سلام دوستان
در حال حاضر بيشترين سودي كه بانك ها و موسسه ها مي دن براي يك ماه و بيشتر چقدر هست؟؟؟
يكي از دوستان گفته بودن موسسه ی آرمان با 22 درصد مي خواستم بگم كه معتبرتر باشه يعني هم موسسه و هم بانك بهم معرفي كنيد
با تشكر
سلام دوستان
در حال حاضر بيشترين سودي كه بانك ها و موسسه ها مي دن براي يك ماه و بيشتر چقدر هست؟؟؟
يكي از دوستان گفته بودن موسسه ی آرمان با 22 درصد مي خواستم بگم كه معتبرتر باشه يعني هم موسسه و هم بانك بهم معرفي كنيد
با تشكر
بانک یا موسسه ای هست که 10م وام بده؟
چجوری و از کجا میشه بدون سپرده گذاری 10 میلیون وام گرفت؟
قسط هاش هم نهایت 500 در ماه باشه !!
دوستانی که میخوان وام بگیرن و نمدونن چجوری میشه اقساطو محاسبه کنن فرمول زیر خیلی به دردشون میخوره :
نحوه محاسبه مبلغ سود وامهای اقساطی :
(مبلغ وام x (تعداد اقساط+۱) x نرخ سود ) تقسیم بر ۲۴۰۰
حال به مساله ابتدايي بحث باز ميگرديم: شخصي مبلغ پنجاهميليون ريال با نرخ بهره 15درصد، وام پنج ساله دريافت كرده است. با استفاده از رابطه فوق، سود كل عبارت است از:
19.062.500 ریال
با افزودن اين مبلغ به اصل وام، بانك در طول 5 سال ياد شده مبلغ 69062500ريال دريافت ميكند. از تقسیم این مبلغ بر تعداد اقساط که ۶۰ ماه می باشد مبلغ پرداختی برای هرقسط حاصل می شود :
1.151.040 ریال
امیدوارم به دردتون خورده باشه . سوالی هم باشه در خدمتم![]()
شما فقط با وثیقه ملکی یا سپرده بلند مدت سنگین میتونید بدون سپرده گذاری وام بگیرید . که بانک دی سریعتر از بقیه پرداختو انجام میده با نرخ 26 درصد و دریافت کل در سررسید یکسال
با شرایط موجود موسسه کوثر طرح یاقوت 2 سریعترین راه هست که 4 برابر موجودیتون وام میده. اصل سپرده نگه داشته میشه . بازپرداخت 36 ماه هست و به ازای هر یک ماه سپرده گذاری هم 4 ماه به اقساط اضافه میشه.
اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وام خرید خودرو به جز بانک ملت باشگاه مشتریان دیگه کجا سریع وام میده؟ یا یک ضامن ؟مبلغش 7 تومن هست یا بیشترم میدن ؟
شرکت لیزینگ پارسیان چطوره شرایطش؟
دوست عزیز این فرمول شما خیلی قدیمی الان دیگه بانک مرکزی اینطوری حساب نمی کنه . خودت یه بار با محاسبه گر بانکها مقایسه کن متوجه میشی! الان قسط و سود بیشتر میشه
مثلا توی مورد شما مبلغ هر قسط 118900 تومنه نه 115040
اگر خواستید فرمولشم میگم
Last edited by ak313; 30-08-2013 at 22:18.
ممنون میشم بگید . من وامهای بانک ملتو محاسبه کردم با همین فرمول درست درمیاد
Sent from my HTC Rhyme S510b using Tapatalk 2
اتفاقا من این مبلغ رو با محاسبه گر خود بانک ملت گفتم
میشه لینک بدید؟
من حتی وامی که چندوقت پیش گرفتمو با این فرمول محاسبه کردم درست دراومد
بعد شما میگی فرمول عوض شده،ممنون میشم فرمول جدیدو لطف کنید.
ارادت
Last edited by Abbas.V; 30-08-2013 at 22:42.
شما می توانید فایل اکسل محاسبه تسهیلات رو از لینک زیر دانلود کنید کافیه فقط مبلغ درصد و تعداد ماهها رو وارد کنید تا سود و مبلغ قسط رو مشاهده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم لینک محاسبه گر ملت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 30-08-2013 at 22:51.
دانلود نمیشه عزیز. چک میکنید؟ میزنم دانلود ارور میده.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)