تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 364 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام

این مشکل LW57000 که در پست های بالا دوستان گفتند واسه همه هستش!!؟؟

من تقریبا تصمیم واسه خریدش قطعی شده و از اونجایی که اولیت اول شبکه های دیجیتال خودمون هست، اینجوری خیلی بده که..

دوستان با کابلhdmi هم تست زدن ببینن مشکل برطرف میشه یا نه..؟؟

لطفا منو از نگرانی در بیارید..!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من ال جی 57000 دارم ولی موفق نشدم اینترنتشو راه بندازم. اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمائی کنه.البته مودمم وایرلس نیست
    در قسمت وضعیت شبکه در مرحله DNS اتصال قطع میشه ؟؟!! این پیامو میده
    اتصال به شبکه انجام نشد اتصال به سرور نام ممکن نیست
    شبکه خانگی موجود است
    ادرس سرور DNS بررسی کرده و با اپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
    ادرس MAC :
    ادرس IP :

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام

این مشکل LW57000 که در پست های بالا دوستان گفتند واسه همه هستش!!؟؟

من تقریبا تصمیم واسه خریدش قطعی شده و از اونجایی که اولیت اول شبکه های دیجیتال خودمون هست، اینجوری خیلی بده که..

دوستان با کابلhdmi هم تست زدن ببینن مشکل برطرف میشه یا نه..؟؟

لطفا منو از نگرانی در بیارید..!!!
    سلام.
    دوست عزیز شما با توجه به این نکته حتما برو داخل غرفه های مختلف تصویر رو تست کن. با خود فروشنده ها هم صحبت کن شاید حرف به درد بخوری هم زدن .
    اگه جایی بری که کانالهای دیجیتال ایران رو هم بذارن ببینی دیگه عالی میشه ...
    دیگه قشنگ بررسی کن ببین این مشکل به چشمت میاد یا نه.
    واقعیتش رو بخای به وسواس و دقت خودت بستگی داره که این مشکل به چشمت بیاد یا خیر و البته همونطور که دوستان هم گفتن رو تصاویر متحرکی که دوربین همش با سرعت حرکت میکنه مثل فوتبال به چشم میاد نه مثلا فیلم سینمایی.

ولی در کل من با کابل 1.3 hdmi این مشکل رو شبکه های ماهواره ای دارم.البته tv ما مدل lw98000 هستش ...
    چون انتن آنالوگ نداریم نمیتونم بگم رو تصاویر کانالهای دیجیتالی با تیونر خودش چطوره ...

5. این کاربر از essien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دادا در قسمت وضعیت شبکه در مرحله DNS اتصال قطع میشه ؟؟!! این پیامو میده
    اتصال به شبکه انجام نشد اتصال به سرور نام ممکن نیست
    شبکه خانگی موجود است
    ادرس سرور DNS بررسی کرده و با اپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
    ادرس MAC :
    ادرس IP :
    در حالت عادی وقتی تنضیمات ip و dns رو روی اتوماتیک بزاری قاعدتا باید بشه اگه نمیشه

برای پیدا کردن dns شرکت اینترنت وقتی pc به اینترنت وصله این آدرسو تو مرورگرت بنویس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اونجا بسته به پروفایل مودمت باید دنبال آدرس dns باشی Primary DNS Server یا Secondary DNS Server مثلا واسه من نوشته 213.217.60.172 ، 213.217.60.170 تنضیمات ip رو اتوماتیک ،تنظیمات dns دستی وارد کن

7. این کاربر از siavash444 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من این مشکلو تو تصاویر روشن مثل همون فوتبال دارم یعنی یه سری خطوط عمودی پس زمینه تصویره که رو اعصاب منه من خودم تلویزیون زیاد نگاه نمی کنم مگر اینکه فوتبال داشته باشه
    در ضمن لوکال دایمنیک فکر کنم همون کنتراست دینامیک تو تنظیمات ویژه تلویزیون که من خاموش کرده بودم ولی مشکلو حل نکرد
    در ضمن من کابل hdmi استفاده نمی کنم چون بلوری پلیر ندارم

من توی 57000 این مشکل رو ندارم تنها توی 57000 همین هرتز پایینش یه کم اذیت می کنه بعضی وقتا توی یک سری تصاویر هی تصویر تقریبا لغ میزنه.
    البته بعضی تصاویر اونم توی کانال ها خودمون ولی توی فیلم ها بهچشم نمیاد مگه این کهصحنه جوری باشه که کل تصویر با سرعت متوسط تغییر کنه که اونم میگم زیاد به چشم نمیاد.
    من چون خودم سریال و فیلم زیاد میبینم میگم زیاد به چشم نمیاد توی فوتبال هم که راحتم توی فوتبال دیدن هیچ مشکلی ندارم

9. این کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من توی 57000 این مشکل رو ندارم تنها توی 57000 همین هرتز پایینش یه کم اذیت می کنه بعضی وقتا توی یک سری تصاویر هی تصویر تقریبا لغ میزنه.
    البته بعضی تصاویر اونم توی کانال ها خودمون ولی توی فیلم ها بهچشم نمیاد مگه این کهصحنه جوری باشه که کل تصویر با سرعت متوسط تغییر کنه که اونم میگم زیاد به چشم نمیاد.
    من چون خودم سریال و فیلم زیاد میبینم میگم زیاد به چشم نمیاد توی فوتبال هم که راحتم توی فوتبال دیدن هیچ مشکلی ندارم
    تار شدن تصاویر توی شبکه های تلویزیون داخلی ربطی به کیفیت تصویر تلویزیون نداره مربوط به کیفیت پایین فرستنده میشه اگر شبکه ها اچ دی بشن از نوع p مثلا 720p و فیلمشون هم 720p باشه این مشکل رفع میشه ولی با این وضع 576i این مشکل طبیعیه.

11. 3 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یعنی موقع تماشای فوتبال کیفیت مطلوب نیست..!!؟؟؟

دیگه چه موقع هایی حال گیری! می کنه..؟؟؟

ممنون/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز شما مودمتون باید رو ppoe باشه تا باهاش بتونین به اینترنت وصل بشین در غیر اینصورت ارور dns میده من همین مشکلو داشتم که با قرار دادن مودمم از broadband به ppoe این مشکلم حل شد البته باید به شرکتی کی ازش نت گرفتی زنگ بزنی تا این تنظیماتو اعمال کنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من آموزشی رو که برای منو مخفی قول داده بودم درست کردم و به همراه تمام فایلا آپلود کردم.این لینکه دانلودش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پسوورد فایل فشرده: ramintn
    فقط ذکر چند نکته ضروریه:
    متاسفانه وقت نکردم که از مراحل فیلم تهیه کنم و این آموزشم چون قول داده بودم با اینکه سرم خیلی شلوغ بود نوشتم.
    چونکه تایپ فارسی برام سخت بود و خیلی وقت گیر و به یه سری دلایل دیگه من مجبور شدم این آموزشو به زبان انگلیسی تهیه کنم.البته سعی کردم که طوری بنویسم که همه دوستان بتونن سر در بیارن و استفاده کنن.سعی کردم از انگلیسی ساده و روان استفاده کنم.
    در نظر داشته باشید که برای دانلود از سایت بالا باید قبلا تو سایت ثبت نام کنید و سپس لینک بالارو باز کنید و وارد سایت شید و سپس راحت می تونید دانلود کنید.
    در ضمن سایت 4shared فیلتر نیست.
    وقتی فایلو دانلود کردید و اکسترکت کردید دو تا فایل آموزشی هست که یکیش pdf هست و دیگری word 2010.
    ولی هر دوشون مشابهن و فایل pdf رو برای کسایی گذاشتم که word 2010 ندارن.
    اطلاعات تماس با من هم در فایل آموزشی هست.اگر هر سوالی راجع به برنامه ها یا حتی متن انگلیسی آموزش داشتید و یا حتی اگر جاهایی از متن براتون واضح نبود می تونید با من تماس بگیرید.
    البته دوستان واردتر حتما بعد از خوندن آموزش به دوستان دیگه کمک خواهند کرد.
    دوستان واردتر حتما منو از نتیجه کارشون مطلع کنن تا منم بتونم مواردی رو که بلد نباشم ازشون یاد بگیرم
    من قرار بود دیروز فایل رو آپلود کنم که نرسوندم و بابت تاخیر یک روزه از همه دوستان عذر می خوام.
    با آرزوی بهترین ها برای همه دوستان

15. 7 کاربر از ramintn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •