سلام سعید جان
ببین دوست عزیز من کاری به این ندارم که اینجا فرورم گالکسی هست یا سنسیشن یا نوکیا یا هر گوشی دیگه ای.
اگه تو این فرورم منو شناخته باشی من همیشه کلی در مورد هر گوشی صحبت میکنم و الکی از یک گوشی تعریف نمیکنم.
به نظر من گالکسی و سنسیشن دو تا گوشی کاملا متفاوت با رابطهای کاری و سخت افزار متفاوت هستند.
این خیلی مهمه که طرفی که میخواد گوشی رو بخره نیاز خودشو از گوشی مشخص کنه و بعد بره طرف خرید گوشی.
اینکه گالکسی قویتره یا کیفیت صفحش بالاتره دلیل بر این نمیشه که همه از این گوشی خوششون بیاد.
همینطور در مورد سنسیشن چون دیزاین و کیفیت بدنه بهتری داره یا رابط کاربری زیباتری داره دلیل نمیشه که همه برن طرف این گوشی.
هر کس به طبع نیازی که به گوشی داره اونو انتخاب میکنه .
مثلا یکی عاشق کیفیت صفحه نمایش گالکسی میشه و یکی هم عاشق رابط کاربری سنسیشن و الا اخر.....
شاید یکی براش قدرت گوشی مهم نیست و دنبال رابط کاربری خوب و دیزاین بهتر هستش و یا یکی براش فقط قدرت گوشی مهمه و کیفیت بدنه یا رابط کاربری براش اهمیت نداره.خوب وقتی از این اشخاص میپرسی که کدوم گوشی بهتره اون شخص بسته به نیازی که از گوشی داره نظرشو میگه ...مثلا طرفی که براش قدرت گوشی مهم نیست حتی اگه تو این گوشی core i7 هم باشه با دو تا 6970 کراس بازم براش اهمیتی نداره
و همینطور اگه طرف فقط دنبال قدرت گوشی باشه و براش دیزاین مهم نباشه هر چقدر هم شما از قدرت گوشی براش بگید چون خلاف انتظارات و علاقه اون و چیزی که برای اون اهمیت نداره دارید صحبت میکنید مسلما اون فقط از گوشی خودش تعریف میکنه و این کاملا طبیعی هستش
به نظر من هر کس باید بنا به سلیقه خودش و نیازهای خودش بره گوشی مورد علاقشو بگیره و تا اونجا که امکان داره سعی کنه که صحبتهای اطرافیان روش تاثیر نزاره چون اونها افکار و علایق جداگانه ای دارند که با افکار شما یکی نیست و ممکنه چیزیهایی که شما در مورد گوشی دوست دارید برای طرف جالب و قابل قبول نباشه.
امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.
با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان گل فروم
.gif)