دوستان از کرک چه خبر ؟
من الان حدود 1 هفته میشه بازی نکردم بازی رو اعصابم خورد شده منتظر کرک هستم
دوستان از کرک چه خبر ؟
من الان حدود 1 هفته میشه بازی نکردم بازی رو اعصابم خورد شده منتظر کرک هستم
اون چراغ های روی سقف چطوری روشن میشه؟
سلام
هی از من سریال میخواد 3 تا حالا دادم ادامه دادم ولی دیگه سریال ندارم یعنی میخواد دمو بشه اون سریال هایی که استفاده کردم دیگه بدرد نمیخوره
لیست تمام نمایندگی های ایران خودرو:
Aberdeen -> Scania
Amsterdam -> DAF
Berlin -> MAN
Birmingham -> MAN
Bratislava -> Mercedes
Bremen -> DAF
Brussel -> Iveco
Calais -> MAN
Cardiff -> DAF
Dortmund -> MAN
Dresden -> Scania
Düsseldorf -> Renault
Edinburgh - > MAN
Felixstowe -> Renault
Frankfurt -> Iveco
Genf -> Mercedes
Glasgow -> DAF
Grimsby -> Iveco
Hamburg -> Iveco
Hannover -> Scania
Leipzig -> DAF
Lille -> MAN
London -> Volvo
Luxemburg -> Volvo
Lyon -> Renault
Mailand -> Scania
Manchester -> Scania
München -> MAN
Newcastle -> Mercedes
Nürnberg -> Volvo
Osnabrück -> Volvo
Paris -> Renault
Plymouth -> Mercedes
Prag -> Renault
Rostock -> Renault
Rotterdam -> Mercedes
Salzburg -> DAF
Stettin - > Mercedes
Strassburg -> Scania
Stuttgart -> Mercedes
Turin -> Iveco
Verona -> Volvo
Wien -> Iveco
Wroclaw -> Volvo
Zürich -> DAF by Harry Piel
Last edited by hamed30; 01-11-2012 at 17:05.
سلام f4 رو بزنی صفحه تنظیماتش باز میشه.
فعلا تنها راه ممکن برای بازی کردن اینه که هر بار که گفت اکتیو کن دکمه اکتیو رو نزنی و از بازی بیای بیرون بعد دوباره وارد بازی بشی یکی از همون سریال ها رو وارد کنی و از این به بعد هم هر موقع گفت اکتیو کن از بازی بیا بیرون بدون اینکه دکمه اکتیو رو بزنی بعد که بری تو بازی لازم نیست دیگه کد وارد کنی و همین طوری میری تو بازی ولی اخطار اکتیو بازم میاد ولی هر بار اینکارو بکنی حداقل لازم نیست کد رو وارد کنی .
سلام آقا حامد قیمت سی پیو برام مهم نیست فقط میخوام بدونم به نظر شما با6300 کش 3 میتونم رو ultra بازی کنم ؟ ممنون از راهنماییهاتون
دوستان من یه دونه مد برف پیدا کردم برفم میاد ولی تو عمرم موقع برف اومدن رعدو برق ندیده بودم که تو فیلمش دیدم.در ضمن چون با IDM نشد دانلود کنم منصرف شدم.اگه کسی تونست دانلود کنه و اجراش کرد خبرشو بده.در ضمن آدرسش ش ی ل ت ر ه
اینم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکتیو
دوستانی که سریالشون از بین رفته این کارو کنن تا دیگه از بین نره و راحت بازی کنند!
1.برای جلوگیری از باطل شدن سریال فایل اجرایی بازی رو در فایروال ویندوز یا آنتی ویروس قرار بدید
C:\Program Files\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe
2.تیک گزینه "Online News" توی بازی رو بردارید از این آدرس "Options > Gameplay"
3.حالا بازی رو ببندین و برین به "My Documents > Euro Truck Simulator 2" و فایل "config.cfg" را با Notepad باز کنین! توی ویندوز 7 میشه این آدرس :
C:\Users\" user "\Documents\Euro Truck Simulator 2
4.حالا توی فایل config.cfg که توسط Notepad باز کردین دنبال uset g_sns بگردین و هرچی جلوش کد هست پاک کنین! یعنی اینجوری:
"" uset g_sns
اعداد بین "" پاک بشن فقط! حالا Save کنید
برین داخل بازی و یکی از کد های زیر رو وارد کنید و بدون محدودیت از بازی لذت ببرین! یادتون نره حتما بازی رو توی فایروال قرار بدین!
THWYR-Y553Q-71V7H-L8KLL-4KFXE
3342J-DYJF0-XEA3K-5J0YS-40UFY
7KWDE-K9MV0-KFM10-ACJ2Q-HY9KZ
YR9YD-9CNV4-62KZT-04J2R-PTZ45
L4MND-CMNVE-CQLU8-ARW7F-DPK21
اگه دوست عزیز مدل سی پی یویی که میگی یکی از ایناست : pentium p6300 2.27ghz -- pentium dual core e6300 2.8 ghz -- pentium e6300 2.8ghz که طبق اطلاعات همون سایتی که معرفی کردم جزو رده متوسط هاست و زیاد نباید بهش امید وار بود مگه اینکه کارت گرافیک قوی داشته باشی . بازم من چیزی از سخت افزار حالیم نیست که بتونم جواب شمارو دقیق بدم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)