لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند![]()
لاان بازار ولی عصر بودم ، انگار یه مغازه رو برای فروش این بازی بسته بودن و یارو رو فرستاده بودند 2 سالشو بکشه
بقیه مغازه دار ها هم همین که اسم Battlefield رو میاوردی همچی رو به شدت تکذیب میکردند![]()
دوستان سلام ! من این بازی رو اصلا بازی نکردم ! پیدا هم که نمیشه ! به نظرتون یه مدت دیگه که آبها از آسیاب افتاد پیدا میشه ؟
اگه قرار باشه تو موارد زیر به بازی نمره بدین چند میدین ! آخه میخوام یه بازی رو شروع کنم و نمیدونم چی رو شروع کنم ! از هر بازی هم خوشم نمیاد ! دوست دارم قبل از شروع بازی نظر افرادی که تمومش کردن رو بدونم !
گرافیک
گیم پلی
صدا
داستان بازی
گرافیک 10/10
گیم پلی 9/10
صدا 10/10
داستان بازی 7/10
منم از این چیزا شنیدم
ولی اخه پلیس که نمی تونه بلافاصله حبس ببره
باید بفرسته دادگاه تو دادگاه حبس براش ببرن !خودش کلی طول می کشه
یکی هست که حتی فیل م-س -تهجن میفروشه ولی این بازی نیورده !میگه ریسکش بیشتره
عجب فیلمی سرمون در اوردن این بازاریا![]()
بلاخره هیچی نباشه مغازش پلمپ بود با یه قفل کنده ، کارشم خیلی خوب بود من همش از اون خرید میکردم
اره دقیقا همین جوره برای اینا خطر این بازی بیشتر از اون فیلماس
از فروشگاه پایتخت بخر ... از اون هم بهتره!
واحدد 44 !
قبلا یه پسرکی بود ... شریک اونا بود .... الان رفته خودش اون مغازه رو زده
5شنبه که مغازش رو پلمپ کردن من اونجا بودمبرادران ارزشی و لرزشی بودن
+
دوستان همچنان من مشکل دارم با صفحه سیاه!
خوب از فروشگاه های اینترنتی یا از بچه هایی که بازی رو میفروشن و از طریق پست میفرستن بخرید
مغازه تو بازار رضا بوده >؟
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههه
پس دقیقا برای همین بازی بستندش یا چیزه دیگه هم بوده
اره دیدمش مغازه بزرگی هم داشت
البته عرزشی نه ارزشی
نه بازار ایران نزدیک خوده میدونه و کارش CD و DVD هست و البته کت و شروار و چینی مینی هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)