لینک دانلود ورژن1.2.0:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود ورژن1.2.0:
hell boy جان یاهو مسنجر خوبه بالاخص با نصب پلاگین های ویدئو و ویس میتونی ویس یا ویدئو کال هم داشته باشی!
اینم نسخه جدیدتر وکامل ترش به همراه پلاگین هاش
lمنبع نرم افزار های خوب با لینک مستقیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by AMIRHJ; 12-08-2011 at 20:17.
Nimbuzz مســنجر خوبی هست
میتونید به یاهو . اف بی و ... کانکت شید ( همزمان ) !
دانلود :
سلام دوستان من ورژن 7 رام 2.3 رو نصب کردم میتونم بگم عالیه از هر لحاط بهتر شده حتی تو کیبورد فارسی حروف بدون تیک نشون میده سرعتش عالیه همین طور کپی و پیست بهتون توصیه میکنم دانلود و نصب کنید و لذت ببرید
منم نصب کردم از نظر سرعت خیلی خوبه و کاملا فارسی شده
ولی چند تا مشکل دارم
1- اگه میس کالی داشته باشم اون چراغ بالای گوشی همینجوری روشن میمونه و مانند رام های قبلی چشمک نمیزنه
2- هرچی برنامه نصب میکنم و حافظه خود گوشی ذخیره میشه با اینکه محل ذخیره را تو کارت حافظه مشخص کردم
3- اکثر برنامه هایی که میخوام نصب کنم با خطا مواجه شده و نصب نمیشه
4- با ینکه قفل الگو را برای گوشی انتخاب کردم ولی باز با اینحال ابتدا باید قفل معمولی کشویی گوشی را باز کنم تا بعد به قفل الگو (Pattern)
برسم
اگه دوستان نظری دارند بفرمایید تا استفاده کنم
نتظیمات مربوط به LED و Luckscreen رو در Setting -> cyanigen mode setting میتونی پیدا کنی
دوستان یه سوال ، با wpie cache و فاکتوری ریست کردن تو ریکاوری ، اطلاعات مموری کارت پاک میشه؟
نه عزیز پاک نمیشه فقط اس ها و نتظیمات رام پاک میشه
سلام دوستان
راستش من میخواستم برم و این گوشی رو بخرم, خوندن 51 صفحه هم کار آسونی نیست. چند تا سووال داشتم
1- گوشی خوبی هست برای خریدن (به نظر خودم خیلی خوبه)
2- آیا ورژن اندرویدی که الان تو بازار هست هنوز 1.6 هست یا سری های جدید 2.1 شدن
3- این گوشی چه فرمت های فیلم با چه کیفیت و سایزی (رزولوشن) نشون میدن, یعنی میتونن فیلم های AVI معمولی که همه 1000 تاشو رو کامپیوتراشون دارن پخش کنه؟
ممنون از کمکتون
نه ، هیچکدام نمیتوانند اطلاعات کارت حافظه گوشی را پاک کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)