تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 240 از 555 اولاول ... 140190230236237238239240241242243244250290340 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,391 به 2,400 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

10

اره بخدا بترکه واقعا 2 بار حالا به چی حسودی میکنن اینا ؟ به 930 تومن پول بیزبون ؟ به داغ کردن گوشی ؟ . . .
    وقتی معنی پست منطقی رو تشخیص نمیدی همین میشه شما برو پول بده حالشو ببر حالا کی داره تاپیکو به هم میریزه ؟
    سلام سعید جان

ببین دوست عزیز من کاری به این ندارم که اینجا فرورم گالکسی هست یا سنسیشن یا نوکیا یا هر گوشی دیگه ای.
    اگه تو این فرورم منو شناخته باشی من همیشه کلی در مورد هر گوشی صحبت میکنم و الکی از یک گوشی تعریف نمیکنم.

به نظر من گالکسی و سنسیشن دو تا گوشی کاملا متفاوت با رابطهای کاربری و سخت افزار متفاوت هستند.

این خیلی مهمه که طرفی که میخواد گوشی رو بخره نیاز خودشو از گوشی مشخص کنه و بعد بره طرف خرید گوشی.

اینکه گالکسی قویتره یا کیفیت صفحش بالاتره دلیل بر این نمیشه که همه از این گوشی خوششون بیاد.

همینطور در مورد سنسیشن چون دیزاین و کیفیت بدنه بهتری داره یا رابط کاربری زیباتری داره دلیل نمیشه که همه برن طرف این گوشی.

هر کس به طبع نیازی که به گوشی داره اونو انتخاب میکنه .

مثلا یکی عاشق کیفیت صفحه نمایش گالکسی میشه و یکی هم عاشق رابط کاربری سنسیشن و الا اخر.....

شاید یکی براش قدرت گوشی مهم نیست و دنبال رابط کاربری خوب و دیزاین بهتر هستش و یا یکی براش فقط قدرت گوشی مهمه و کیفیت بدنه یا رابط کاربری براش اهمیت نداره.خوب وقتی از این اشخاص میپرسی که کدوم گوشی بهتره اون شخص بسته به نیازی که از گوشی داره نظرشو میگه ...مثلا طرفی که براش قدرت گوشی مهم نیست حتی اگه تو این گوشی core i7 هم باشه با دو تا 6970 کراس بازم براش اهمیتی نداره

و همینطور اگه طرف فقط دنبال قدرت گوشی باشه و براش دیزاین مهم نباشه هر چقدر هم شما از دیزاین گوشی براش بگید چون خلاف انتظارات و علاقه اون و چیزی که برای اون اهمیت نداره دارید صحبت میکنید مسلما اون فقط از گوشی خودش تعریف میکنه و این کاملا طبیعی هستش

به نظر من هر کس باید بنا به سلیقه خودش و نیازهای خودش بره گوشی مورد علاقشو بگیره و تا اونجا که امکان داره سعی کنه که صحبتهای اطرافیان روش تاثیر نزاره چون اونها افکار و علایق جداگانه ای دارند که با افکار شما یکی نیست و ممکنه چیزیهایی که شما در مورد گوشی دوست دارید برای طرف جالب و قابل قبول نباشه.

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.

با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان گل فروم
    Last edited by kissyou; 04-07-2011 at 14:19.

2. 13 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

سلام سعید جان

ببین دوست عزیز من کاری به این ندارم که اینجا فرورم گالکسی هست یا سنسیشن یا نوکیا یا هر گوشی دیگه ای.
    اگه تو این فرورم منو شناخته باشی من همیشه کلی در مورد هر گوشی صحبت میکنم و الکی از یک گوشی تعریف نمیکنم.

به نظر من گالکسی و سنسیشن دو تا گوشی کاملا متفاوت با رابطهای کاری و سخت افزار متفاوت هستند.

این خیلی مهمه که طرفی که میخواد گوشی رو بخره نیاز خودشو از گوشی مشخص کنه و بعد بره طرف خرید گوشی.

اینکه گالکسی قویتره یا کیفیت صفحش بالاتره دلیل بر این نمیشه که همه از این گوشی خوششون بیاد.

همینطور در مورد سنسیشن چون دیزاین و کیفیت بدنه بهتری داره یا رابط کاربری زیباتری داره دلیل نمیشه که همه برن طرف این گوشی.

هر کس به طبع نیازی که به گوشی داره اونو انتخاب میکنه .

مثلا یکی عاشق کیفیت صفحه نمایش گالکسی میشه و یکی هم عاشق رابط کاربری سنسیشن و الا اخر.....

شاید یکی براش قدرت گوشی مهم نیست و دنبال رابط کاربری خوب و دیزاین بهتر هستش و یا یکی براش فقط قدرت گوشی مهمه و کیفیت بدنه یا رابط کاربری براش اهمیت نداره.خوب وقتی از این اشخاص میپرسی که کدوم گوشی بهتره اون شخص بسته به نیازی که از گوشی داره نظرشو میگه ...مثلا طرفی که براش قدرت گوشی مهم نیست حتی اگه تو این گوشی core i7 هم باشه با دو تا 6970 کراس بازم براش اهمیتی نداره

و همینطور اگه طرف فقط دنبال قدرت گوشی باشه و براش دیزاین مهم نباشه هر چقدر هم شما از قدرت گوشی براش بگید چون خلاف انتظارات و علاقه اون و چیزی که برای اون اهمیت نداره دارید صحبت میکنید مسلما اون فقط از گوشی خودش تعریف میکنه و این کاملا طبیعی هستش

به نظر من هر کس باید بنا به سلیقه خودش و نیازهای خودش بره گوشی مورد علاقشو بگیره و تا اونجا که امکان داره سعی کنه که صحبتهای اطرافیان روش تاثیر نزاره چون اونها افکار و علایق جداگانه ای دارند که با افکار شما یکی نیست و ممکنه چیزیهایی که شما در مورد گوشی دوست دارید برای طرف جالب و قابل قبول نباشه.

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم.

با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستان گل فروم
    ممنون دقیقا همه حرفات منطقی و معقوله همشو قبول دارم کاش همه دوستان مثل شما منطقی و محترمانه بحث میکردن نه توهین
    حالا یه سوال درسته هر کس معیاری داره ولی چطور باید به این نتیجه برسه که کدوم گزینه با معیارش جوره ؟ جز با تحقیق ؟ ما هم اینجا جم شدیم که به هم کمک کنیم وقتی من اینجا میام میگم سنسیشن روت میشه شاید یکی فقط واسه این مورد گوشی رو گزاشته بود کنار من اطلاع رسانی کردم مشکلی داره ؟ بعدشم دارم مشکلات گوشی رو میگم که کسی که تازه اومده این فروم اطلاعاتش بالا بره ولی بعضی از دوستان فقط دوست دارن ادم قربون صدقه gs 2 بره

4. 3 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALIA2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیگه الان تصمیم گرفتم دلو بزنم به دریا عصر برم بگیرم
    با اینکه اصلا به گارانتی تو ایران اعتقاد ندارم چون اصلا
    گارانتی وجود نداره ولی شاید برم از مایکرو تل بگیرم
    چون حرف و حدیث زیاده سر داغ شدن ، پیکسل سوخته
    زردی و قرمزی صفحه و...
    ولی بی خیال چون من گوشی باز نیستم اینو هم بگیرم
    چند سال نگه میدارم
    با گارانتی برام هیچ فرقی نمیکنه فقط یه بار صرفا روانی
    داره چون میخوام این همه پول بدم تا حالا هم اینقدر پول پای
    گوشی ندادم ولی این یکی لامصب دلمو برده چند ماهه تو کفشم.

6. 3 کاربر از ALIA2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

ممنون دقیقا همه حرفات منطقی و معقوله همشو قبول دارم کاش همه دوستان مثل شما منطقی و محترمانه بحث میکردن نه توهین
    حالا یه سوال درسته هر کس معیاری داره ولی چطور باید به این نتیجه برسه که کدوم گزینه با معیارش جوره ؟ جز با تحقیق ؟ ما هم اینجا جم شدیم که به هم کمک کنیم وقتی من اینجا میام میگم سنسیشن روت میشه شاید یکی فقط واسه این مورد گوشی رو گزاشته بود کنار من اطلاع رسانی کردم مشکلی داره ؟ بعدشم دارم مشکلات گوشی رو میگم که کسی که تازه اومده این فروم اطلاعاتش بالا بره ولی بعضی از دوستان فقط دوست دارن ادم قربون صدقه gs 2 بره
    حرفتو قبول دارم سعید جان ولی از دوستان این فروم ناراحت نشو.همشون بچه های گل و با مرامی هستن

اون دوست خوبمون هم منظور بدی نداشته.همینطور که گفتم هر کس علایق خاص خودشو داره و به یه شکلی میخواد اینو به طرف مقابلش تفهیم کنه.هم من هم شما و هم دوستان دیگه این فروم سلیقه های متفاوتی داریم.باید سعی کنیم با هم کنار بیایم تا باعث کدورت و ناراحتی همدیگه نشیم.

امیدوارم همه دوستان گوشی مورد علاقشونو بگیرن و به خوبی و خوشی ازش استفاده کنند

ممنون و موفق باشید

8. 4 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

خودمونیم رویویی که قولشو داده بودی پیچوندیا!!!!!!
    بعدا نگی ما عبدا... بودیم و نفهمیدیم!!!!

بعضی ها مثل من بچه مایه دار نیستند و نتونستند الان بخرند و بعضی ها هم دارند ولی مرددند بخرند
    هردو گروه بدشون نمیومد یه رویوی کامل از امکانات گوشی ببیند که انگار قسمت نبود...

Good Luck
    سلام بهمن جان

این چه حرفیه دوست عزیز این مدت انقدر سرم شلوغ بود که وقت ور رفتن با گالکسی رو هم نداشتم.

این ریویو چون زیادتر هستش وقت بیشتری میبره.ولی چشم حتما ردیفش میکنم.بازم ببخشید اگه انقدر دیر شد

ممنون و موفق باشید

10. 3 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

بچه ها سلام یه خبر دست اول

امروز دوستم اومده بود خونمون همون که گالکسی اس 2 چینی گرفته بود و وقتی داشتیم با گوشیهامون ور میرفتیم یه چیز عجیبی دیدم

اون منو کرکره ای گوشی رو که رنگ خاکستری داره رو وقتی کشید پایین تا وایرلس روشن کنه وقتی به پایینترین قسمت صفحه دقت کردم متوجه شدم که یه جورایی متمایل به صورتی میزد اول فکر کردم که اشتباه میکنم ولی وقتی به دوستم گفتم که نگاه کنه اون هم متوجه شد که قسمت خاکستری این منو کرکره ای رنگش متمایل به صورتی میشه.البته تو زاویه مستقیم.

تو زوایای بیشتر و از کنار رنگش خاکستری هستش

البته زیاد معلوم نبود ولی با یه کم دقت معلوم میشد.

بچه ها اونایی که گالکسی اس 2 دارن چک کنن ببینن چنین چیزی هست یا نه یه خبری بدن

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 11-07-2011 at 14:33.

12. 2 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gachsaran.karmandi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام.
    من تا حالا گوشیه اندرویدی نداشتم.
    ببخشید میدونم سوالم ضایست.
    اما میشه بهم بگید روت یعنی چی؟؟

14. این کاربر از gachsaran.karmandi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه den's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام کیس یو .کجا بودی نبودی
    من نگاه کردم خیلی هم شدید خیره شدم اما خوشبختانه مشاهده نشد

16. 2 کاربر از den بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohmous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    سینه قبرستون

پيش فرض

بچه ها سلام یه خبر دست اول

امروز دوستم اومده بود خونمون همون که گالکسی اس 2 چینی گرفته بود و وقتی داشتیم با گوشیهامون ور میرفتیم یه چیز عجیبی دیدم

اون منو کرکره ای گوشی رو که رنگ خاکستری داره رو وقتی کشید پایین تا وایرلس روشن کنه وقتی به پایینترین قسمت صفحه دقت کردم متوجه شدم که یه جورایی متمایل به صورتی میزد اول فکر کردم که اشتباه میکنم ولی وقتی به دوستم گفتم که نگاه کنه اون هم متوجه شد که قسمت خاکستری این منو کرکره ای رنگش متمایل به صورتی میشه.البته تو زاویه مستقیم.

تو زوایای بیشتر و از کنار رنگش خاکستری هستش

البته زیاد معلوم نبود ولی با یه کم دقت معلوم میشد.

بچه ها اونایی که گالکسی اس 2 دارن چک کنم ببینن چنین چیزی هست یا نه یه خبری بدن

ممنون و موفق باشید
    من نگاه کردم , خبری از رنگ صورتی نبود...البته اینطوری نمیشه دقیق گفت...باید یکی دیگه هم بزارم کنارش تا دقیق بتونم بگم...
    در مورد استحکامش بگم که : الان از دستم(حدودا فاصله یک و نیم متری)افتاد روی سنگ ولی هیچی نشد خداروشکر...قلبم اومد تو حلقم واقعا وقتی افتادش...با این بدنه پلاستیکی خیلی شاهکار بود که هیچی نشد و صفحشم هیچی نشد...

18. 5 کاربر از mohmous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

عزیز با احتمال نمیشه اینهمه پول داد واسه یه جنس مشکل دار این حرفم اگه غیر منطقیه بگو
    خوب منم نگفتم که الان کار عاقلانه ای برای ÷ول دادن به این گوشی با این قیمت خفن...گفتم باید صبر کرد منم تعصبی ندارم اگه این وضعیت بمونه منم سینسیشن میخرم...بعد اگه من بی احترامی کردم منو ببخش
    دوستدار شما یاشار

20. 2 کاربر از Yashar Cross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •