوك بازي كنه

ولي در كل براي هر دليلي كه بخرنش خريد خوبي محسوب ميشه و مطمئنا ميتونه به تيم كمك كنه
    اگه اومدنش قطعي شده باشه فكر كنم ديگه جايي براي هاشميان وجود نخواهد داشت

2. 6 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم امسال هر چي پرسپوليس براي دفاع ودروازه بان خرج كنه كمهبخش حمله پرسپوليس امسال بد كار نكرد ولي دقاع تيمي وبي دروازه باني باعث شد همه گلها به باد برندر دنياي امروز دفاع خوب بهتر از حمله خوبه در فوتبال بايد اول به فكر گل نخوردن باشي بعد گل زدن اين يك اصل مهمه تو فوتبالشما همين چلسي رو نگاه كنيدچلسي به خاطر دفاع خوبش قهرمان اروپا شد نه خط حملش! بازي بارسلون چلسي رو در نيوكمپ توي ذهنتون مرور كنيد به نظرم بعد اين بازي بايد به جام قهرماني به اين تيم ميدادن به خاطر دفاع عالي و ثبات تيمي اواخر دهه 70 پرسپوليس با پروين اغلب تيمها رو به نتيجه 1 صفر ميبرد وبه اصطلاح با پنبه سر ميبريد در اون زمان تماشاگر و روزنامه ها بازم اعتراض ميكردن وارزوي تيم دهه0 6 پرسپوليسو ميكردن ولي همون تيم به خاطر دفاع خوب وتباث تيمي جام قهرماني رو به راحتي بالاي سر ميبرد. دفاع تيمي خوب و نداشتن نوسان (ثبات تيمي) براي نتيجه گرفتن در مسابقات ماراتن گونه ليگ جز اصول اساسي هستند

4. 6 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض "محمد قاضی" اولین خرید رویانیان

مرجع خبری پرسپولیس: محمد قاضي با پرسپوليس قرارداد داخلي بست و محسن بنگر هم به احتمال فراوان پرسپوليسي مي‌شود. به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ در حالي كه پس از پايان ليگ برتر زمزمه‌هايي مبني بر حضور چند بازيكن در پرسپوليس شنيده مي‌شد، امروز پيوستن محمد قاضي و محسن بنگر به اين تيم قطعي شد. بنا بر این گزارش، قاضي با پرسپوليس قرارداد بسته و محسن بنگر هم با محمد رويانيان به توافق كامل رسيده است. همچنين ايمون زايد از علاقه خود براي ماندن در پرسپوليس صحبت كرده بود، قرارداد خود را با اين تيم تمديد كرد. مهدی مهدوی کیا هم با نظر دنیزلی و توافق با باشگاه در پرسپولیس ماندنی شد. ضمن اينكه باشگاه پرسپوليس در حال انجام مذاكرات خود با علي كريمي براي تمديد قرارداد است.

6. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر شما با اومدن قاضی احتمال آمدن ادینهو یا فونیکه سی کم نشده؟

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

به نظر من بیشترین ضربه ای که پرسپولیس امسال خورد تو خط هافبکش بود نبود یه هافبک دفاعی مطمئن و همچنین ناهماهنگی بین دیگر هافبکهای میانی تیم باعث میشد فشار بیش از حد به خط دفاعی وارد بشه.جدا از بازیگوشیهای شیث به نظرم دفاع پرسپولیس از نظر اسمی چیزی از تیم های دیگه کم نداشت ولی همونطور که گفتم نبود هافبک های ششدانگ که بتونه به تیم سروسامون بده،پشت هیجده رو جمع کنه،فاصله بین خطوط رو رعایت کنه باعث میشد که دفاع اشتباه بیشتری داشته باشه.من اگه جای دنیزلی بودم مطمئنا چهار تا از گزینه هام تو خط هافبک بود و اولویتهام:رضا حقیقی،مهدی کیانی،مسلمان،ابراهیمی سپاهان،تیموریان،آبشک و بازیکنهای خارجی سطح بالا که از بین اینا حداقل چهارتا رو جذب کنه.مطمئن باشیداگه خط هافبکمون سال بعد هم دل به همین بازیکنا ببنده حتی با حسینی و بنگر هم به مشکل برمیخوریم.با وجود اسمیر به نظر من هوشیار میتونه ذخیره خوبی برای اسمیر باشه تا یه سهمیه لیگ برتریمون سوخت نشه.و بازیکنای دیگه که میتونن کمک کنن به پرسپولیس ماهینی،حفظ پولادی،محمد ابراهیمی،گوش چپ ملوان که اسمش الان یادم نیست،و جذب سه بازیکن خارجی که رویانیان نشون داده تو جذبشون تبحر خاصی داره.

9. 3 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

دنيزلي:به قراردادم با پرسپوليس پايبندم
    براي اينکه در فوتبال ايران به خواسته‌هايم برسم به قراردادم با پرسپوليس پايبندم.
    مصطفي دنيزلي که در حال حاضر در ترکيه به سر مي‌برد درباره خبرهايي مبني بر اينکه قرار است با باشگاه بشيکتاش ترکيه مذاکره کند، اظهار داشت: مصاحبه‌هاي حاشيه‌اي که از قول من در ايران و حتي ترکيه زده مي‌شود، درست نيست و به آنها توجه نکنيد. من در چند وقت اخير يک کلام هم مصاحبه نکرده‌ام. به همين طريق خواستم از طريق شما اعلام کنم که به اين صحبت‌ها توجه‌اي نشود.

وي افزود: براي اينکه در فوتبال ايران به خواسته‌هايم برسم پايبند قراردادم هستم تا بتوانم در اين تيم به هدفم برسم.

دنيزلي ادامه داد:‌ بقيه حرف‌هايم را انشاءالله در تهران با هواداران خواهم زد تا از برنامه‌هايم مطلع شوند.

وي در پايان درباره ديدارش با کي‌روش نيز گفت: با توجه به سفرم به ترکيه سري به اردوي تيم ملي زدم و ديدار بسيار خوبي با کي‌روش داشتم. من براي او آرزوي موفقيت کردم تا بتواند تيم ملي ايران را که پتانسيل خوب و مربي خوبي دارد، را به جام جهاني ببرد. اميدوار هستم که اين اتفاق براي تيم شما بيفتد.
    ورزش3

11. 5 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر شما با اومدن قاضی احتمال آمدن ادینهو یا فونیکه سی کم نشده؟
    من که زیاد با فونیکه سی موافق نیستم اما جای ادینهو رو نمیگیره
    چون ادینهو بیشتر یه وینگره تا مهاجم هدف و پستش با قاضی تداخلی نداره البته اگر دنیزلی روی ادینهو نظر داشته باشه

13. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من امیدوارم فقط از حول حلیم تو دیگ نیفتیم.
    اولا امیئدوارم این بازیکن هایی که نام برده میشند واقعا جذب بشند.
    ثانیا امیدوارم که اینقدر که به فکر جذب مدافع هستیم ، به فکر جذب هافبک خوب هم باشیم. چون اگه مهاجمین پرسپولیس خوب گل نزدند یکی از دلایلش کمبود هافبک خلاق و بازی ساز بود.

15. این کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

معرفي 10 بازيکن فصل آينده پرسپوليس

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس اسامي 10 بازيکن مدنظرش براي فصل آينده را اعلام کرد که نام وحيد هاشميان، شيث رضايي، محمد نصرتي، مهرداد اولادي، حسين بادامکي و مازيار زارع در بين آنها وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاري مهر، باشگاه پرسپوليس اسامي 10 بازيکن از فهرست فصل گذشته را که از سوي مصطفي دنيزلي براي حضور در تيم سال آينده پرسپوليس انتخاب شده‌‍اند، را اعلام کرد.

بنابر اعلام مصطفي دنيزلي به باشگاه پرسپوليس، مهدي مهدوي‌کيا، علي کريمي، محمد نوري، غلامرضا رضايي، حميدرضا علي عسگري، اميرحسين فشنگچي، رضا نورمحمدي، هادي نوروزي، مهرداد پولادي و ايمون زايد، 10 بازيکني هستند که براي سال آينده مورد تائيد کادر فني تيم قرار گرفته اند.

براساس اعلام سايت باشگاه پرسپوليس اسامي بازيکنان جديد پرسپوليس نيز در روزهاي آينده از سوي باشگاه اعلام خواهد شد.

در فهرستي که از سوي باشگاه اعلام شده است نام بازيکناني چون وحيد هاشميان، جواد کاظميان، مهرداد اولادي، شيث رضايي ، محمدي نصرتي، حسين بادامکي، مازيار زارع، آسيمرو آودوکيچ ، سامان آقازماني، ميثاق معمارزاده و ... ديده نمي شود تا سونامي بزرگ در پرسپوليس رخ دهد.

البته اين فهرست هنوز قطعي نيست و اين احتمال را بايد داد که از جمع بازيکنان فصل گذشته برخي به فهرست فصل آينده اضافه شوند.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------------------------------------------------------

هم فشنگچي رو ميخواد هم نوروزي! حداقل يكيشون بايد ميرفتن!
    بادامكي هم بمونه براي ذخيره خوبه

ولي از همه عجيب تر اينه كه فعلا آودوكيچ رو تاييد نكرده!!

البته گفته شده كه قطعي نيست و يه سري بازيكن ها هم ممكنه اضافه شن. اميدوارم ليست يه تغييراتي بكنه

اگه هم بادامكي بره هم زارع و هم آقازماني اونوقت بايد حتما 2 تا هافبك دفاعي بخريم

17. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض دنیزلی 10بازیکن فصل آینده پرسپولیس را معرفی کرد!

مرجع خبری پرسپولیس: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اسامی 10 بازیکن مدنظرش برای فصل آینده را اعلام کرد که نام وحید هاشمیان، شیث رضایی، محمد نصرتی، مهرداد اولادی، حسین بادامکی و مازیار زارع در بین آنها وجود ندارد. باشگاه پرسپولیس اسامی 10 بازیکن از فهرست فصل گذشته را که از سوی مصطفی دنیزلی برای حضور در تیم سال آینده پرسپولیس انتخاب شده‌‍اند، را اعلام کرد. بنابر اعلام مصطفی دنیزلی به باشگاه پرسپولیس، مهدی مهدوی‌کیا، علی کریمی، محمد نوری، غلامرضا رضایی، حمیدرضا علی عسگری، امیرحسین فشنگچی، رضا نورمحمدی، هادی نوروزی، مهرداد پولادی و ایمون زاید، 10 بازیکنی هستند که برای سال آینده مورد تائید کادر فنی تیم قرار گرفته اند. براساس اعلام سایت باشگاه پرسپولیس اسامی بازیکنان جدید پرسپولیس نیز در روزهای آینده از سوی باشگاه اعلام خواهد شد. در فهرستی که از سوی باشگاه اعلام شده است نام بازیکنانی چون وحید هاشمیان، جواد کاظمیان، مهرداد اولادی، شیث رضایی ، محمد نصرتی، حسین بادامکی، مازیار زارع، آسیمرو آودوکیچ ، سامان آقازمانی، میثاق معمارزاده و ... دیده نمی شود تا سونامی بزرگ در پرسپولیس رخ دهد. البته این فهرست هنوز قطعی نیست و این احتمال را باید داد که از جمع بازیکنان فصل گذشته برخی به فهرست فصل آینده اضافه شوند.

19. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •