این از اون ویزایش های ایرانی بازیه که خود ایرانیا درستش کردن.بالاخره این اشتباهات طبیعیه.
این از اون ویزایش های ایرانی بازیه که خود ایرانیا درستش کردن.بالاخره این اشتباهات طبیعیه.
بازی از این نسخه هایی که فارسیش کردند؟
اگه از این نوعه ایرادی نداره طبیعیه
پیشنهاد بهت میکنم هیچ وقت ازین ویرایش شده ها توسط ایران استفاده نکنی.مفت نمیرزه.
سلام
غم مخور در بازي صفحه انتخاب لباس تيمهاكه رسيدي كليد 3 در ماشين حساب كيبورد رو بزن تا در پايين صفحه يك عكس استاديوم بيادسلام دوستان .
آقا ما اين بازيه رو نصب ميكنيم .
فقط يه مشكلي داره . اونم اينه كه هر ورزشگاهي رو بر ميداري بازي تو آزادي برگذار ميشه
چيكارش كنم ؟
حالا اگر دسته داري با كليد شماره 2 يا همون كليدي كه سمت راسته و اگر نداري با فكر كنم 8 بود ( اگر نبود 0 ماشين حساب) مي توني ورزشگاه رو عوض كني
اگر هم روي home team stadium قرار بدي ورزشگاه تيم ميزبان انتخاب ميشه
دوستان ميخواستم بپرسم كه اين بازيكنايي كه تو مستر از تيم واسه يه مدت ميرن depperatore اينا كجا ميرن
واسم سوال شده
depperatore؟
مطمئنی؟چرا تا حالا من بهش برخورد نکردم.بگو ببینم کیا این جوری میشن؟
بعضی وقتا دیدم برای گرفتن جایزه یک هفته توی تیمت نیستن بعضی وقتا هم کامل بازنشسته میشن ولی این یکی دفعه اول هست که میشنوم.
برای بازی های ملی میرن
جدا؟من تا حالا به همچین مساله ای برنخوردم.چه جوریاس که برا شماها هست ولی برای من نیست؟
خب حتما هنوز 4 ساله نشدی
یه درخواست عجیب
من هر کاری میکنم توپای هوایی رو نمیتونم بزنم اگه مربع بزنم کامپیوتر به طرق مختلف از میگیره اگه نزنم هم که دیگه هیچ
ایا راه خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)