کم نشده ازتون؟؟؟!!!!!!
کم نشده ازتون؟؟؟!!!!!!
از منم 4.4 گیگ کم شده هفته پیش 4.9 گیگ کم شده بود 4 گیگشو پس دادن ( 3 بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از 5 روز پس دادن )
هر روز باید زنگ بزنیم دانلود شبانمونو پس بگیریم!![]()
اینم از عاقبت کار.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Under Construction وب سايت پرداخت آنلاين تا ساعاتي در دسترس نمي باشد.
اما من همین چند دقیقه پیش از این پیغام رفتم بعثتم را یکماه دیگه تمدید کردم(حجم از قبل داشتم)
تا جایی ک من میدونم "بعثت" تمدید نمیشه. (خودم بعثت دارم). شاید منظورتون خریدن حجمه.
سایتم از حدود 11:30 تا الان 12:12 خرابه(به انواع مختلف).
Last edited by AliTavakoli7; 17-05-2013 at 11:15.
بابا اینا می خوان بعثتو جم کنن اوکی!!!!!!!!!!!! یه ضرب المثل میگه العاقل فی الاشاره!!!!! حالا ترجمش:
اگه می خوای حجمتون خوده نشه پولتون تو چاه نره و..... از بعثت بیاین بیرون من الان طرح کمپینگ که گرفتم تا الان بعد از 1 هفته با استفاده وحشتناک من فقط 700 مگ کم شده!!! من تو بعثت در هفته به طرز عجیبی یکی دو گیگ کم میشد!!!
در ضمن در مورده دانلود شبانه هم بگم که اون 70 کیلوبایت سرعتی که بهم اظافه شده اون یک ساعت که سهله تا دو ساعت هم جبران میکنه!!!!
البته بازم میگم میرین از یک سرور آشغال دانلود میکنین میگین شبانه داغونه!!!
در مورد پینگ هم کاملا به منطقه ربط داره من که رضاشهر هستم تو گرنا پینگم از 90 بالاتر نمیره!!!تازه هاستم میشم و....
من خودم از آپلود باز که میگیرم سرعت 10-20 هست از مدیا فایر روی 170-180 تو یک شب تو یک زمان امتحان کردم!
اما 2گیگ شارژ بعثت 8500+شارژ یک ماه زمان 3000 تومان میشه 11.500 با کلی دزدی و مشکل ولی من با 14 تومان بدون حتی یک مگ دزدی دارم با سرعت 180 دانلود میکنم قابل توجهی دوستانی که میگن تو بعثت بمونین!!!
دوست عزیز بحث بعثت نیست اون دوستمون هم که طرح طلایی دارن دیشب ازشون 4گیگ کم شده
بحث حجم دزدی مخابراته ودراین مورد هیچ فرقی بین طرح ها نیست ازهرجا بتونن می دزدن دیشبم ازهرمدل طرحی حجم کم شده وساعت شروع وخاتمه رو هم برداشته بودن که نمی شد ثابت کرد تو ساعات رایگان بوده
تازه بعثت که به نفعشونه بیشترازکاربر پول می گیرن همون یک ماه اضافه ایی که شما زدی سه تومان همون 4200هست پس این جوری خیلی به نفعشونه که بعثتی ها بمونن
پس دزدی مخابرات ربطی به اسم طرح ها نداره
درضمن مخابرات یک پهنای باند مشخص داره فقط می یاد کاربرها رو براساس طرحشون رو همون پهنای باند تعریف می کنه فکرکدین اینا اینقدر بیکارن برای هرطرحی پهنای باند جدا بزارن
نه عزیز من تو بعثت حجم دزدی داشتم ولی تو کمپینگ ندارم این یعنی که فرق داره!!!
بعدشم اکثر بعثتیا رفتن اونا هم میخون کلا پهنا باندی که توی بعثت اشغال شده را آزاد کنن واسه همین ناخونک میزنن تا کاربرا طرحشونو عوض کنند پس بهتره بجای اینکه پولتو تو چاه بریزی طرحتو عوض کنی!و از روی اجبار به سازشون برقصی تا کمتر ضرر کنی!
سعید جان دارم می گم دیگه ازطرح های دیگه هم کم شده تازه خیلی بیشترازمنی که بعثت دارم
همه که همیشه چک نمی کنن سایت رو خیلی ها حتی ادرس سایت 2020رو بلد نیستن الان ازاین دوستمون 4گیگ حجم کم شده باید چند روزهی زنگ بزنه ایا برگردونن یا نه من که 500مگ کم شده زنگ نزنم فکرکنم سنگین تره
بازخدا روشکرحداقل شما بعد تعویض طرح مشکلی نداشتی اما متاسفانه خیلی با طرح های جدید هم مشکل دارن
نه برعکس من زمان خریدم نه حجم اوکی !
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)