دم شما گرم
حالا به نظرتون این کروزر۶ براون خوب نیست؟
دم شما گرم
حالا به نظرتون این کروزر۶ براون خوب نیست؟
لينك لطفا
Sent from my iPhone using Tapatalk
ترافیکم فقط 5 مگابایته نمیتونم فقط یه صفحه رو بررسی کردم که بچه ها خیلی به پاناسونیک علاقه نشون میدادن.. الان با این اوصاف و با 250 تومن بودجه باس چیکار کنم؟ من یه چیز خوب میخوام و در عین حال ارزون!یک سری به صفحات قبلی بزنی میبینی هرکی فیلیپس داره ازش ناراضیه ، مگه اینکه رده بالاهاش رو بگیری که قیمتش بالاس
طبق گفته این دوستمون برم سعدی؟با قیمت کمتر میتونم پیدا کنم؟ هرچند راجب مارک هنوزم نتونستم چیزی بفهمم.. دوستان دیگه همت کنم بودجه رو برسونم به سیصد اون وقت چی معرفی میکنید؟؟خواستی بگیری برو خیابان سعدی ، یک پاساژ هست که مرکز فروش و تعمیر ریش تراش هست . یک مغازه ای در پاساژ کناریش هست که از بقیه ارزونتر میداد
درضمن بگم که براون سری 3 فکر کنم تا 250 باشه . حداقل میخوای بگیری برو پاناسونیک بگیر ، اگه پولش رو نداری براون سری 3 بگیر حداقلش بهتر از مارکای متفرقه هست
یکی دو تا مارک به من بگین امروز اخرین روزیه که اینترنت دارم
راستی تا یادم نرفته این سوال مهمو بپرسم:
+اگه یه ماشین اصلام بخوام که میزان اصلاح صورت رو بشه توش تایین کرد باید چه مارکو مدلی بخرم؟ مثلا اصلاحش چند حالته باشه از اصلاح صفر شروع بشه تا یه مقدار ته ریشو اینا! راستی حتما خط گیر خوب هم داشته باشه!
والا امتحان نکردم که بخوام نظر بدم
کلا براون به نظرم دوامش بالاست ولی از ته نمیزنه
خودم استفاده می کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی میزنم فکر می کنم از لحاظ 6 تیغی رییس شرکت ماربورو ام![]()
داداش این فیلیپسی که من دارم استفاده می کنم عالیه و مو لادرزش نمیره
بخر و شک نکن
باتوجه به قیمتش نباید چیز بدی باشه ولی من از باتری های براون تجربه خوبی ندارم اگه با برق مستقیم هم کار می کنه بهتره
اگه خواستی تو مایه های موزر بگیری دنبال یه thrive 808 باش بهتر از صدتا موزر کار می کنه. نوه هات هم ازش استفاده می کنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
اره براون شاید باتریش خوب نباشه ولی می گیری مادام و العمره
الان بابای من داره هر روز ، در بیست سال استفاده می کنه
مهم هم همینه که خودت راضی باشی
برای خرید تعصبی رو مارک ندارم چون تقریبا اکثر مارک ها رو تجربه کردم ولی تحقیقاتی که توی این چند ماه کردم رویوها از پاناسونیک خیلی بهتر از فیلیپس و بقیه برندها بوده.
البته مدلی هم که شما داری از نظر ویژگی ها و کلاس کاری قابل مقایسه با st 25 نیست از قیمت و سرعت موتورشون گرفته تا ....
سه سال پیش یکی از اشناها دو مدل براون یکی برای خودش یکی هم سوغات برای من اورد متاسفانه هر دوشون خراب شدن. یکی شون بخاطر باتری و دیگری بخاطر شکستگی یه تیکه پلاستیک کنار فویلش.
البته براون هایی که قیمت شون تقریبا بالا باشه کیفیت شون بهتره
Last edited by arash59b; 20-01-2015 at 16:06.
هرساله مجله معتبر Men’s Health طی یک نظرسنجی گسترده محصولات مربوط به پیرایش، بهداشت و نظافت آقایان را در 40 دسته بندی مورد بررسی قرار میدهد که با توجه به رای داوران، کارشناسان و مصرفکنندگان بهترین محصولات هر بخش از بین برندهای مطرح در جهان انتخاب و جایزه Grooming Awards به آنها اهدا میگردد.
این موسسه هر سال بیش از 600 محصول را از نظر کیفیتِ عملکرد، ساختار محصول و همچنین از نظر نظافت، بهداشت و بهترین كارایی و كاربرد در حوزه پیرايش، اصلاح و آراستگی آقايان مورد بررسی دقیق قرار ميدهد که از جمله برندهای موجود در این فستیوال میتوان به پاناسونیک، ژیلت، اورال بی، براون، نیوا، داو، هداندشولدر، جیو، فیلیپس، تام فورد، گوچی، و بسیاری دیگر از مارکهای مطرح در این حوزه اشاره نمود.
در سال 2014 پاناسونیک برای سومین بار پیاپی برنده این نظرسنجی شد و بدین ترتیب ریش تراشهای پاناسونیک مدل LV95 و LV65 برنده عنوان بهترین ریش تراش در سال 2014 شدند.
همچنین ماشين اصلاح و مرتب كننده پاناسونیک مدل GB40 در حوزه ماشين اصلاح به عنوان بهترين تريمر سال 2013 انتخاب شده بود و ريش تراش های مدل SL41 و ST25نیز با عنوان بهترین ريشتراش در سال 2012 ، برنده جایزه معتبر Men’s Health Grooming Awards شده بودند.![]()
Last edited by SUPER 2000; 29-01-2015 at 01:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)