تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 314 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه cs16's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    hungary

پيش فرض

دوست من نرم افزار HP Support Assistant بصورت پیش فرض نصبه ( البته اگه نرم افزارای اچ پی رو نگه داذشته باشی ، می ری قسمت maintain ، اونجا درایورهایی که باید آپدیت شن رو نشون می ده و خودشم دانلود می کنه ...

به همین راحتی
    دوست عزیز خیلی ممنون انجام دادم اما خوب یک سری دراور ها رو هم نداشت مثل همین گرافیک....

همچنین گفته بود که بایوس هم باید اپ دیت شه انجا م دادم بدون تغییر در هیچ تنظیماتی دما باللا رفته و فن شدین کار میکنه البته رو سی پس یو باری نیست چک کردم ممنون میشم راهنمایی کنین....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من تا آخر این هفته می خوام اچ پی 6070 یا ام اس ای ge620 بگیرم
    می دونم به احتمال 99 درصد سوالم تکراریه و جوابشم دادید ولی 240 صفحه خیلی زیاده و نمی تونم بخونم
    لطفا دقیقا بگین کجا رو چک کنم که بفهمم سی پی یوش از نوع مشکل دار نیس و این که دستگاه ریفر نباشه
    روش تست کردن برای اچ پی و ام اس ای یه جوره؟؟
    یه چیز دیگه: راسته میگن صفحه نمایش 6070 واسه فیلمای اچ دی اصلا خوب نیس؟؟
    من فیلم زیاد می بینم و کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه، به نظر شما صفحه نمایش کدوم بهتره؟
    لطفا زود جواب بدید
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    می دونم به احتمال 99 درصد سوالم تکراریه و جوابشم دادید ولی 240 صفحه خیلی زیاده و نمی تونم بخونم
    لطفا دقیقا بگین کجا رو چک کنم که بفهمم سی پی یوش از نوع مشکل دار نیس و این که دستگاه ریفر نباشه
    من فیلم زیاد می بینم و کیفیت صفحه نمایش برام خیلی مهمه، به نظر شما صفحه نمایش کدوم بهتره؟
    لطفا زود جواب بدید
    ممنون
    مشکل سی پی یو نبود . مشکل چیپست برای سری 6 اینتل برای همه لپ تاپ های جدید بود . اما خیلی از روش گذشته دیگه . ولی به محض احتیاط شماره سریال لپ تاپ رو اگه اچ پی بخری ببین که از رقم 4 تا 6 از 108 بیشتر باشه . همین
    به نظر من لپ تاپ گزینه مناسبی برای دیدن فیلم نیست . به جای آن میتونی یه ال سی دی 32 اینچ سونی با 600-700 تومن بگیری یه دونه هم بلوری یا دی وی دی بری حالشو ببری.
    ولی در کل اگه بخوای برای تماشای فیلم واسه لپ تاپ پول بدی سونی بخر چون صفحه نمایش خوبی نسبت به بقیه لپ تاپ ها دارن. ولی اگه کارایی و حرفه ای گری مد نظرت هست اچ پی بهترین گزینه است.
    من خودم اچ پی 6050 دارم و کلی کار میکشم ازش . واقعا اچ پی تو این سری از لپ تاپ هاش سنگ تموم گذاشته.
    با ورودی اچ دی ام آی هم میشه به یک ال سی دی وصل کرد و فیلم دید.

4. 2 کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

salam
    man mikhastam rahnamaeem konid dar morede kharide 1 laptab
    aval gheymatesh k hodude 1 toman bashe
    bad man bahash kare shbake va internet mikonam va batrish baram moheme k khub bashe
    va baraye karborde 24saate mikham
    tarjihan az markhaye hp va sony bashe
    mamnun

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مشکل سی پی یو نبود . مشکل چیپست برای سری 6 اینتل برای همه لپ تاپ های جدید بود . اما خیلی از روش گذشته دیگه . ولی به محض احتیاط شماره سریال لپ تاپ رو اگه اچ پی بخری ببین که از رقم 4 تا 6 از 108 بیشتر باشه . همین
    به نظر من لپ تاپ گزینه مناسبی برای دیدن فیلم نیست . به جای آن میتونی یه ال سی دی 32 اینچ سونی با 600-700 تومن بگیری یه دونه هم بلوری یا دی وی دی بری حالشو ببری.
    ولی در کل اگه بخوای برای تماشای فیلم واسه لپ تاپ پول بدی سونی بخر چون صفحه نمایش خوبی نسبت به بقیه لپ تاپ ها دارن. ولی اگه کارایی و حرفه ای گری مد نظرت هست اچ پی بهترین گزینه است.
    من خودم اچ پی 6050 دارم و کلی کار میکشم ازش . واقعا اچ پی تو این سری از لپ تاپ هاش سنگ تموم گذاشته.
    با ورودی اچ دی ام آی هم میشه به یک ال سی دی وصل کرد و فیلم دید.
    ممنون آقای arseh
    من فیلم زیاد می بینم ولی لپ تاپ رو واسه خوابگاه و برنامه های سنگین محاسباتی مثل matlab می خوام که بعضا لپ تاپ تا دو سه روز روشنه و محاسبه می کنه و هدف دومم فیلم دیدنه، واسه همینم با این پول نمی تونم کانفیگ بالایی از سونی رو بخرم که جوابگوی برنامه های سنگین باشه
    اگه بقیه سوالا رو هم جواب بدی ممنون می شم :
    1 - نحوه تشخیص ریفر؟
    2 - واقعا 6070 با فیلم اچ دی مشکل داره؟؟
    چون صفحه هایی که اچ دی نیستن باید حداقل با همون کیفیت معمولی نشون بدن نه بدتر از کیفیت معمولی
    3 - برای لپ تاپ ام اس ای هم همین رقم 4 تا 6 سریال لپ تاپ باید بالاتر از 108 باشه؟ کلا این واسه همه لپ تاپ ها صدق می کنه؟
    4 - من قبلا یه چیزایی در مور b2 و b3 دیده بودم، قضیه اون چیه؟؟ چه جوری چکش کنم؟ ( می خوام از خریدی که می کنم مطمئن باشم )
    5 - و آخریش این که چه جوری دور هارد رو چک کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟ چون یکی از دلایلی که این 2 تا مدل رو انتخاب کردم سرعت بالای هاردشونه (rpm 7200) ولی مثل این که ام اس ای مدل 5400 دور هم داره، واسه همین می خوام خودم چک کنم
    ببخشید زیاد شد
    اگه بازم سریع جواب بدید ممنون می شم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام به همه!!!
    آخر ما نفهمیدیم آپدیت کنیم خوبه یا بد!!!؟
    اگه لطف کنین بگین غیر از بایاس کدوم قسمت بدون مشکل آپدیت میشه و بعد از آپدیت مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من به تازگی یه 6050 گرفتم . لطف میکنید بهم بگید به صورت مرحله به مرحله و ساده بگید چه طوری از ویندوز و درایور ها بک اپ بگیرم؟؟

سلام بچه ها
    لطفا زود جواب بدید
    ممنون
    من چند روز پیش پایتخت بودم تک تک مغازه ها روگشتم 1 دونه هم 6070 ندارن خودم مجبور شدم 6050 بگیرم

داره خودمونی میشه concordx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام به همه!!!
    اگه لطف کنین بگین غیر از بایاس کدوم قسمت بدون مشکل آپدیت میشه و بعد از آپدیت مشکلی پیش نمیاد ممنون میشم...

والا من که همون بایاس رو هم وقتی ابدیت کردم تغییری مشاهده نکردم.

10. این کاربر از concordx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به همه!!!
    اگه وقت و اینترنت پر سرعت داری آپ کن ضرری که نداره
    من هم ویندوز و هم داریورام جز گرافیک که گفتم آپدیته فینگر هم آپ کردم مشکلی نداشتم

12. 2 کاربر از Mahyar25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون آقای arseh
    من فیلم زیاد می بینم ولی لپ تاپ رو واسه خوابگاه و برنامه های سنگین محاسباتی مثل matlab می خوام که بعضا لپ تاپ تا دو سه روز روشنه و محاسبه می کنه و هدف دومم فیلم دیدنه، واسه همینم با این پول نمی تونم کانفیگ بالایی از سونی رو بخرم که جوابگوی برنامه های سنگین باشه
    اگه بقیه سوالا رو هم جواب بدی ممنون می شم :
    1 - نحوه تشخیص ریفر؟
    2 - واقعا 6070 با فیلم اچ دی مشکل داره؟؟
    چون صفحه هایی که اچ دی نیستن باید حداقل با همون کیفیت معمولی نشون بدن نه بدتر از کیفیت معمولی
    3 - برای لپ تاپ ام اس ای هم همین رقم 4 تا 6 سریال لپ تاپ باید بالاتر از 108 باشه؟ کلا این واسه همه لپ تاپ ها صدق می کنه؟
    4 - من قبلا یه چیزایی در مور b2 و b3 دیده بودم، قضیه اون چیه؟؟ چه جوری چکش کنم؟ ( می خوام از خریدی که می کنم مطمئن باشم )
    5 - و آخریش این که چه جوری دور هارد رو چک کنم؟ نرم افزار خاصی داره؟ چون یکی از دلایلی که این 2 تا مدل رو انتخاب کردم سرعت بالای هاردشونه (rpm 7200) ولی مثل این که ام اس ای مدل 5400 دور هم داره، واسه همین می خوام خودم چک کنم
    ببخشید زیاد شد
    اگه بازم سریع جواب بدید ممنون می شم
    برای تشخیص ریفر بودن تو این سایت با دادن شماره سریال و ... لپ تاپ میتونی تشخیص بدی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    6070 با فیلم اچ دی مشکلی نداره . فقط صفحه نمایشش FUl HD نیست . واسه همین شاید انتظارتو واسه داشتن کیفیت اچ دی در فیلمهای اچ دی براورده نکنه ولی تفکیک رنگ و خط جدایش و بعضی محسنات مانیتورهای این لپ تاپ یکی از بهترین هاست . و فراموش نکنیم اچ پی خودش یکی از تولید کنندگان مانیتورهای حرفه ای است . ولی تو این لپ تاپ ها لزومی نداشت ....
    من خودم به خاطر b2 ,b3 چهار - پنج ماه صبر کردم تا سری های جدید که سری 6 چیپست های اینتل که سری b3 هست بیاد . و توضیح اینکه b2, b3 چیه خودش یه صفحه است ولی بدون که دیگه الان هیچ لپ تاپی با b2 تولید نمیشه و مشکل چیپ های b2 در ساتا 3 گیگ که مربوز به پورت 2-3-4 هست بود و مشکل حدودا بعد از سه سال کارکرد به مرور تو سرعت هارد و.. که به ساتا 3 گیگ متصل بودند مربوط میشد.
    قضیه سریال فقط اچ پی راه تشخیص اینکه b2 یا b3 هست رو اینطور در نظر گرفته و مثلا asus واسه تشخیص یک برنامه کوچک کارکرده که میشه تشخیص داد و...

14. 2 کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •